Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 441-453 z 453.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ode mnie 5/5 leci za taką pożegnalną akcję. Brawo!!!! Specjalne pozdrowienia dla Netki oraz życzenia powodzenia w realu. Rifiq ogarnij się chłopie... BGS nie pomidorówka aby ich lubić
-
Cytat od Sideswiper: „Jak, tak przeglądam forum bo i tak nie mam co innego robić to widzę, że kobra nie długo dojdzie do top 1 na nie swoim koncie powiedz jaka to satysfakcja, przejąć konto i Bić dalej na rozbudowanym koncie w sumie żadna ale skilla to to masz. Do tematu graty i życzę ci miłego przetopu, obrońcy niczego bo go nie znam i nie poznam czekam na nowe uni draco które już nie długo. :D” Jak to mówą Starzy Amerykanie "psu jak sie nudzi to sobie nabiał liże" Kobry nam się nie czepiaj bo …
-
Brawo Kobra pojechałeś z tematem!!!! Konto trafiło w dobre ręce. Top na puszki. Obrońcy SzO.
-
Cytat od Goauld: „akcja zanczna - choć jeszcze ci pietzras brakuje skilla aby mnie dopaść a twoje prostactwo i słoma z butów o tym świadczy. ” Tu się nie zgodzę akcji takiej jak ta nie widziałem na tym uni więc szacun się ekipie należy. Gratuluję pomysłu i wykonania. Osieł może jeszcze się zastanowisz i pograsz trochę bo jakoś nudno tu będzie bez Ciebie więc SzO życzę. Jeśli jednak nie to powodzonka w realu.
-
A ja tylko BSzO Darek.
-
Agresorom WIELKIE gratki TOP1 acs . Co do obrońcy to bez urazy, ale chyba rutyna i cóż jak ktoś napisał teraz poznamy charakter i ewentualnie szacunek po takim złomie SzO będzie uznawana za wielki szacun.
-
He, he te "1" Asia skomentuje Dzięki za lot no i możliwość zaistnienia w środowisku Draco :P. Też sobie pozdrowię a co Guald nie dał możliwości pozdrowić zrobię to sam Więc na wstępie Piratów U Draco ( Przepraszam nie będę wymieniał) Piratów U Kassio. Stera, Hessa, Gućka, Sida oraz Vincenta co w realu ryby łapie Tych o których zapomniałem oraz całą buddy Z reala Ola, Jass oraz Anetę. Obrońcy SzO, lub powodzenia w realu.
-
Jakie Top2?? wujek nie gniewaj się, ale zmiennik nie dorasta no chyba, że dorasta Ci do pięt. Nawet jak zostanę wrogiem publicznym nr1 tego unii mam gdzieś. Cichy z całym szacunkiem a raczej z czymś co do ciebie straciłem nie spodziewałem się tego po Tobie, ale Ty masz to pewnie w dupie kasa się zgadza i Top oszustów też. Ludziom którzy składają gratulację też współczuję chyba, że tu wszystko załatwiane jest przy "zielonym stoliczku" Go powinno się tym zająć. Jeśli ktoś chętny na rozwinięcie teg…
-
Gratuluję decyzji i nie będę oryginalny jak napiszę, że gość z Ciebie z zasadami których Tu niestety coraz mniej. Powodzenia i może do zobaczenia kiedyś.
-
A Ja tak: Jarol Twoje oddanie konta to tak jak z obiecankami Pustka czyt. Tuska ala Polska będzie Irlandią Bałach. Vinc nie real BSZO
-
Cóż nie można przejść obojętnie obok tego starcia. Gratuluję obrony panowie i Top 4 ACS. Kontrującemu zwyczajowe SzO.