Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 381-400 z 453.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kornel & Sexus & Siwek [RETRO] vs [ZBOCZKI] mateuszgg & zly sen & czystezlo & NB88 - 2496% DO WOJNY
PostZ takim centrum dowodzenia nie mogło się nie udać .Gratki . Mimo wszystko gratulacje należą się również i atakującym mimo nie udanej akcji pokazali nabiał gdyż musieli brać pod uwagę wtopę więc BSzO życzę.
-
A ja bardzo, ale to bardzo pogratuluję kontry i jak by kto pomyślał, że to wazelina to jest w błędzie bo pewnie z wyjątkiem Stresa każdy z atakujących chciałby widzieć mnie w swoich reckach. Dlaczego wielkie gratki??? 1) Każda kontra jest fajna i jest równoważna poziomu skila gracza atakującego. 2) Stresik brał w niej udział i chwała mu za to. 3) W reckach były szczątki floty gracza Warblade, który jet według mnie klasykiem dobrego starego gracza z zasadami w świecie ogame. 3) Padły recki gracza…
-
Witam jak to kiedyś pisał Spiele "To co lata musi kiedyś spaść" więc spadło i dodatkowo mały bunkierek przeorany. Pozdro dla znajomków jak i nie znajomków. Cytat od TheSocjalOne: „Bądźcie pozdrowieni wszyscy którzy chcecie i nie chcecie :)...a w szczególności sojusze: Piraci, WarriorS, SET oraz cały obecny CSM Glad - Dzięki za zapkę. Do NaSTępnego ” Dnia 30-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gladiator81 [CSM] ________________________________________________ Duży tra…
-
Nie wielkie, ale zysk jakiś jest więc jest okazja by pozdrowić znajomych i nieznajomych Dnia 27-06-2017 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gladiator81 [CSM] ________________________________________________ Duży transporter 30 Lekki myśliwiec 3.000 Krążownik 624 _________________________________________ Obrońca DSM [CoM] ________________________________________________ Duży transporter 20 Lekki myśliwiec 100 Krążownik 10 Okręt wojenny 167 Recykler 20 Sonda szpiegowska 20 Lekkie dział…
-
Witam dawno mnie tu nie było więc postanowiłem się przypomnieć Pozdrowienia tradycyjnie dla wszystkich znajomych oraz nie znajomych a w szczególności tatusiów którzy mieli wczoraj swój dzień . Dodatkowe pozdrowienia dla obrońcy który to po zalogowaniu elegancko pogratulował więc ja życzę mu BSzO. Dnia 24-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gladiator81 [CSM] ________________________________________________ Duży transporter 7 Lekki myśliwiec 5.568 Okręt wojenny 20 Krąż…
-
No nie mogę się nie wpisać bo ubaw miałem po pachy Brawo obrony a atakującym... może eko bo flotą to nie bardzo potrafią się posługiwać. Lameriada 1 wody.
-
Pięknie złomujesz Brawo Nawet rozbijanie wygląda naprawdę fajnie. Ciśnij dalej i rośnij w siłę. Obrońcom SzO.
-
Stało to poleciałem bardziej z nudów niż dla zysku. Pozdrowienia dla wszystkich którzy chcą być pozdrowieni. :beer: Agre Dnia 11-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: sor Gladiator81 [CSM] ________________________________________________ Okręt wojenny 17 Lekki myśliwiec 2.200 Pancernik 75 Krążownik 460 _________________________________________ Obrońca Mandarynka ________________________________________________ Duży transporter 20 Lekki myśliwiec 2.048 Ciężki myśliwiec 5 Krążow…
-
No i udało się solo choć do końca nie zwróciłem uwagi, że będzie ST :D, ale łapie się zysk jest więc wstawiam. Pozdrowienia dla sojuszników, Buddy oraz znajomych z Draco, Wasat i Izar Dnia 03-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gladiator81 [CSM] ________________________________________________ Pancernik 46 Krążownik 309 _________________________________________ Obrońca Julia [ACN] ________________________________________________ Duży transporter 190 Krążownik 31 Okrę…