Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 453.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Raven naprawdę je Cię szanuję choć słyszę z tąd i owąd, że nie powinienem i proszę nie pisz o jakiejś tam otoczce B-S Bo zaczyna być to drażniące!!!! Wquża mnie czytanie o dominacji. Trzeba było się sprężyć nie dać się spakować było by B-S trudniej. Nikomu w B-S z nieba nie skapało .Przytoczę tu słowa kolegi "Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana." Cytat od stark87: „Gratulacje pięknych solówek top1-3. Co do prowadzonej dyskusji, latanie GS j…
-
Graty rolnik pięknie a nazywać nas mogą rożnie bo co innego mogą zrobić
-
Jak By częściej Barania Nina większą flotą zaglądała jak byłem bez U więcej cegieł do luserów by miał a tak tylko po 3-4 gs po 3 fale rozbijała. Graty motylowi choć chyba nie wiem bo w łowcach to wszyscy wiedzą, że Cap z rusztu nie tykany przez nikogo grać nie umi i każdy atak wiadomy pz-em kończyć się musi :D. Lordzik, ale Ci Szturmi do konta za nie poprawianie swojego podwórka postawił
-
Gratulacje bo trafione ładnie. Obrocy powodzenia w realu, albo co tam sobie życzy. Lop zacznijcie czyszczenie od Janka bo niepotrzebne prowokacje wstawia a od takich prowokacji do zasyfienia tematu jeden krok i tylko dzięki temu, że Owce dobrze wychowane syfu nie ma
-
Cytat od Rentek: „lop skoro o pushu mowa to jak tam twoje stare konto rozbite o idlaka surke gdzie daliscie ?:) ” Przez chwile korciło mnie napisać o push-ach , ale po co To i tak niczego nie zmieni. Jak nawet Lordzik przymyka oczy to niema sensu grzebać w odchodach. Dobi BSzO i rewanżu.
-
No i wsio jasne miałem coś napisać rymowanego, ale może jak % walniemy-niecie większy. Brawo!!! Obrońcy SzO bo spoko gracz z niego. Lordzik proszę Cię daj już spokój z tym czepianiem się pisowni. Już Ci pisałem słabe to jest. Idz na forum języka polskiego i tam dzieci poprawiaj a nie starych chłopów będziesz poprawiał Bo Ci chłopaki screnem z dysleksją walną i będzie Ci głupio
-
To i ja się przywitam z nowym Uni co prawda mój wkład jest najmniejszy w dzisiejszym złomowaniu obrońcy to i tak jest okazja przywitać się z graczami na nowym unii. Pozdro przede wszystkim dla Owiec ekipy z gg oraz starych i nowych znajomych. Gladiator81 Dnia 28-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Leo Bandit [B-S] ________________________________________________ Pancernik 107.042 _________________________________________ Obrońca cisek [N-A] __________________________…
-
A ja tak na co dzień wygadany nie wiem co na pisać bo z jednej strony wielki szacun dla Ducha za decyzję, ale jednak niedosyt iż kończy pozostaje. Dzięki Duchu za grę akcje i inne kwestie fajny z Ciebie człek i również liczę, że na następnym zlocie się spotkamy i jak to Sorka napisał nie jedną flachę wypijemy bo My B-S y przede wszystkim lubimy się dobrze bawić. Powodzonka i do zobaczenia gdzieś kiedyś.
-
Co prawda nie gram tu od początku, ale swoje głosy oddał bym na kilku graczy których naprawdę warto docenić za całokształt: Przede wszystkim Zla Kobieta bo ilu to tu płakało po jej odwiedzinach.:D Wstydzić się, że nie wymieniliście tak zacnego gracza i modlić co by nie wróciła bo zadki Wam skopie :D. 2.Obibok wiele wiele akcji, ST, pomysłów na zezłomowanie . 3.Zly sen ciągle gra ciągle nęka wymienia ciosy z Lordzikiem 4.Adam chłopak który być może gdyby grał dalej byłby lepszy od nauczycieli. 5.…