Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 401-420 z 428.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Sony, panasonic nie stworzył żadnej fajnej konsoli BMW, od zawsze lubiłem tą markę, a szczególni mam słabość do BMW z3. BMW, jw. Vito, choć wybuchłem śmiechem jak to przeczytałem.. misiek, bo koala ma przegrabane.. odpowiedz to pytanie juz bylo ;(, w tej pierwszej nigdy nie wiadomo co gość chce zrobić.. i czemu tak szeroko otwiera usta.. malina - prawie całe Ponury - jeśli ci zależy to możesz spróbować dorysować również twarz
-
Felix - U28 co widać Pinka- Z 80letnią babicią - wole kobiety dojrzałe bez ciuchów ja się nie mam czego wstydzić wypić litr octu- to przynajmniej jest wykonalne zęby spiłować zawsze można bez szamponu dredy mogą być dżem z łosia lubię łosie utopic w kuwecie da się jeszcze odratować... w gumowych rękawiczkach.. 250 wzrostu przynajmniej nikomu głową nie będę zachaczał gdzie nie trzeba posłodzona zupa zależy jeszcze jaka zupa po rozzażonych węglach przyjemniej się chodzi uzywac pasty zamiast kremu.…
-
Scooter - miałem tak mało postów po to żeby mnie mogli przyjąć do spamu a teraz nie mam okazji nigdzie indziej pisać malina - e tam od razu nie lubię po prostu nie ma kiedy, nie ma czym, albo inne takie Robak - Nie mam prawa kogoś ze spamu nie lubić Lubię tą robotę, lubię z wami pisać, i cięzko jest mi wlepiać warny, ale muszę to robić mimo wszystko, gdy ktoś przekroczy granicę dobrego smaku Miłego.
-
Robak - nie, nie wiem Scooter, jest to sygna po moim kumplu z dawnych lat, na uni 28 nosił nick Jim Raynor, i ma bana do 2033 roku.. Na pręgirzu był chyba 3 albo 4 razy nim dano mu stałe upomnienie Przynajmniej część terefere kukupyku cipcipcip. Taśtaśtaś dorzuciłem, bo Abnega stwierdziła, że brakuje tego na końcu
-
Cytat: „Ice Sun napisał(a) Ulubiona Zupa ?? hjeh grochowa? :P Ulubiony napój ?? nie propagujemy picia alkoholu na tym forum ;)” Cytat: „.:Robak99:. napisał(a) Cytat: „Selene77 napisał(a) skąd takie powodzenie wśród spamerów? ” skad tak pewnosc :>:] spójrz na liczbę członków mojego fc. Może wtedy zrozumiesz pytanie. ile wlepiles juz ostrzezn ???? nie więcej niż 5 Sprawia ci radosc wlepianie ostrzezen ?? nie, czynię to w ostateczności CZy jakies inne uczucia temu uczestnicza ?? czego tak nagle zac…
-
P: yyyy.. Cytat: „PRZESTĘPCA sprawca czynu uznanego przez prawo za przestępstwo, podlegający odpowiedzialności karnej przed sądem; w toku ewolucji prawa karnego stopniowo coraz większą uwagę przywiązywano do indywidualności p.; niektóre kierunki nauki prawa karnego (gł. naturalistyczny) wyodrębniają pewne typy p. według ich cech psychofizycznych; szczególnie ważne jest zróżnicowanie p. według wieku (p. nieletni, p. młodociany); polski kodeks karny z 1932 uwzględniał kategorie p. niepoprawnych, z…