Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
panowie poczytajcie regulamin i przejrzyjcie rekordy a pozniej sie ywpowiadajcie bo pisanie bzdetow tutaj mija sie z celem zysk jest jaki podalem zniszczone fale gs to inna bajka wiec ciii i spac:)
Cytat od Alex Mercer: „To się nie będzie chyba liczyć - jedna flota została zniszczona przez jednego gracza, ale w dwóch RW - każde z nich ma oddzielny bilans. ;)” Ale jak dofarmiasz to nie masz RW?? i nie zliczasz tego?? Czy ja cos moze zle rozumiem....
Ale pan prezes wie oco mu chodzi a my nie wiec jest dobrze:D Edit: Data Rejestracji: 30.09.2005 rozwaliles mnie kolo tyle lat na Ogame a taki (ciach):D Upomnienie Nie obrażamy innych. Vasco
Cytat: „szczwany lisek napisał(a) Cytat: „Eurynomos napisał(a) najmniejsza liczba surowców na planecie Surowce na Planeta ExGirlFriend [14:xx:y] (Gracz 'Eurynomos') o 04-05 12:00:07 Metal: -846.076 Kryształ: 1.146.947 Deuter: -133.179 Energia: 13.512 Razem: 167.692 :lol: GO Witcher potwierdza” zaznaczyłem na zielono o co mi chodzi.” A widzisz ile tam jest krysi?
Cytat: „noton napisał(a) Największa bitwa łączona to przecież: Vendetta & Friends - 92250% należy do Polakow!! :wrr:” ale to jest ustawka a tam zwykly ACS!
Cytat: „Kristo2323 napisał(a) Co sie dzieje z chosenem z uni 10?>” Nic sie nie dzieje:D poprostu na konto powrocil jego własciciel DZIDEK ale tez cos urlopuje niestety:-/
oczywiscie ze to jjest podrobka troszke zamalo flotki zeby zniszczyc te GSy, do znieszczenie czegos takiego trzeba okolo 300k panckow:P takze bitwa nie jest prawdziwa,a codo samych GS wo nawet na u nas na u10 chosen ma 1115 takze