Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 341-360 z 428.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Sundance, o to też pytałeś ale prywatnie i powtarzam, nie lubię śniegu Rodzio, nie, nie lubię świąt jak dla mnie stały się zbyt sztuczne Sundance, nie znoszę psów wolę koty chomiki i wiewiórki Rodzio, lubię koty, więc na drugą część nie muszę odpowiadać Sundance - nie, nie mam hektara śniegu jak będę miał to cię niezwłocznie poinformuję

• Cytat: „jeth napisał(a) P: yyyy.. Cytat: „PRZESTĘPCA sprawca czynu uznanego przez prawo za przestępstwo, podlegający odpowiedzialności karnej przed sądem; w toku ewolucji prawa karnego stopniowo coraz większą uwagę przywiązywano do indywidualności p.; niektóre kierunki nauki prawa karnego (gł. naturalistyczny) wyodrębniają pewne typy p. według ich cech psychofizycznych; szczególnie ważne jest zróżnicowanie p. według wieku (p. nieletni, p. młodociany); polski kodeks karny z 1932 uwzględniał kateg…

• No to dobrej nocy Blazi życzę Ja też już nie pamiętam gdzie to było to długa historia jest Jeefo - Zapominasz że w spamie czytam wszystko i nie wygląda mi na to byś miał być dziewczyną

• Coś mi się wydaje że ty To był jeden z ostatnich razów jak skończyłem przywiązany liną do gałęzi, a ty wkroczyłeś jako leśniczy i raczyłeś mnie odwiązać Dobra to chyba wszystko na razie

• Jeefo - ale nie jesteś więc nie gdybaj Blazi - 1. Przepraszam, ale na chwilkę musiałem wyjść a nie chciałem wam zawracać głowy poza tym świetnie sobie radziliście 2. Nie dziwiło mnie bo i tak sporo chyba o mnie wiesz :PNo ale jak masz pytania to pytaj 8. w siatkówkę to gralismy całe technikum w środy w szkole, w piątki na wynajętej sali tak to czasem oglądam na krakowie jak jest 11. No widzisz, ja zaczynałem od countacha choć i miura miało zadatki na ciekawe autko ale nie ten styl i to dawno był…

• Nie, nie uważam że jesteś dziewczyną

• Jeefo- nie muszę cię rozczarować Blazi. 1. Uciekłem? nie po prostu świetnie sobie radziliście 2. Zaskoczony? Nawet bardzo chociaż faktycznie namawiałeś mnie do zakładania to jednak nie dziwiło mnie że się nie pojawiłeś 3. hmmm Przeczytałeś "Dlaczego "Franky Fuckin' Four Fingers" i kto go gral?" to mi daje sporo do myślenia bo musisz wiedzieć że widziałem przekręt a to napisałem tylko tutaj 4. Krzesło Łaski z płyty 'występ' Kaenżet. 5. Benicio Del Toro, robił zakłady z kilerami gdy nie płacił - u…

• Mała dziewczynka w różowej sukience, brązowe włoski i niebieskie oczy obowiązkowo z lizakiem w ręku Nie zrewanżuję się tym samym, bo niestety wiecie jak wyglądam

• Rattus - Bo w spamie jest cisza i spokój, więc zamiast dawać warny to my sobie piszemy i przepraszam w takim układzie za zmianę sygny Jeefo - A nie?

• Rattus - bo to szłodkie sztworzonka są Jeefo - Avatar wpływa na nasze wyobrażenie o jego właścicielu Dla przykładu spróbuj sobie teraz wyobrazić jak wygląda Rattus vel Szczuromaniak

• Girl- pfffffff... Wielkanoc W miare spokojne, dobre święta Art.. Stefcia.. yyyy... lepiej nie powiem nic na ten temat Tutaj stanowczo Abi Bo jeszcze mnie nie skrzyczała choć miała okazję^^ i jakoś znosi moją obecność Rattus - A czemu miałbym tak uważać?

• Rattus - Nie, nie uważam cię za trolla Girl- nie zrobie tego dla ciebie jesteś dla mnie wredna, niemiła, znęcasz się nade mną i jeszcze mam to dla ciebie zrobić? never! A nie chce ci psuć zabawy bo to niegrzecznie

• Girl- Co będę przykłady na wierzch wyciągał? Nie uważam że jesteś trollicą, ale skoro ty tak mówisz to nie chce psuć ci zabawy Rattus zdecyduj się, uważam czy nie uważam ?

• Rattus - bo to forum jest wyjątkowe Girl - Mają dużo przestrzeni na wcinki

• Girl- przecież nie wcinam się w twoje posty a poza tym lubie je zawsze mają dużo miejsca w które można się wciąć Rattus - Najbardziej trollowaty troll Hmmm pogadamy o tym później najmniej lubię chyba kto napisze ostatniego posta.. I tematy które zamknęła mi przed nosem Claire i czemu zmieniłeś nicka dzisiaj rano patrzyłem co kto zmieniał i w sumie ze spamu bodajże 4 osoby, chyba że kogoś przeoczyłem

• Kate - Pisałem już o tym nienawidzę się powtarzać A TMSC to skrót od technika maszyn i systemów cyfrowych elektronik jednym słowem Broza - dział Spam jest moim ulubionym Cieszę się niezmiernie że tam mi zaproponowano prace pasuje mi moderowanie tego działu Tylko mod działu spam? jak mam to rozumieć? Pinka- Bo jakoś cię tu nie widać było Taką dobrą pamięć? ja? :>kojarzę tylko parę rzeczy to wszystko Zobaczę może w ogóle nie dam albo jak znów zarosnę teraz wyglądam 20 lat młodziej Jeefo - nic po p…

• Jeefo, cokolwiek większego od mojej 40 i byłbym wdzięczny Girl- byłem pewien ze chodzi ci o forum z wyłączeniem spamu i tak ci nie powiem a co domyślajcie się Nie kłamie i tak, lubię też trollice, czego jesteś przykładem

• Jeefo Wszystko ^^począwszy od dysku niedługo sobie sprawie może większy Obudowa też by mu się przydała Kate, tak w ogóle, to kto goni Ech jeth, bo mi powiedzieli że jethro_from_TMSC jest za długie więc zmuszony byłem skrócić nicka o pare cyferków Nie denerwujcie mnie już z tym plumem to dawno było Cytat: „i czemu kochasz spam :fgrin:” A jak można go nie kochać

• Cytat: „wow ale opis no to teraz ... pytanka to teraz najbardziej lubiany uzytkownik ? ( na forum ) Nie pisze na forum dawno mnie tam nie było ja tylko Spam ^^ najbardziej lubiana uzytkowniczka? (na forum ) jw. najbardziej lubiany spamer? Dam odpowiedź wymijająco-podlizującą Żubrzyk :D najbardziej lubiana spamerka? Wszystkie są fajne Dobra.. przyznaję się [size=1]Kocham was wszystkich ^^[/size] najbardziej lubiany n00b? Alchelor? bo nie wiem czy mamy etatowych innych :) najbardziej lubiana noobk…

• Pierwszą osoba z którą rozmawiałem na forum była Nithil, Ale to było dawno niedługo po założeniu mojego konta zostawiłem 50 postów po kątach, a z nią pogadałem chwilę o Boondock Saints hjeh.. Jak ten czas leci wtedy jeszcze nie spamowałem A potem długo długo nic i wróciłem, przeleciałem wszystkie działy na forum i w końcu z nudów wpadłem na spam i dałem bana Nieustraszonej od tego się zaczęło Dostałem za karę multibana od Blaziego i jakoś poleciało i z tą dwójką miałem przyjemność rozmawiać w Sp…