Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 453.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
O napsułeś trochę tej nocy gratki a aktę robiliście sobie na zmianę z Voltarem Top i rośnij a wiesz ;)... kiedyś może przylecę
-
Łi tam jaka akcja lameriada na całego, ale atakującym i tak gratki się należą Macie co przetapiać więc topcie. Asterix.-owi Graty za podejście i SzO.
-
Cytat od Tosiak: „Cytat od Gladiator81: „Miał Ci wilk stateczków kilka i dość głośno ujadał jak przypadło na wilka i ujadał i szczekał i trafił na Tosiaka i niema już wilk statków od historia taka. Brawo Mati Top i ubijaj stateczki innych dalej. ” Gladi ja nie wiedziałem, że z Ciebie taki poeta pięknie Ci to wyszło dzięki! ” Talenty mam różne to wiedzą niektórzy fajny wpis dostanie Gość a burę ten kto mnie wkurzy I co by nie było, żem na Wilka cięty, małe rymowanie dla kolejnego ST zachęty Kończ…
-
Ale lamy dały się walnąć Lordzik nie czepiaj się pisowni bo tel płata czasem figle a niektórzy mają po prostu wywalony nabiał na pisownie. Czepianie się pisowni słabe jest Tobie przetopu a Tosiakowi rewanżu. A jak ja bym miał tyle czasu co Wy... To bym Was wszystkich popakował i na Madagascar Tfu wróć do mojej stoczni
-
Stało i nie stoi od cała filozofia plus przeorany bunkierek Pozdro dla znajomych i sojka. Dnia 22-09-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor gladiator81 [B-S] ________________________________________________ Mały transporter 1 Krążownik 103.842 Okręt wojenny 10.000 Pancernik 106.790 Lekki myśliwiec 2.102.279 _________________________________________ Obrońca Szubcia ________________________________________________ Duży transporter 6.881 Satelita słoneczny 807 Wyrzutnia rakie…
-
Lordzik wiem, że pogratulujesz a pośmiać się zawsze można Ile nam z tej gry pozostało a nerwy nie wskazane zawał, udar tu dzież inna prostata wszystko przed nami a żartów niema bo nawet kostucha zaczęła brać z naszej półki. Lopik proszę bądź poważniejszy Co by nie było off topu naszej złej owcy gratki a poszkodowanemu SzO.
-
Witam. czasu brak to i nie często tu bywam, ale za to teraz udało się upolować dwa cele w dosłownie 15 minut więc... Brawo Ja bo na takim bezrybiu lekko nie jest Pozdro dla owiec zgredka Obiboka, Buddy oraz dla tych co chcą być pozdrowieni. Do dzieła Dnia 09-09-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor gladiator81 [B-S] ________________________________________________ Pancernik 107.039 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Quaker [W-S] ________…