Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 401-420 z 428.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Rodzio - stringi Scooter- księżyc nie chciałbym oglądać zaćmienia lunariona Ice Sun - przestałem oglądać po pierwszym sezonie jakoś mnie nie wciągneło ale może kiedyś Scooter- nie, nie dostałem Rodzio - pomarańczowy.

• Scooter. Bo nie lubie skuterów i nie mam innego wyboru Rodzio - A nie wiem, przyleźli ja ich nie zapraszałem oni sami tak jakoś gacie po tacie.. nie będe przecie w stringach łaził

• Fik mik Figiel - To na razie ostatnia to mi się podoba Pinka.. Ujmę to tak, zwięźle i do rzeczy nie mam czasu na pierdoły miłego

• Dunia.. Ty nie prowokuj Do Sosnowca, bo tak akurat mi się napisało I mieszkają tam bardzo fajne osoby Sejk- niestety nie.. Aczkolwiek przydałby mi się Husky.. A ja mieszkam bardzo pięknie między Tarnowem a Krakowem Godzina pociągiem jakby komuś się chciało i nikt mnie nie zapraszał, to nie wpadałem

• Mieszkam w Biadolinach 20 kilometrów od Tarnowa 60 od Krakowa 150 od Sosnowca..

• Sony, panasonic nie stworzył żadnej fajnej konsoli BMW, od zawsze lubiłem tą markę, a szczególni mam słabość do BMW z3. BMW, jw. Vito, choć wybuchłem śmiechem jak to przeczytałem.. misiek, bo koala ma przegrabane.. odpowiedz to pytanie juz bylo ;(, w tej pierwszej nigdy nie wiadomo co gość chce zrobić.. i czemu tak szeroko otwiera usta.. malina - prawie całe Ponury - jeśli ci zależy to możesz spróbować dorysować również twarz

• malina - Po prostu tyle czasu mam a że lubię to robic to to robię s13- na tym avku jest sklepikarz z gry pod tytułem Legend of Zelda: Mayora's Mask na nintendo 64. lubie tego włochacza

• Felix - U28 co widać Pinka- Z 80letnią babicią - wole kobiety dojrzałe bez ciuchów ja się nie mam czego wstydzić wypić litr octu- to przynajmniej jest wykonalne zęby spiłować zawsze można bez szamponu dredy mogą być dżem z łosia lubię łosie utopic w kuwecie da się jeszcze odratować... w gumowych rękawiczkach.. 250 wzrostu przynajmniej nikomu głową nie będę zachaczał gdzie nie trzeba posłodzona zupa zależy jeszcze jaka zupa po rozzażonych węglach przyjemniej się chodzi uzywac pasty zamiast kremu.…

• Robal- na to pytanie odpowiadałem 2 razy nienawidzę się powtarzać duniu-Jak tylko ładnie poprosisz

• Bo nie mam w zwyczaju rozmawiać o polityce na forum publicznym, jeszcze w miejscu gdzie piastuję bezstronny urząd, ktoś mógłby powiedzieć później że byłem do niego uprzedzony ze względów politycznych lepiej zabezpieczać sięze wszystkich stron i nie pytaj: a dlaczego idę spać. dobrej nocy.

• Girl - bo mi podpadłaś scooter- bo bym miał zaspamowane gg, jak ktoś chce to prosi i dostaje chyba że mi podpadł girl - tak bardzo chcę scooter - nie odpowiem na twoje polityczne pytanie

• żebyś wiedział że nie mam za co myślisz że mody coś zarabiają ojciec ma 176,5 centymetra wzrostu, 84 kilo wagi, 97 cm w pasie i 15 centymetrów.. środkowego palca.. I USB

• Scooter - miałem tak mało postów po to żeby mnie mogli przyjąć do spamu a teraz nie mam okazji nigdzie indziej pisać malina - e tam od razu nie lubię po prostu nie ma kiedy, nie ma czym, albo inne takie Robak - Nie mam prawa kogoś ze spamu nie lubić Lubię tą robotę, lubię z wami pisać, i cięzko jest mi wlepiać warny, ale muszę to robić mimo wszystko, gdy ktoś przekroczy granicę dobrego smaku Miłego.

• s13 - może w przyszłym tygodniu, LK - może odwoływać się tylko do moda który zablokował mu sygnę albo napiszcie petycję na Spamie

• Robak - nie, nie wiem Scooter, jest to sygna po moim kumplu z dawnych lat, na uni 28 nosił nick Jim Raynor, i ma bana do 2033 roku.. Na pręgirzu był chyba 3 albo 4 razy nim dano mu stałe upomnienie Przynajmniej część terefere kukupyku cipcipcip. Taśtaśtaś dorzuciłem, bo Abnega stwierdziła, że brakuje tego na końcu

• Cytat: „Ice Sun napisał(a) Ulubiona Zupa ?? hjeh grochowa? :P Ulubiony napój ?? nie propagujemy picia alkoholu na tym forum ;)” Cytat: „.:Robak99:. napisał(a) Cytat: „Selene77 napisał(a) skąd takie powodzenie wśród spamerów? ” skad tak pewnosc :>:] spójrz na liczbę członków mojego fc. Może wtedy zrozumiesz pytanie. ile wlepiles juz ostrzezn ???? nie więcej niż 5 Sprawia ci radosc wlepianie ostrzezen ?? nie, czynię to w ostateczności CZy jakies inne uczucia temu uczestnicza ?? czego tak nagle zac…

• Cytat: „dunia1 napisał(a) Jak zawsze i jak dla każdego miły ” oj nie zawsze i nie dla każdego ale dla ciebie zawsze coś się znajdzie Cytat: „fajnie. to już sobie dziurek robiła nie będę :P” i tak ostatnio nie masz ku temu okazji

• P: yyyy.. Cytat: „PRZESTĘPCA sprawca czynu uznanego przez prawo za przestępstwo, podlegający odpowiedzialności karnej przed sądem; w toku ewolucji prawa karnego stopniowo coraz większą uwagę przywiązywano do indywidualności p.; niektóre kierunki nauki prawa karnego (gł. naturalistyczny) wyodrębniają pewne typy p. według ich cech psychofizycznych; szczególnie ważne jest zróżnicowanie p. według wieku (p. nieletni, p. młodociany); polski kodeks karny z 1932 uwzględniał kategorie p. niepoprawnych, z…

• ponieważ dostałem propozycję wzięcia spamu z racji ilości postów w nim napisanych trochę za mało miałem wartościowych postów żeby się na did załapać

• Jakbym nie lubiał spamować, nie byłoby mnie tam gdzie jestem Dezyderiusz Bogdan Dominik jestem