Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 428.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
córa.. Ty to wszystko przeca dobrze wiesz to co się będę powtarzał a rysować to ja potrafię tylko węże boa otwarte i zamknięte więc nie będę nawet próbować maziać córy ^^' z mentosem dzieje się to: youtube.com/watch?v=lFf-kW1E0Tc ... ^^' lizaki powodują dziury w zębach bo nie istnieje nic doskonałego ^^' a wskazówki zegara kręcą się tak jak im wygodniej byle do przodu Sierściuchu - 1. tak 2. nie 3. dobrze 4. nie :d i wszystko jasne A poważnie to żadnych sanek od ciebie nie dostałem -.-' kasę wzi…
-
tortoise - filozoficzny żółw
jeth - - Archiwum CT
PostAaaaaaaaa... jak możesz nie wiedzieć kto to A'Tuin... A_Tuin-color.jpg Cytat: „Oczywiście żaden inny świat w drodze przez gwiezdną nieskońzoność nie spoczywa na grzbietach czterech słoni, które z kolei stoją na skorupie gigantycznego żółwia. Imię Jego - lub Jej, według opinii innej szkoły filozoficznej - brzmiało ATuin [...] Wielki ATuin, żółw gwiazd, ze skorupą oszronioną zamrożonym metanem, poznaczoną kraterami meteorów, zasypaną pyłem asteroidów... Wielki ATuin z oczami jak pradawne morza i m…
-
jeth - - Archiwum CT
PostRzuffiu? kiedy doczekamy małych rzuffiątków, i czy to w ogóle możliwe ^^' bo np. skorupka ci przeszkadza, albo coś ^^' czemu się nad wszystkimi znęcasz? ^^' kto jest twoim idolem i czemu A'Tuin? która jest godzina? ^^^ miłego
-
Vampire, malinko, przebywam tam jak mam czas, ukrywam się na studiach i to nie moja wina że z reguły tracę na nie 12 godzin na dobę.. Wracam do domu - z reguł jem obiad.. późny obiad.. i idę spać.. czasem mam jeszcze siły sprawdzić co na forum i tak każdego dnia.. więc przykro mi, ale naprawdę, jestem jak tylko daję radę być..... miłego..
-
litości ^^' naprawdę, zakopcie mnie gdzieś na tej sesji ^^' nie mam i tak kiedy grać ^^'nawet nie mam czasu dla rodziny a co dopiero ^^' ych ^^' przepraszam ^^' po rodzince naczynia zmywam ja, chyba że kogoś litość weźmie -.-' malutka nie lubi tego robić.. to co ją będę... ech.. nie lubię zamykać tematów jeśli jest szansa wolę zostawić temat otwarty ^^' jeśli jest w nim choćby cień sensu ^^' i nie rzuca się na regulamin z otwartymi ramionami ^^' ych ^^' Hej malinko [; no dawno cię nie było w mał…
-
Stivi, jak sto zdań to ja dziękuje nie skorzystam a można było prościej, ale jak nie to nie na sto zdań to ja się nie piszę to nie na moje nerwy i w ogóle nie no, sto zdań?.. wiesz, 50 to jeszcze.. ale 100 to już lekka przesada jest.. Bo widzisz, jakbyś znał granice moich skromnych możliwości powiedział byś o zdaniach 30, no góra 45, ale skoro chcesz zmuszać swojego kochanego ojca to tak ciężkiej pracy umysłowej przy układaniu 100 zdań odpowiedzi, to przepraszam cię bardzo, ale nie Przemyśl dokł…
-
jeth - - Archiwum CT
PostKtóry biegun lubisz bardziej? ^[size=0] [/size]^ Pokemony czy Power Rangers? ^[size=0] [/size]^ czemu rzuff i kiedy zmienisz nicka? ^[size=0] [/size]^ Za co kochasz wszystkich modów? ^[size=0] [/size]^ kiedy dostanę moje piwo? ^[size=0] [/size]^' Co dzieje się ze skarpetkami że znikają? ^[size=0] [/size]^' kiedy dostanę moje piwo? ^[size=0] [/size]^ z produktów naturalnych E330 czy E476? ^[size=0] [/size]^ dobrze się bawisz wśród moderskiej braci? ^[size=0] [/size]^ ciuf? ^[size=0] [/size]^
-
