Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 301-320 z 428.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Superman ->dzięki do Irlandii.. dopóki nie będzie takiej konieczności to wolałbym już tam nie jechać plany na wakacje moje są takie, żeby siedzieć w domku, popijać piwko i nie wlóczyć się po dziwnych krajach.. chociaż pewnie warunki będą inne. Modkiem będę tak długo, jak nie wysiądę psychicznie, nie wyrzucą mnie, albo nie przerwie tego wiele innych czynników YoDa, faktycznie

• Claire jak milo ze wpadlas wiele jest klubow ktore lubie. A przynajmniej szanuje: Ajax Amsterdam, ManU, etc etc i wlasnie Barcelona. nie, nie zaczalem lubic Barcelony jak zaczela odnosic wielkie sukcesy. Ja pamietam Barcelone jeszcze z Kluivertem.. To byly czasy.. ech ParaDus - ulubionym mym kolorem jest kolor czarny i jego bede sie trzymal Dlaczego Spam? kazdego kiedys rozlicza z jego win

• oczywiscie ze forum Ogame na ogame juz dawno nie wchodze ulubiony aktor.. Brad Pitt i Mel Gibson musi cie zadowolic taka odpowiedz Ulubiony piosenkarz.. dziwnie to brzmi ale coz ulubionym moim wykonawca jest Tom Waits, zaraz po nim Les Claypool

• Hjeh a jaki moglby byc moj ulubiony dzial na forum? rzecz jasna spam jakie top.. hmm nie pamietam bylo cos kolo 1200 chyba najwyzej

• Batat- zieff.. czym przytłoczony? to świat ma jakieś problemy? [; moje miasto, a raczej to które jest najbliżej mnie jest ochydne i nie ma totalnie co w nim robić Cytat: „Czy jest jakiś serial który podoba Ci się wyjątkowo (oczywiście pomijając wieczną modę na sukces, bo tą kochają wszyscy...)” na chwilę obecną? [; simpsonowie Cytat: „Może pamiętasz jak mówiłeś o seppuku. Czy wiesz, kto najchętniej skrociłby twoje męki?” Niestety,ale na pozycję kaishaku najczęściej spraszano najbliższych przyjac…

• Wolałbym jednak nie. to sprawa między mną a nią.. Jakieś inne pytania?

• Problemy z panią modkową powodują, że mam wybór: albo gapić się całą noc w sufit, albo siedzieć z wami. Żółty ludzik sprawował się jako opozycjonista do momentu jak nie poszedł na emeryturę Ja tam nie wiem jego żółtej głowy nie widziałem [;

• watson - zacząłem oglądać, na początku mnie wciągnęło, ale do grzyba pioruna jasnego, ileż można? to jest materiał na film, a nie na serial.. a oni jeszcze specjalnie przeciągają, nagle robi się 10 wątków pobocznych, nagle główny wątek gdzieś tam spada i poświęcają mu 5 minut na odcinek.. nie.. nie na moje nerwy.. lubię jak coś jest ładnie, przejrzyście i nie na siłe Dark Sauron - do wakacji to mnie tam już nie było skonczylem grac na przelomie marca/kwietnia Cytat: „Co sądzisz o Shadowsach (soj…

• perfect circle - noszę skarpetki nie jadam kisielu [; a przynajmniej dawno nie jadłem [; a bambusy niestety w moim klimacie nie rosną przykro mi watson - poddałem się koło 6 sezonu, pierwszy sezon był świetny, ale potem zrobiło się straszliwie wtórnie i nieciekawie..

• '87 rok - powstało wszystko co najlepsze [size=7]w tym ja [;[/size] Ale szkoda że takiego serialu nawet nie da siętu oglądać pamiętam czasy jak leciało to na jedynce w niedziele po śmiechu warte [; bodajze od 17:40 - 18 [; ale to dawno było a teraz im przeszkadza jakieś jeszcze zapytania?

