Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 428.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Angela Za momencik :P Jeszcze duuuużo do zrobienia ^^' i dziękuję :*** NieMaMnieDlaNikogo Obawiam się, że ta sygna jest jedyna i wyjątkowa ^^ i więcej takich do produkcji nie przewidziano ^^ przykro mi ^^ aczkolwiek możesz prosić [; Tylko musisz to robić w specjalny, wyjątkowy, tylko mi znany sposób [; malutka... -.-' lepiej nie... myślę, że nie musisz pobierać żednych nauk ^^' jest dobrze jak jest ^^'

• :buasi: oczywiście, że grałem, aczkolwiek 512 ramu to dla niego nieco za mało. Około 2 godziny rozgrywki i dałem sobie spokój [; ale całkiem mi się podobał ^^ EastRider Nie sądziłem, że to są gry jednego pokroju [; i tak, od czasu do czasu słucham radia :P miłego urlopu ^^ NieMaMnieDlaNikogo Takie uadne sygny robi Angela jak jej się zachce ^^ co możesz zresztą wyczytać w podpisie do sygny ^^ Shawty Get Loose Oczywiście że paint ^^ w paincie można zrobić praktycznie wszystko ^^ takie fotomontaże …

• Cytat: „Superman napisał(a) Jaki film, widziałeś ostatnio i mógłbyś go polecić innym :> ^^ Musze jeszcze poszukać ten z wakacji, pisałeś mi bodajze o dwóch tych, no jak one się nazywają, qrde ... no ... że widać szczegóły przodu i oddali xD ... :-/ Grywasz w coś na komputerku :> jakieś ciekawe gierki :> ^^ Milusiej :] ^^” Ostatnio nic nie oglądam.. Ze dwa tygodnie temu widziałem 'Dobry, zły i brzydki' z Clintem.. Chyba najlepszy western jaki w życiu widziałem :D w końcu Siergio Leone ^^ :P i nie…

• oj przepraszam :( nie chciałem stresować :* zły superman -.-' superman siad -.-' ech.. i do roboty :P poza tym dobrze wiesz jaka podusia ^^ hrhrhrh ^^ dzia ^^

• Cytat: „Padyszach napisał(a) jeeeeeeeeeee dżetu wrócił ^[size=0].[/size]^' żeby spamu nie robić dzie jest szlonko kiedy spi? :fgrin: dlaczego nie sypiasz po nocach?:> lepszy deeppink czy hotpink? :E” ja ci dam szłonko :P to mój tekst :P ja sobie wypraszam :D ^^ też się cieszę.. tak przy okazji ^^' tęskniłem za wami mordki wy moje :( po nocach nie sypiam bo mi źle :( i smutno :( i roboty kupa -.-' Hotpink! ^^ w ramach propagowania hotpink resztę posta napiszę wyłącznie używając wyłącznie tego kol…

• ech.. no i zaczyna się :P malinowa.. jakże miałbym Ciebie nie poznać? [; a od spamu i od forum miałem króciutki odpoczynek [; ^^ dzia ^^ pzy.. ech ^^' absolutnie :D Sie doczeliśta :P tylko nie narzekać bo sobie znowu pójdę [; Angeluś ^^ nie wiem jak się cieszysz ^^' ale spróbuj mi to dać do zrozumienia [; i nie musiałaś tęsknić :( mogłaś o mnie zapomnieć :( i w ogóle :( ale cuż :* robiłem w międzyczasie wiele brzydkich rzeczów ^^ uczyłem się, studiowałem, spałem czasem.. ale teraz się to skończy…

• Kiedyś tam się słuchało :P wszystkiego się słuchało ^^' tylko kiedy to było ^^' teraz odgrzebałem Tilt i jak na razie mi to wystarczy [; Angela :( jak sobie przypomnisz cuś kciała to daj mi znać ^^ zobaczymy co da się zrobić ^^

• idie / punk :P to są dwa gatunki :P indie, czyli independent rock [; rock niezależny [; punk czyli punk :P trzy akordy darcie mordy ^^ Jak widać na powyższym rysunku mleko może być gazowane ^^ tylko po co? ^^' chociaż to "w smaku było............ hmmm..." mnie intryguje ^^ może warto by spróbować ^^^^

• ściuch? ^^' <khy khy khyyyyy..> -.-' kłaczek.. ^^' 1. miewam się źle ^^" 2. Niech ci sama powie :P Co ja jestem? :P Biuro osób zaginionych? ^^" 3. akustycznej ^^' elektryczna śpiiii... gram?.. za dużo powiedziane.. raczej bije struny i modlę się żeby mi nie oddały.. 4. Mam piecyk.. Ten konkretnie rzecz biorąc.. Bardzo przyjemny, przynajmniej na początkach zabawy. ma co prawda tylko jeden efekcik - crunch, którym w dodatku trzeba się nieco pobawić żeby osiągnąć efekty odmienny od charczenia wście…

• ktoś tu zaglądaaaa? ^^' lakszmi.. mam ochotę.. ale to na co mam ochotę.. a to co mogę zrobić.. to dwie rózne kwestie.. szosz.. yy.. dzięki? ^^' ^Szprajcik^ klawiatura, wsad + ijkl, nokia, kebab, szprajt ^^' ych.. dobranoc.. i powodzenia wszystkim życzę....

