Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 361-380 z 428.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Nie przejmuj się Pinka, nie tylko ty tak masz nawet nie spodziewałem się że zaglądniesz, więc wiesz ale fakt, akurat miałem to wydarzenie w pamięci, więc przytoczyłem

• A na życie, na kobietę, na kompa, na setke innych rzeczy ech

• ..::Jeefo::.. - nie, nie dam ci sam żem w potrzebie Shiver - przyszedłeś się poznęcać? nie wiem.. jaka jest odpowiedź? i kiedy zmienisz avka ..::Jeefo::.. - Fakt

• Mr. Roślin ja mam 2.977, ty 728 postów. 4 krotne przebicie dlaczego uważasz że mam mało postów Ananas, z buraków nie zrobisz placka z ananasami Cytat: „bambus czy roślin ?” que? Girl - tak wyszło Ice Sun - pewnie a kto by nie lubiał ..::Jeefo::.. Stanowczo dziewczynke -z chłopakiem swojej córki idzie pogadać czasem.. -dziewczynki są łatwiejsze w prowadzeniu na początku -Nie mają burdelu w pokoju przynajmniej nie wszystkie -I w przypadku młodszego rodzeństwa zawsze pomaga choćby nie wiem ile miał…

• girl.. psychologiem.. Ice Sun - Jest pare typow, Trylogia Zabójczej broni (wiem że były 4 części, ale ostatniej nie liczę..) Indy 1 i 3, Przekręt, Boondock Saints, SW EIII. I pare innych

• Bardziej szczegółowa opinia to może być tylko lekarska

• Ice Sun - najbardziej chyba hiszpański Supermanie, po powrocie do Polski pierwsze uczucie było: piwa.. dajcie piwa.. po jakichś 4 dniach abstynencji mi minęło Byłem jeszcze w Niemczech dość długo i na Słowacji przejazdem

• Jasnoksieznik

jeth - - Archiwum CT

Cytat: „Hmm.. nie pamiętam już, czy to było w Top secret, czy w secret service, ale piękny był podpis pod screenem z gry (właśnie odpalali atomówkę Harkonnenów): "Rakiety nisko latają, będzie padało".” Top Secret bo secret service'ow miałem tylko parę a pamiętam to zdanie Kiedyś połaże po antykwariatach i poodkupuje sobie TSy całkiem możliwe że poszły razem z dyskietkami do kuzyna nie pamiętam już .. miałem ponad 120 dyskietek na Amigę^^ Pamiętam jeszcze Desert Strike, Rick Dangerous, Lotusy wsz…

• Wojciechu, nudziłem się, nudziłem się okropnie, gotowałem, piłem piwo, piłem piwo, piłem piwo.. Piłem słowackie, belgijskie, irlandzkie, polskie, niemieckie w jednym mieście jeździłem autobusikami i opiekowałem się dzieciakami mojej siostry PS Hejka

• Jasnoksieznik

jeth - - Archiwum CT

Proponuje poszukać w takim układzie Prince of Percia 4D. Diabelnie trudny w porównaniu ze zwykłym.. ja zwykłego nie przechodziłem daleko niestety ale niedługo mam zamiar go odgrzebać Grałeś w PoP2 ? i jaką grę wspominasz najmilej a jaką wręcz przeciwnie Scorched earth? Proszę bardzo powiedz tylko kiedy i gdzie, żebym miał czas potrenować Cytat: „(pamięta ktoś przedruki lokacji w Top Secret?)” :)miałem TS w pieron, ale pamiętam tylko Dune 2, Settlersów i Goblins 3 a tak, i Larry'ego porady i solu…

• Chomiku- jeśli tak stawiasz sprawę to Priv Girl, nie wiem co chcesz usłyszeć, lubię cię, czasem starasz się być na siłę wredna [size=7]tak, jest to prowokacja, dopiero teraz będzie wredna ^^[/size] a tak poza tym to jesteś fajna babka coś jeszcze ? Jeefo - dzieki David, możesz zostać przy lemingach mi nie przeszkadzają tylko nie nadużywaj tego imperialnego korkociągu

• Al- No cóż.. dwie pizze i konserwa rybna to wiesz.. to co innego Jeefo - szerzyć Ice sun.. ulubiony temat na forum.. no cóż.. Ban zabawa dla każdego bo przez ten temat jestem tu gdzie jestem Girl wpadnij zobaczysz grabki już masz

• B.H. 23 a.k.a Żubrzyk :))

jeth - - Archiwum CT

Jeśli chodzi o zagadkę z książki "Mensa presents The Ultimate Mental Challenge", to za przeproszeniem padła poprawna odpowiedź ale nie chciałbym się wtrącać^^ /zgadza sie wnica Żubrzyk, co mi dasz na mikołaja?

• Póki co jeszce się trzymam był taki jeden, czy dwa dni kiedy chcialem to zostawić, ale teraz już jest gites

• Oficjalnie nie zajmuje stanowiska w takich kwestiach nieoficjalnie, a duża ta skrzynka?

• Jak coś to mogę od razu.. nie ma problemu.

• Jasnoksieznik

jeth - - Archiwum CT

Cytat: „Jasnoksieznik napisał(a) Okazało się wczoraj, że jestem maniakiem starych gier komputerowych - jak się przysiadłem do "klasyka", to do świtu się nie mogłem odessać od kompa. Long live King's Quest, Quest for Glory & Monkey Island!” Co będzie następne, bo nie wiem co mam odgrzebać Miałeś kiedy Amigę? albo inną konsolę Ile razy przeszedłeś Super frog Nie wiesz może gdzie można dopaść heart of alien? druga część starego dobrego another world.. czy jak kto woli out of this world Zagramy kied…

• Rodzio - nie żółte.. Ono jest czerwone czy cuś koło tego Malina, nigdzie nie idziesz o czo chodzi serio nie wiem Jeefo, bo od dziecka miałem słabość do lamborghini, pierw countach, potem diablo, i przyszła pora na murcielago gallardo to już nie to samo po prostu świetnie zrobione auto względnie może być Ford GT-40, shelby mustang albo stare jaguary mercedesem 300 SL też nie pogardzę ech.. te auta po prostu mają w sobie dusze a nie sam plastic

• Lamborghini Murcielago.. Od dawien dawna

• Cytat: „dunia1 napisał(a) Czy będziesz się starał o przeniesienie do innego działu?” Duńka. Nie będę robił nic w tym kierunku. za dobrze mi z wami. poza tym lubie to.. Roślin. bambusy lubie, bo dzieki nim zyja sobie pandy.. roślinki których nie muszę hodować tez lubię.. A uni 6.. czy ja wiem.. nie znam tam za wielu ludzi.. Rodzio - prowadziłem na ten temat seminarium. trwało półtorej godziny.. mam powtórzyć?