Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 428.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat: „rock czy metal? Rock, stanowczo rock. google czy yahoo? przyzwyczaiłem siędo googlów [; PiP czy SiO? SiO poczytaj sobie niektóre rzeczy tam [; jezioro czy morze? Jezioro, bez problemu mozesz popływać, powędkować, porzucac kaczki, i w ogole jest sielanka a nad morze syf bagno czy kałuza? Kałuża lubie kaluze [; woda czy snieg? woda. nie znosze sniegu. jest wtedy dla mnie za jasno gołab czy mewa gołąb przez wzgląd na czasy technikum i pomysł z gołębiem pocztowym wykorzystanym w niecnych cel…
-
Cytat: „Freeze_PL napisał(a) Szczur czy chomik ? xD Zostałbym poćwiartowany jakbym odpowiedział na to pytanie xD przez jednego albo drugiego :P Panda IS czy Avast ? wrrr.. Avast niestety jest nieskuteczny, a Panda zwalnia kompa jak diabli Kasper :) Modek czy GO ? W zielonych siła Zamieściłeś kiedyś pomysł w PIP ? Nie, nigdy moja umiejętność kreatywnego myślenia ogranicza siedo spraw poza ogame'owych :) Fakacz czy wskazujący ? (palec xD) wskazujący ma więcej funkcji dzwonienie do drzwi, przelicza…
-
Ulubiony sport to chyba jednak Snooker taki porządny dobry snooker w wykonaniu O'Sullivana Kogo najbardziej lubię, a kogo nie lubię w teamie.. No cóż, zasadniczo to dane mi było poznać tylko sporą część modków więc o teamie ze strony operatorków niestety nie mogę się wypowiadać, a kogo lubię w teamie najbardziej? hmm.. nie mam jakichś takich faworytów wszyscy modzi są podobnego pokroju ludźmi znaczy żądni krwi, nieludzcy, bez uczuć nie da się ich [size=1]nie[/size] lubić Tak, ja to jethro_from_T…
-
Niszczycielu- Laysy, solone lubie mają fajny smak Bugatti, ferrari coraz bardziej schodzi na psy.. 7up, chociaż dawno już nie piłem English ma przyjemniejsze brzmienie ale polish z racji mojego polactwa yes, yes, yes jak to mawial pewien pan Rattus- Godzilla, ale ta japońska oni potrafia zrobić dobry film hmm.. Rosja wole im nie podpadać bo mi gaz odetną:P kura KFC brzmi lepiej niż KFD plazma.. zdecydowanie? Ice Sun- Jak tylko znajdę chwilkę to skrobnę tam coś zawsze Barca - wiem szev - Krok po …
-
Ice Sun - Teraz Rock lubię jeszcze czytać od czasu do czasu CKM zaznaczam: czytać chociaż coraz gorzej u nich z treścią Niszczyciel - nie przerabiam avkow na pewno sobie poradzisz Disco znaczy? muzykę dyskotekową lat 70, twist itd? czy dyskoteki? jeśli to drugie to one nie są dla mnie. Ja lubię mieć kontakt z jedną, dwiema osobami. W tłumie po prostu się gubię. Nie lubię tłoku. Spamowanie nigdy mi się nie znudzi Na razie muszę pisać pracki, to trochę ograniczyłem, ale w styczniu ponowne uderzeni…
-
Ice Sun - to jest jedyna rzecz która się udała microsoftowi no jeszcze saper Gotenks - Na tym forum niewiele jest osób których nie lubię A nienajgorzej słychać, dziękuje bardzo 1. Murcielago 2.Gallardo 3.Countach 4.Diablo 5.3 poziomowy garaż 6.Prawo jazdy 7.Drogi w takim stanie zeby dalo sie po nich jezdzic 8.350 GT tez mozesz dac w sumie nie bylo nawet 400 sztuk, ale jak juz tak dajesz 9.choinkę dla coqi, z korzonkiem, nie ciętą.. 10 sekretarkę do czytania tych wszystkich postów 11.yyy.. wełnia…
