Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-24 z 24.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat: „NaNoTeCh napisał(a) Moj temat byl pisany a modek go polaczyl z tym. Jakie eko powinienem zrobic na poczatku na wszystkich planetach chodzi o metal krysztal i deut. czy na poczatek 25/22/22 bedzie dobre czy polecacie inaczej?? Czekam na odpowiedzi Pozdrawiam” Zalezy co chcesz z nim robić Zasadniczo na początek powinno starczyć. Takie już całkiem fajne to 30/26/24. IMO staraj się je zrobić tak, żeby proporcje metal do krys wynosiły 2:1. Dobre i pod flotkę ciężką i pod LM - gdzie nadmiary k…
-
Cytat: „BMW Sauber napisał(a) Nie wiem, może się mylę ale kolega "Kudlacz" z uni 5 chyba sobie trochę źle obliczył wydobycie metki na 24h bo z tego co wiem 9 kopalń na 29 poziomie wydobywa dokładnie 2.985.120 sury, a nie jak to napisał 3.279.312 ale oczywiście jestem tylko człowiekiem i mogę się mylić :D. Ja korzystałem z tego programu do obliczenia wydobycia i tam tak wychodzi: gotenks.ovh.org/kalkulator/wydobycie.php Pozdrawiam” Pomyłka tkwi w błędnym zapisaniu danych przez autora W poście Kud…
-
Art
PostCytat: „Originally posted by Art Wierzący, nie praktykujący. Na religie uczęszczałem :D” To się nie liczy. A ja tak całkowicie bez sarkazmu: co skłoniło Cię do podjęcia tej jakże niewdzięcznej fuchy Game Admina? Chodzi mi głównie o aspekt użerania się z userami, teamem i GF