• Rattus - Krowa - kozie mleko jest niedobre co ty masz z tym zwierzyńcem? sarna Orzeł. wyjdź się z kumplami gdzieś napić a zrozumiesz czemu nie sęp.. Lotniskowiec - ładniej się pali Seppuku - nie chciałbym żeby ktoś sprzątał mnie po takim skoku. w zasadzie do pełnego seppuku potrzebny jest jeszcze przyjaciel który skróci twoje męki przez odcięcie głowy, ale to szczegóły są.. na pewno wielu chętnych by się znalazło. watson - ujmę to tak: sense of humor i fakt ze pelno jest rzeczy ktore odczytać mo…

• vonHell czytałeś? jest mi niezmiernie miło [; jeefo, jezeli liczysz na to ze oddam kluczyki mojemu kumplowi zeby odwiozl babke. przykro mi do diabła, pakuje dziewczynę do auta, a kumpel niech dzowni po karetkę, albo bierzę kobietę na plecy [; pewnie i tak pomógłby staruszce [; Rattus - wrrr.. nie lubię takich pierdółek [; ale smoki bardzo a chimera jest nudna z tymi swoimi głowami [; zresztą popatrz ile jest wszędzie o smokach a nigdzie o chimerach [; to ma swoj powad [; po głębszym zastanowieni…

• rattusrattus.gif rattus norvegicus hmm modzi są fajniejsi ale smodom trzeba się podlizywać smody lepiej zadne z tych dwoch wole jednak pozyc w spokoju pare lat

• Absolutnie tylko i wyłącznie koty idę na ustępstwa tylko z Husky hmm.. w telewizji nigdy nic ciekawego nie ma a komp jaki jest taki jest chyba 3, albo 4 raz pada to pytanie nie lubię jednakowo obu tych pór

• Ulubionym mym kolorem jest czerń [;

• Hellu - trzymam je tam gdzie zawsze splecione na klacie pfffffffffff Abnega juuuuuuuu ups.. czytałaś.. plasam ja pamiętam kto, tylko nie chciałem żeby wyszło że wprowadzasz rządy terroru i zabierasz nam macierzyste nicki Cytat: „Jeth - gdzie chcialbys najbardziej spedzic tegorocznego sylwestra?” W zielonym gronie [; hrhrhrhrhrhr khy khy.. kłaczek [;

• Jeszua - wav [; a hrhrhrhr [; FC BNSów [; dziwne ze nie maja jeszcze [; Żubrzyk ma świetne nogawki [; hrhrhrhr członkowie teamu [; przynajmniej tu nie moderuje [; hhhmm "[;" ja prawie nigdy upów nie robię J O K E R - to było przeszło rok temu [; kolo 1200 sie chyba zatrzymałem [; i to jest wianuszek [; Cruella uplotła [; jesien, lubię deszcz [; Ice Sun - Nienawidzę obu tych pór roku [; w podobnym stopniu [; nie uprawiam jogi kiedyś medytowałem, ale teraz jestem na to zbyt zmęczony [; usnąłbym [;

• hrhrhrhrrh na szczescie zadne [; teraz juz nie gram [; kiedys tam bylem w top i konto poszlo spac [;

• Cytat: „Jak ci się dzieli Spam z Claire ? A dziękuję, nienajgorzej to ona jest w tej gorszej sytuacji :D Grasz w Totka ? dawniej czasem wysyłałem, teraz siedzę na tyłku ^^ Stosujesz powiedzenia "Teraz to mi to lotto" , "Sieśnimi , sieśnimi" "Kozaczki w panterkę" , "Oj nie niszcz tej girlandy" itp. ? Ujmę to tak, oglądam telewizję niezmiernie rzadko zasadniczo to wiem tylko skąd są dwa z tych powiedzonek nie, nie stosuje ich Grałeś w Gothica III ? Nie grałem poczekam aż stanieje sprzęt komputerow…

• Jeshua - z reguły rzadko piję. wiec to mozesz wykluczyc [; Ice Sun - oglądałem, na początku ciekawie, ciekawie, ale 12 odcinek i odpuscilem [; to jest scenariusz na film a nie na serial niestety robi się potem tak strasznie nudno i tak strasznie na siłę.. na początku tak ładnie, wszystko pasuje do siebie, ładnie opracowane, wyjaśnione, a po jakimś czasie non stop w kółko to samo i sztuczne podtrzymywanie napięcia.. nie dla mnie [; Jeshua - mówiłem że słyszałem wszystkie płyty GD, podoba mi się p…