Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 421-428 z 428.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• S77: Nie mam pojęcią skąd ich tu tyle O powodzenie to ty mnie nie pytaj, sam tego nie rozumiem jak to tyle wolnego czasu raptem parę godzin nr. buta 45, zespół.. Cytat: „Zależy od nastroju. Sepultura - root, Primus - antipop, Jamiroquai - traveling without moving, muddy waters płyta koncertowa z 79 roku, kosztowała mnie tylko 6 złotych.. Bob Marley Legend, Ziggy'ego Marleya pierwsza płyta, Lech Janerka - fiu fiu, RHCP - Californication, Bjork - medulla, KNŻ - występ, i are innych Jak mówię, w za…

• N95- koty lubię, z psów tylko husky zwierzów w domu mam sporo Była to decyzja ode mnie niezależna Mod to fajne zajęcie dla ludzi z kupą wolnego czasu, można je polubić Posty w SPAMie swego czasu były zliczane, ale stwierdzono że jest to bez sensu i jest jak jest, nie będą już zliczane nigdy z tego co mi wiadomo. Gram tylko na U28 Sith - ty dobrze wiesz Cytat: „50: Jethro to był rasta z micro machines w jednej częsci go tylko nie było nie wiem jak to było w czwórce, ale nieważne Dawniej miałem ni…

• DP: Grochówka, Kody z pod nakrętek Coca coli , zależy co rozumiesz przez te dwa pojęci IS: Zależy od nastroju. Sepultura - root, Primus - antipop, Jamiroquai - traveling without moving, muddy waters płyta koncertowa z 79 roku, kosztowała mnie tylko 6 złotych.. Bob Marley Legend, Ziggy'ego Marleya pierwsza płyta, Lech Janerka - fiu fiu, RHCP - Californication, Bjork - medulla, KNŻ - występ, i are innych Jak mówię, w zależności od nastroju Słucham Swinga, bluesa, rocka, metalu, punku, reggae, funk…

• DS Co do GO, SGO, GA lepiej się nie wypowiadam, nie kojarzę ich za bardzo więc wiesz Co do spamerów nie mam jakichś znowu ulubionych Lubie was wszystkich Dopóki nie zaleziecie mi za skórę

• 50: Jethro to był rasta z micro machines w jednej częsci go tylko nie było nie wiem jak to było w czwórce, ale nieważne Dawniej miałem nick jethro_from_TMSC, gdzie TMSC to technik maszyn systemów cyfrowych czyli elita wśród elity ale niestety zarząd uznał że nick jest zbyt długi dla moda, więc wziąłem tylko te 4 literki na u28 nie byłem wyżej jak 1200 i musiałem skończyć grać. Teraz gramy od początku i jak na razie jestem 2702. Spam bo by mnie spamerzy tępym narzędziem potraktowali IS: ledwie tu…

• N95:1) Bo GO nie miałbym ochoty być 2) Bo miałem w nim 80 procent postów i taką dostałem propozycję 3) Zaczął się od egzaminu 4)Bo pozostałe 800 mam w spamie z czego 200 wczoraj 5) Bo nie jestem żonaty, lecz mam kobietę 6) z nudów DS: smerfetka? nie pamiętam ich zbytnio włóczykij, bo któżby go nie lubił, i rzecz jasna bunia G: 1)Bo na moda się prawie nadaję, na GO nie bardzo 2) punkt drugi odpowiedzi do N95

• watsonie - Okolice Tarnowa tak można to nazwać Dziadku.. ech.. No dobrze.. żeby nie było nawet dam uzasadnienia tyle wkładu z mojej strony 1. przeciwsłoneczne, 2. okulary, soczewek tak łatwo nie znajdziesz.. 3. Koontz 4. różowy, to co że go nie znosze 5. dla psa przynajmniej do wszystkiego się nie klei.. 6. do opalania to chyba jasne 7. piłka a jak to nieważne 8. półbuty, sandałów nie znoszę 9. krowa koza wzbudza podejrzenia.. 10. baran w końcu chłop.. 11. klamka wiesz na czym stoisz 12. okno. A…

• Jakby się nie dało tego załatwić w jakiś normalny sposób ech.. Piszcie, pytajcie, róbcie co chcecie postaram się odpowiedzieć. Na pytania typu: jaka jest typowa impedancja kabla sieciowego odmawiam odpowiedzi. imię: Dezyderiusz lat:19 stan: wolny, aczkolwiek zajęty obecnie studiuję psychologię. A przynajmniej staram się. Wszelkie pytania dotyczące mojej osoby postaram się nie pozostawić bez odpowiedzi. I nie wmawiać mi że jestem nieśmiały pfff...