-
wrrr Cytat: „Lady Diablica napisał(a) czemu burza burzy ?? Bo nie ma nic lepszego do roboty ^^ a czemu deszcz pada ?? i jest mokry ?? Bo ziemia go pociąga.. A że jest mokry, no cóż.. każdy z nas jest inny.. po co ptakom skrzydła ?? Żeby mogły jodłować ^^ a czemu wino jest w butelce ?? Jest też w kartonie, ale takiego się nie tyka.. a czemu to ma okularki ?? Sama zrobiłaś żeby miał okularki i się mnie biednego pytasz czemu? :)”
-
Cytat: „Lady Diablica napisał(a) moge zarzucić mojom głupią serie głupich pytanek ?? A pewnie :) wiedziałąm że sie zgodzisz Jakiś przewidywalny chyba jestem :-/ czemu niebo jest niebieskie ?? Im mniejsza długość fali tym jest ona bardziej rozpraszana, czyli niebieska część widma jest rozpraszana dużo bardziej Proponuję poczytać o rozpraszaniu Rayleigha a po co małpie ogon ?? pff.. Widzę że się nie dogadamy żeby miała na czym zwisać i do czego słoniowi trąba ?? Żeby mógł się podrapać po pewnych n…
-
Cytat: „Lady Diablica napisał(a) ulubiony napój hmm... kawa ^^ ulubiony słodycz no cóż ptasie mleczko oprócz tego jeszcze krówki i kukułki ^^ ulubiona czekolada biała czysta biała a potem jak najciemniejsza, jak najbardzie gorzka :) ulubiona cyferka jakby była liczba dałbym 27, ale cyferka.. hmmm 1 :) ulubiony cukierek No to kukułeczka :) ulubiony baton Prince Polo Classic :) ulubiony kot Mój kot :D”
-
Dawno dawno temu był to David Beckham, wtedy jak jeszcze grał na boisku a nie w reklamówkach teraz.. hm.. a obecnie.. hm.. na pewno nie Ronaldinho z samych brazylijczyków bardziej lubię roberto carlosa i ronaldo, tego drugiego bo pamiętam jeszcze czasy sprzed jego kontuzji.. I zastanawiam się, jak by teraz grał gdyby nie ta przerwa Na chwilę obecną chyba będzie to Ruud van Nisterlooy
-
Jeefo - A weź ty to zostaw wympsnęło mie się Blazi - Zostań modkiem to di dowiesz ParaDus - pewnie że lubię kto by czołgów nie lubiał? BarcaFan - Szoszon wziął się z mamusi i tatusia To można nie lubić tych wolnych, niezależnych od wszystkich stworzen? Dlaczego spam? A cóż innego można by moderować z taką radochą i ogólną frajdą Zasadniczo, na tak wielkim forum na tak wielu userów - nie byłem tylko na jednym mniejszym ale już nawet chyba nie istnieje Shiver, hmmm struktura krzyżowo-żebrowa powia…
-
Jeefo - NIE i przestań mnie o to męczyć Blazi - Pierwszym po powrocie, czy pierwszym w ogóle? dawniej pisałem tylko spontanicznie i tylko w kto napisze ostatniego posta swoje standardowe 20 linijek tekstu nawołującego do zaprzestania teej bezsensownej walki jak widać bezskutecznie Wpadłem tu po paru miesiącach, patrze - ten temat nadal istnieje zostawiłem tam ze 3 posty w 3 dni standardowo na 20 linijek no i trzask, z nudów zacząłem łazić po spamie i dałem bana Kate nie był to pierwszy post, ale…
-
Rattus - lubie szczury szczególnie albinosy :)miałem kiedyś nawet pewne małe białe stworzonko, świeć panie nad jego duszą :(, i myślę czy nie sprawić sobie kolejnego najfajniejsza była zawsze reakcja mojej bratowej na bezpośrednie spotkanie z nim na ramieniu Jeefo - nie nalegaj bo się w sobie zamknę i tak nie powiem tego jednego wam nie powiem