nikt mnie tak porządnie nie przytuli ech nio nicz preferuje? ^^' ech.. ostatnio sporo siedzę w brytyjskim indie [; aczkolwiek skłamałbym mówiąc że tą muzykę preferuję za młodych lat słuchało się Panterki i Sepultury - lubię je do dziś Lubię reggae i wszystki pochodne typu Dub etc ^^' Lubię parę płyt Moby'ego tak dla odmiany [; ostatnio grzebię w jRocku i jPopie [; o starym dobrym rocku nie wspomnę no i rzecz jasna odrobina punku dla smaczku ciężko określić moje preferencje ^^' przynajmniej w ty…
-
no nie tuli właśnie no tylko gdzieś się szwenda Supermanie, na dzień dzisiejszy? ^^' nie ma jednego.. Radiohead Creep, Paranoid Android, Stinga 50 procent utworów ze wskazaniem na Desert Rose, Eels Novocaine for the soul to by ci się spodobało Arctic Monkeys I bet you look good on the dancefloor etc etc dużo tego jest nie mówiąc już o Bjork czy Lechu Janerce, Republice, jamoroquai, U2, bo tego to jest serio dużo malutka.. ty widać chcesz uczuciowego kopniaczka -.- za 10 minut na stacji -.-' Paaa…
-
Fiku, no przepraszam bardzo jak to jestem dla wybranych? jestem cały czas przeca Jeefo, w niedziele pracują moderatorzy i watson więc wiesz dokładnie to wziąłem się za grutnowne porządkowanie PSów ^^' tylko czekam aż wróci jaki mod do Spamu jeszcze i dopiero wezmę się na ostro ^^' dzieki sam robiłem sierściuchu, 1. Dawno temu pisywałem opowiadanka, monodramy, pseudo dramaty i inne formy artystyczne byłą w tym też i bajka o rycerzu henryku niektórym nawet się podobała ^^powstała nawet druga częśc…
-
Jeżusicku.. pare dni mnie nie było ^^' sierściuchu - miałem urlop z powodu problemów z netem i małym wypadzikiem na chrzciny odbywające się 500 kilometrów od mojego domu.. ech to była ciężka przeprawa ^^' Netiyseveia nie, nie próbowałem i nie mam zamiaru ^^' niech sobie spokojnie pływają a nie strzelają ^^' rybki są od pływania i za to im płacą ^^' Łukaszu -.-' nie podałeś mi nazwiska i nie miałem ci jak laurki wysłać -.-' ech -.-' zdałem sobie z tego sprawę nieco za późno -.- Fiku, jak to na sp…
-
Netiyseveia, nive rozumiem czemu uważasz że cię nie lubię ech^^ Nie wiesz kim jest Trotrasetu? wstydź się i zależy o co konkretnie pytasz rybki akwariowe ani mnie ziębią ani etc a jeśli chodzi o kwestie smaku to nie wiem nie próbowałem ^^' Eustachy - zielony to jest podstawowy kolor w jakim winieneś występować malinko, to jest drzewko Żubra a małe żeby wiedział co z kim jak i dlaczego a nie żeby mu namieszać kiedyś zrobie mu większe jak ubierze moją sygnę -.- na razie: :foch:!
-
Jeefo, nie ja mam słabą głowę tylko ty masz dziwne.. napoje ^^' malina.. nie prowokuj jej.. dobrze jest jak jest ech ech.. Fiku, kiedyś ty mi to zgłaszał? nie przypominam sobie i ta zmiana wyjaśnia w jaki sposób z tego związku mogła wyjść NieustraszonA KaT vel Kocica idę odprasować sobie zmarszczki -.-'
-
Jezuuuuu wystarczyło wyskoczyć da Jeefo i nie móc trafić do domu przez dwa dni a wy już mi tu tak naspamowali ^^' ech co ja z wami mam uff ^^' malinko - jestem przecie tutaj córa moja droga - Oczywiście że kocham moją najdroższą córusię też pytanie pffffff testament.. khem.. powiedzmy że przedwczesne uśmiercenie mne na obecną chwilę nic ci nie da HA! Netiyseveia - jak to nie lubiłem to był mój ulubiony klon ech buuuuuuuuuu i go wsysło ech nie widziałaś bo mnie nie było miałem małą dwudniową prze…