Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 453.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Po pierwsze to gratuluję bo wykombinowane fajnie. Po drugie zachowanie Obrońcy poniżej krytyki Bo teraz każdy kto dostanie złoma napisze do GO, że to była ustawka i agresorowi się ban należy. Dno i wodorosty i i jeszcze kupa mułu. Nie mogę pojąć jak dorośli ludzie bo za takich uważam graczy nie potrafią z twarzą przyjąć porażki. Szkoda jednak, że nawet sojusz obrońcy nabrał wody w usta, ale chyba to złośliwość ludzka do tego prowadzi a la ja dostałem to niech i on dostanie. I teraz na koniec swo…
-
Gladiator81 [B-S] vs. Szara Eminencja [Placki] Starcie No2 Dnia 15-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gladiator81 [B-S] ________________________________________________ Pancernik 80.000 _________________________________________ Obrońca Szara Eminencja [Placki] ________________________________________________ Duży transporter 69.164 Lekki myśliwiec 179 Krążownik 29 Okręt wojenny 11 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 169 Niszczyciel 5 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 5 Wyrzut…
-
W końcu udało się wbić i pogratulować atakującym owcom szkoda, że nie udało się wziąć działu, ale czuwałem w pogotowiu. Brawo Owce za akcje top2 i % i zysk. Obrońcy BSzO, lub co tam sobie życzy bo podobno zachowanie liga mistrzów.
-
Witam to chyba pierwsze ST na tym uni więc jak to się mówi pierwsze koty za płoty. Pozdro Owce , ekipa gadulcowa, znajomi i Ci którzy chcą być pozdrowieni. Dnia 08-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gladiator81 [B-S] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca Szara Eminencja [Placki] ________________________________________________ Duży transporter 100.000 Lekki myśliwiec 734 Krążownik 121 Okr…
-
Cytat od glowa1: „Graty wlotu. Obrońca nie pilował to zapłacił. Co do bana też go dostałem i w tej akcji nie brałem udziału. Bana mam za handel ze słabszym graczem. Przelicznik 1:2,5 metal za dex. Mi tu śmierdzi czym innym ale bs mają swoje zdanie. Ktoś chciał nas wyłączyć na jakiś czas. Ale ja tego tak nie zostawię. SGO musi się tłumaczyć. ” He,he,he, ale się uśmiałem Maciar Ty się uspokój Co do starcia graty zaorania bunkra leniwe owce nie poleciały to poleciał kto inny.
-
Gdybym nie znał sytuacji chętnie bym pogratulował atakującym, ale bajkę którą tu napisaliście mógłby pogratulować Wam sam Hess.Jaka ruletka?? to nie była żadna ruletka jak tu piszecie tylko zwykły wał. Według mnie pięknie zaplanowane zlagowanie ucieczki obrońcy.Powinny posypać się Bany i odsyłka surki do Go. Zlagowaliście ucieczkę obrońcy i Tyle. Niestety nie jesteście tacy super za jakich się uważacie. Baniaków życzę i odsyłeczki. Obrońcy porządnego SGO.
-
A gdy sen zmorzył Piotrusia z aniołkami usia siusia... Łit,Łit,Łit wróć!!!. To nie był miłość jak przeminęło z wiatrem obrońca z Sith-ów "łotrem" a agresor miał charakter. Impreza u Sitha i nie jedna grzmiała by kobita i wysłana miała być nawet flota i nagle bum... Choć nie jeden powie, 5 minutowa drzemka, to głupota przyleciał Zlu sen i poszła w piach Lorda Flota Graty Sorro w końcu pokazałeś nabiał poleciałeś jak trzeba i bum Lordowi wszystkiego dobrego bo mimo wszystko spoko z niego gracz.
-
Graty Atakującemu Sojusznikowi rewanżu.
-
Cytat od Asterix.: „i to mi sie podoba graty panowie orać dalej leszczy obrońcy szo ” Tylko nie leszczybo po pierwsze czytając takie teksty murarska krew mnie zalewa a po drugie ubliżasz bardziej albo nawet więcej niż bardziej tym którzy z pod ręki tych "leszczy" padli. Sojusznikowi BSzO i tak jak rolnik napisał mniej wiary w bunkry.