Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 453.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dzięki za zaproszenie na imprezę Gol strzelony na wyjeździe liczy się podwójnie A złom trudno niech służy temu co zebrał.
-
Dawno mnie tu nie było bo urlop był długi, ale po powrocie postanowiłem coś pograć a dzień dziś przedni dekoracja naszych skoczków , złoty i srebrny medal naszych skoczków o tyczce oraz Swoboda z kolejnym złotem ogólnie fajny wieczorek Dość leniwie postanowiłem się rozejżeć po układach a tu niespodzianka lot u Eminencji. Pozdrowienia dla B-S ekipy z gg znajomych no i tych którzy chcą być pozdrowieni a no i pozdro dla @stark87 Glad się nie poddaje Co do Eminencji to cóż SzO, albo powodzenia w rea…
-
Który się pushuje?
PostTy się chińska bestio nie pytaj tylko dawaj znać Owcom one polecom i same siem spushują
-
Fajnie wyszło ciekawi mnie gdzie te łapki do góry co ostatnio były tak pięknie klikane?? Klikajło się popsuło czy czas przemyśleń??? Obrońcy standardowe SzO.
-
Ahahaha I tu nasuwają się wnioski... Cichy miś dostał bana z kontem z którego razem jakiś czas temu wisiał Amari więc co Wychodzi samo przez się?? Amari to Boo i Cichy miś który latać gs nie potrafi a to jest mało tego Amari świnia jest bo chciał Cichym Misiem do B-S. Urwał nać, ale Wy lamy jesteście jak do takich sposobów się imacie. B-S to nie jakieś tam nie loty to TOP GUN Ogame Kilka osób pisało, że B-S to pushe-ery i wszystko co złe a tu proszę wypadło łajno z wozu. Graty rolnik i po baniak…
-
Czytam sobie tą lekturę i czytam i takie to trochę do dupy bo z ostatnich postów wynika, że pakty i pakciki i niby był pomysł aby entro leciał z Obrońcami, ale jednak jak przeliczyli to co?? Olać Entro dajemy radę?? Entro poleciał z atakującymi więc Entro BE!!! Nie znam Entro i nie znam Markusa, ale ciekaw jestem czy Markus rączka by zadrżała gdyby role się odwróciły?? Atakującym gratulacje a obrońcy który został na PZ odpoczynku.
-
No grzechem by było przejść obojętnie obok takiego starcia. Graty WarriorS bo starcie na ich korzyść i % i zysk a gdybać sobie można do woli.
-
Graty, ale od dziś nie wstawiamy farmigów poniżej 800kk zysku a i daj ze 100zł na tace abym zdrowy był bo nie będziesz miał co w wolnym czasie złomować Top w lm i do naSTępnego.
-
Dobrze skojarzyłeś Sztrmi zresztą nie on pierwszy i nie ostatni chciał do Nas i nie wyjszło, ale Nosa B-S miały, że krzyczy krzyczy a padnie jak kombinerki do zardzewiałej skrzynki i słowo ciałem się stało. Co do Starcia to fajnie, że Rolnik to trafił, ale jednak pozostał, że nie walnęliśmy tego wcześniej wspólnie bo tak jak Ramek napisał latało tu i tam na fali to paść musiało i może to po prostu brak wiadomości o graniu flo tu dzież ganiającego gęsi i tak jak Duch słusznie napisał skoro Deep w…
-
Na początku wielkie graty Rolnik obserwowane miało paść już wcześniej nie padło padło teraz. [ciach] Obrońcy mimo wszystko SzO i odwagi przyznania się, że zlamił. Super Moderator Ruda:komentarz do usuniętego posta mniam
-
Witam ponownie. Pozdro sojusz i gadulce dodatkowe pozdro dla @stark87 bo pozdrawiał mnie u siebie więc i ja mam okazje się zrewanżować Co do starcia... latało, latało prosiło się i spadło. Obrońcy/czyni zwyczajowe SzO. Dnia 03-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gladiator81 [B-S] ________________________________________________ Pancernik 70.000 _________________________________________ Obrońca Kamiga ________________________________________________ Duży transporter 1…
-
Koń by się uśmiał, że to się tu znalazło bo szukałem floty innego pana która z resztą w tym dziale zaistniała za pomocą Asterix-a i napatoczyłem się na Pawiana Rachuj, Rachuj i albo za duże straty, albo za długi czas lotu a o braku paliwa już chyba nie będę wspominał, więc trzeba było poszukać kompana do lotu i tu znalazł się Triss za co wielkie dzięki. Nie ukrywam, że obawy ze względu na sąsiedztwo były, ale wszystko zakończyło się B dobrze. Z tej strony pozdro dla sojka, ekipy gadulcowej i zna…
-
Pozdro sojusz i znajomi . Dnia 02-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gladiator81 [B-S] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca quebahombre [BezGumki] ________________________________________________ Mały transporter 10.914 Duży transporter 4.317 Lekki myśliwiec 74 Ciężki myśliwiec 51 Krążownik 7 Okręt wojenny 1 Statek kolonizacyjny 6 Recykler 5.893 Sonda szpiegowska 759.025 Bombowiec 13 Nisz…