Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 161-180 z 185.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Dzięki za pomoc

• Witam, troszkę nie ogarniam :p Jeżeli teraz jestem na uni (spica) gdzie na 20% potrzeba 834 LM, to na 40% będę potrzebował dwa razy tyle LM? Czyli 1667? Czy może 40% będzie przy 834 lm :p Z góry dziękuje

• Cytat od pixmarko: „Pytanie na temat wspolczynnika materii, np Virgo na przywitanie bez surowcow mozna kupic fabryke robotow za 500 anty, natomiast tutaj (Wezn) ponad 4k. To dlatego, ze nowy serwer? ” Nie zależy to czasem od aktualnego wydobycia? Czas zdobycia surowców na dany poziom. Bo np 26 słoneczna potrzebuje 3k anty na spicy.

• Gratulacje Szkoda że nasz człowiek, postaramy się aby następny raz się nie powtórzył :p

• Bez zysku? A ja się martwię że ktoś pokusi się na moje satelitki i mt Gratki.

• Nie wiem czy to błąd czy tak ma być... przy próbie rejestracji pokazuje że na każdym uni jest złom z obrony :p Np. spica: "Niektóre ze zniszczonych w walce systemów obronnych przechodzą do pola zniszczeń." 30% :p

• Trzeba najpierw coś zepsuć, aby potem można było to naprawiać :p

• Cytat od DLuGi xD: „Nawet bardzo nielogiczne Paliwo jest łatwo palne, więc podczas "walki" zrobiło by bOOOm. Ale z drugiej strony fajnie by było gdyby powstał nowy statek odpowiedzialny za pompowanie pozostałości dexu na orbicie ” Deuter nie jest palny Przepadać powinien tylko ten co jest w reaktorze, ten co został w zbiornikach powinien być zdatny do zbiórki... ale w ogame cały deuter zużywany jest w momencie startu Np. Udana misja stacjonuj powinna zwrócić 50% deuteru na miejscu docelowym... b…

• Cytat od ciap: „@Starrk Propozycje o których mówisz były już tutaj kiedyś poruszane. Odpowiedź Arta masz tutaj > Nowe uni - nowe możliwe opcje i tutaj > Nowe uni - nowe możliwe opcje ” Informacja przestarzała bo: Cytat od Art: „Co do prędkości, powtórzę się : prędkość x2 to maks. Nad resztą możemy dywagować. ” 2x maks :p huehuehue :p

• Cytat od Starrk: „Chodzi o misję niszcz, która jest regulowana przez bash, a na Spicy bashu nie ma, więc... mogą wysłać i 20 niszczy z jednego konta na jednego moona ” Teraz rozumiem, dzięki :p

• Cytat od LulzSec: „A kiedy kolejne "nowe" uni?<br style="background-color: rgb(16, 33, 49);">Konfiguracja bez basha niby prowokuje aktywną grę no i nie ma ufsów,ale jak sie pojawią gesi to bedzie lipa straszna. ” Można wiedzieć jak zmieni się gra gdy pojawia się GSy? Nowy jestem Czy xxx wlotów może być gorsze od 6x na dzień? Jak ktoś by latał na mnie 6x na dzień to już bym sobie odpuścił granie, a co dopiero 20x

• Cytat od BoixBoss: „No już niebawem koniec z tymi śmiesznymi rw ” Trochę pokory, te "śmieszne" rw wygrywają wojnę, wstawiłbyś chociaż 20% aby honor sojuszu ocalić.

• Handel, ataki itd. między kontami z tego samego IP są dozwolone ale ograniczeniem są zasady gry (min. push). Jeżeli było by inaczej to całe akademiki były by blokowane

• Co jest??!!!

Puck - - Zadawanie pytań

Idź sobie odpocznij, a nie przy tym diable ciągle siedzisz :p Trochę świeżego powietrza i herbatka z melisy dobrze ci zrobi. To tylko gra, nie ma się co stresować :p

• Cytat od Kukazamura1990: „Cytat od numerjeden: „Ktoś startuje na org/us...itd ? ” ja planuję na .de choć zastanawiam się nad .org. ” Nie myślałeś może o .si? Zaraz po zalogowaniu byłbyś w top 100

• Słodki jezusie... zero strat O.O

• Różnice i przewaga

Puck - - Gra

Cytat od krzych129: „Po co komu obrona na planecie ” Żeby samymi transporterami nie wlatywali w odwiedziny :p

• Różnice i przewaga

Puck - - Gra

Cytat od Mirmir: „Witam i głupio spytam: a tak w ogóle to o co C i chodzi,tylko tak krótko i zwięźle poproszę. W którym miejscu przedstawiłeś jakiś pomysł bo nie zauważyłem . Pozdrawiam ja:) ” On chce wyrównania szans :p Tego jeszcze nie było... socjalizm na ogame Może podatek od topki? A może chciałby aby efektywność badań, spadała wraz ze wzrostem punktów? :p Jesteś top 1 - technologia bojowa o mocy 1%

• Różnice i przewaga

Puck - - Gra

Top wystarczy że wyśle 100000 GS i nic cie nie uratuje Tylko FS pomogą. I to nie zawsze... oni maja takie zdolności że stacjonuj z księżyca na księżyc potrafią ustrzelić Pamiętaj że top poświęcił masę czasu aby dojść do ogromnych flot i kiedyś się znudzą Bo muszą pilnować się przed innymi top. Największą frajdą jest pilnowanie surowców, inaczej dawno bym skasował konto :p Wiem co mówię, Jestem zaledwie top 900 na uni x6, gdzie wszystko można stracić idąc do WC na 1 Czy kiedyś dojdę do top 100? W…

• Witam, Jak się ma zastosowanie GS w bunkrze na uni z pz 60%? Bo taki poradnik dotyczy 30%: Poradnik dla Górnika. Wszystko co i jak. Jak sprawdzałem w symulatorze jaki bunkier dobrać, to dołożenie GS jest złym rozwiązaniem(duże straty, ale agresor odzyska sobie to z pz), chyba że ktoś ma inną opinię o tym Nie chcę budować też kosmicznego bunkra bo kusi to tylko pasjonatów ich rozbiorów :p