• :P a jaki avek i syg? xD mam ostatnio dobrą formę :D nie przyzwyczaję się poza tym :( ech.. nie powinno się robić takich zmian bez minimum 3 miesięcznej zapowiedzi i analizy i rozmowy z otoczeniem :( ech.. ;( co do nasza-klasa - konto mam.. a jakże ^^' ech.. co sądzę ^^' z jednej strony to i dobra rzecz ^^' z drugiej.. nie jestem do końca doń przekonany ^^' ale nic to ^^' dobrej nocy ^^" na dzeciki jeszcze przyjdzie poczekać [;

• iasie - na bierzmowaniu dałem sobie Dominik :P o dziwo wzięli mnie do bierzmowania :P Co do Islamu.. Heh.. nie mam nic osobiście przeciwko niemu samemu.. Ale moje podejście do ogólnie pojętej religii jest dość radykalne.. Doskonale oddaje je utwór Ziggy'ego Marleya - In the Name of God. jeśli masz czas - zapoznaj się.. ET było milutkie i je lubiałem.. do czasu jak wejście na serwer nie zaczęło zabierać pół godziny przez wszystkie te dodatki -.-' i jednego normalnego serwera już nie uwidzisz -.- …

• iasie ^^' ktoś zagląda :P choć niewielu ich :P national geographic ^^' spacerować po mieście nie znoszę.. Przespacerować się przy gwiazdkach na niebie w mojej maleńkiej wioseczce to co innego.. to zależy od poczucia humoru :P nie wiem co dla ciebie jest śmieszne [; ja robie coś smiesznego każdego dnia ^^' na przykład wstaję... jem śniadanie.. i wiele innych różnych dziwnych rzeczy ^^

• ech ^^' nawet nie podejrzewałem że ktoś jeszcze tu zagląda ^^' przepraszam was najmocniej [; malutka.. yyy... jasne ^^" Fiku, twardym trzeba być.. pamiętaj.. stawiaj na swoim.. Jeśli nie chcesz jeść kolacji i spać na kanapie - twardym trzeba być.. Podchodź do tego jak do obozu przetrwania ^^' jak radzić sobie w trudnych warunkach polowych ^^' poza tym, zawsze można iść na kolację do kumpla :P A swoich racji bronić trzeba :P iasie, wesołych ^^' kiedyś tam na pewno coś napiszę ^^' tak przynajmniej…

• otwieram ^^ hrhrhr ^^ yy ^^' syn sie ożenił, a wybranka ani razu rodziców nie odwiedziła ^^' ych..

• *jeth sie ogląda malinkooooo.. dalej nie widzę tego mgr... ech.. BNS :( czo się podziało z tymi wszystkimi tematami ;( dzie są wszystkie dziewczęta... yyy.. nieważne ^^' zapomnijta ^^' przywidziało mie się ^^' skrzypce.. ech.. Verve - bittersweet symphony.. zapmiętaj żesz to do diabła :P za każdym razem ci mówić nie będę ^^' U malutkiej słychać jak na razie nieźle ^^' przynajmniej ja odnoszę takie wrażenie ^^' bądź co bądź ^^' ona może potwierdzić^^' albo ja z jej konta :P jescze zobaczymy :P -.…

• ^^ dzięki wam wszystkim za wsparcie ^^' Moj ulubiony modek o tym mówisz Supermanie? ^^ malinko.. na magistra to mi jeszcze sporo przyjdzie poczekać.. uwierz mi.. :*** Fiku - awans na smoda będzie wtedy jak wszyscy poodchodzą/poumierają/pouciekają/zabunkrują się na dobre i zostanę w teamie tylko ja ^^

• hyh.. na studiach idzie dobrze.. to że cięzko to już swoją drogą ^^' ech ^^' ale nic tam ^^' jakoś leci :P Simpsonowie się grzeją ^^' czekają na odpowiedni moment :P ja osobiście biorę się teraz za dilberta ^^' potem za death note'a ^^ później pewnie wolf's rain.. a potem.. potem umrę ze starości ^^' nadajnik się trzyma :P nic go nie ruszy :P aż tyle śniegu na moim dachu się nie utrzyma [; hryh ^^ miłego :*

• patent na ^^? ^^' chyba nieco za późno ^^' pół japońskich rysowników musiało by mi przy okazji płacić ^^ mrrrrrr ^^ ych ^^ i jak to nie ma [; ? bardzo często ^^ tylko muszę mieć do tego nastrój :P [; nie jest na co dzienne użytkowanie [; a nad sygną myślałem od dawna ^^ tylko nie byłem pewny jak dokładnie ma to wyglądać ^^ i patrz ^^ wyszło [;

• Turlesie.. studia.. na jutro mam umieć transkrypcję słowek angielskich mieszczących się na 4 kartkach A4.. ech.. Pawelq.. pogubilem się w trzecim pokoleniu ^[size=0] [/size]^' Ale zawsze możesz mi pomóc ^[size=0] [/size]^ Supermanie... Zapierniczam.... nie mam czasu na uczysz czy óczysz... pół na pół.. częśc kserówek/częśc notatek.. ech.. w takiej historii anglii własne notatki są niezbędne by z tego cokolwiek wynieść..... Z czego się mam cieszyć?.. że was zaniedbuję?.. nie, nie cieszę się.. w w…