Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 453.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratuluję Wam fajnego ST przetapiamy i dalej Obrońcy odpoczynku.
-
Bry. Nie mają Fenixy do mnie szczęścia Pozdro standardowe Dnia 29-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gladiator81 [B-S] ________________________________________________ Pancernik 146.115 _________________________________________ Obrońca xploode [FeNiX] ________________________________________________ Mały transporter 10.000 Duży transporter 1.873 Lekki myśliwiec 7.371 Ciężki myśliwiec 4.525 Krążownik 5.335 Okręt wojenny 5.000 Recykler 12.424 Sonda szpiegowska 19.371 …
-
Farming, ale się łapie i konterka to wstawiam. Dnia 28-01-2019 20:02:53 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gladiator81 [B-S] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca Mickey [IMMORTAL] ________________________________________________ Mały transporter 4.435 Krążownik 9.952 Wyrzutnia rakiet 14 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Gladiator81 [B-S] _______________________________________…
-
Witam ponownie trochę czasu na chorobowym to i udało się znaleźć małe co nieco. Pozdrowienia tradycyjnie dla Owiec, ekipy gadulcowej oraz znajomych. Dnia 28-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gladiator81 [B-S] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca quebahombre [BezGumki] ________________________________________________ Mały transporter 6.886 Duży transporter 3.436 Lekki myśliwiec 201 Ciężki…
-
W związku z tym, że to moje PB napiszę małą historię: Jak to by napisał J.H. Hess bo trochę z niego zciągnę. Dawno, dawno temu, ale może nie tak dawno w każdym bądź razie daleko choć w sumie nie tak daleko bo kilka US żywocił sobie Stalowy i kilka przepaleń paliwa było na ów gracza po kilku chwilach nie róbstwa w pracy wpadł mi pomysł na wbicie się do układu i co lotka kombinacje i bum bum. Z tej strony pozdrowienia dla wielkiego guru Ogame i pijaństwa Obiego. Mordeczko oby do zlotu ;). Dodatkow…
-
Trafiło się i mi małe co nieco. Pozdro owce gadulce i znajomi. Vol1 Dnia 19-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gladiator81 [B-S] ________________________________________________ Okręt wojenny 12.691 Pancernik 128.213 _________________________________________ Obrońca quebahombre [BezGumki] ________________________________________________ Mały transporter 10.633 Duży transporter 2.690 Lekki myśliwiec 127 Ciężki myśliwiec 12 Krążownik 4 Okręt wojenny 3 Statek kolonizac…
-
Cytat od Truck driver: „Ladna ilosc mt, przydaly sie w sam raz ale znajac markusa z draco to bym sie tak bardzo nie cieszyl pushowke Wam ubil i to tez predzej czy pozniej odbierze, chyba, ze na urlopie bedzie chowane ” Znając Nighthunter to on sobie tak łatwo tego odebrać nie pozwoli Wielkie graty Nighthunter za wielkie tankowanie Brawo Ty. Teraz to będziesz miał na czym latać. Markusowi SzO jak widać nie można wyciągać łapek po to co nie Twoje
-
Przepraszam a jak mam nazwać osobę która straszy część unii tak bo to nie tylko Stark i Raven dostali taką pogróżkę, że jak go trafią to zgłosi to jako wystawkę?? Mądrale?? dostał złoma i co zgłosi , że to była ustawka?? My nie musimy lubić Ravena on nie jest golonką w piwie , ale jakiś poziom gry powinien być. Dostałeś gonga to albo odbudowujesz, albo kończysz gre i tyle a nie bo kolega może dostać perma to zbanujmy też innych. W głowę się puknijcie. Raven-owi wielkie gratki ubicia gracza z tak…
-
Cytat od Maicon: „Chmielowi życzę odbudowy jeżeli będzie chciał nadal grać. Kolonię Ravena zobaczyłem już po złomie. Rzeczywiście dziwna sytuacja z powiększonym PZtem. A odnosząc się do waszych wypowiedzi myślę, że Chmiela tak samo jak i wiele osób w sojuszu zirytowała decyzja GO za amatora. Wszystko wskazuje na to, że Zapalsky dostanie permanentnego bana. Surowce z dofarmu już odesłał natomiast jest zobligowany do zwrotu całości. Nawet złomu z głównej floty gdzie akcja wyglądała identycznie jak…