Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 185.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat: „30% złomu z obrony trafi na pole zniszczeń ” Aaaaaaaaa PRZESZŁO Większość dla beki głosowała... lub przynajmniej ja Parametry * Prędkość flot: * 1x * Prędkość ekonomii: * 1x * Pole zniszczeń: * 30% * Pole zniszczeń z obrony (30%): * Tak * Zużycie deuteru: * 1 * Ilość galaktyk: * 9 * Zakrzywienie (Galaktyka / Układ): * Nie dla galaktyk i układów * Dodatkowe pola: * +0 * ACS: * Nie * Ładowność sond szpieg.: * Nie
-
Ja też chce Edit - podbiłem lvl kopalń za mocno * Nick * Puck * Data * 12.01.2018 * * Astro * 19 * Plazma * 14 * * * * * * * Planeta * Metal * Kryształ * Deuter * Temp. max * Planeta1 * 37 * 30 * 31 * 78 * Planeta2 * 36 * 30 * 31 * 64 * Planeta3 * 36 * 29 * 31 * 83 * Planeta4 * 36 * 29 * 32 * 27 * Planeta5 * 36 * 29 * 31 * 45 * Planeta6 * 36 * 29 * 32 * 23 * Planeta7 * 35 * 29 * 33 * -123 * Planeta8 * 36 * 29 * 32 * 8 * Planeta9 * 15 * 11 * 11 * 19 * Planeta10 * 36 * 29 * 30 * 55 * Planeta11 * 3…
-
Zwiększenie ekonomi
PostCytat od Cmdr_Raziel: „... Gdzie mogę znaleźć długoterminowy plan zmian w Ogame? ... ” Co? Czegoś takiego nie ma Dyskusje o tym są usuwane więc wiesz....
-
Zwiększenie ekonomi
PostCytat od Perun87: „zróbcie sobie te x5 ja skasuje konto wtedy ale postawcie prosze server ogame classic jak w latach 2004 bez Anty Materii x1 Czy to jest w ogóle wykonalne ? nie!! bo firma nie zarobi hajsu. bawcie się zdrów w takim razie. ” Zdaj sobie sprawę że GF nie robi tego charytatywnie, ogejm trzyma się tylko dzięki Anty :p Z czego chcesz finansować serwer x1 bez anty? Nie podoba się? Załóż swój serwer x1, ciekaw jestem jak długo wytrzymasz.
-
Zwiększenie ekonomi
PostCytat od Daneku25: „To jeszcze jedno, czy na x5 zmienia się też liczba surki/statków z ekspedycji? Czy wartości są identyczne jak na x1? ” Na x6x6 ekspedycje są takie same jak na x1x1
-
Zwiększenie ekonomi
PostTakie pytanie dotyczące zwiększania eko.... kiedy będzie zwiększony na Spicy do wyboru x12, x18, x24, x30
-
Zwiększenie ekonomi
PostCytat od pit: „No cóż.... trzeba sie bedzie dostosować. Teraz pytanie o ile zostaniemy przyspieszeni? ” Może x10 co by ładnie wyglądało po x1 :p
-
Zwiększenie ekonomi
PostNa x1 nigdy nie grałem.. ale się wypowiem bo na x6 pykam :p i to jeszcze 60%pz :p Można sobie spokojnie trzymać 1-3 dniowe wydobycie bez żadnego problemu. Wystarczy tylko dobrze bunkier zrobić i będzie bezpiecznie :p Oczywiste jest że jak komuś się opłaca to wleci... ale z pz 30%? Jak ktoś nie lubi wysokiego eko to zawsze może sobie obniżyć % wydobycia... może wybrać x1, x2, x3 :p
-
Cytat od KAyto: „Widzę że poważne dyskusje tu są a tak zapytam co w temacie będzie jakieś UF bo na Zagardzie zostało nas może max 100 aktywnych graczy i nuda już straszna jak trzeba to napiszemy petycje a chłopaki i dziewczyny się dopiszą ” Zobacz sobie na fińskie serwery, mieli 7 na jednym i ~20 aktywnych graczy na drugim.... otworzyli im niedawno nowy serwer mają teraz ~50 na nowym serwerze. Ps. Aktywny gracz - dodatni przyrost przez ostatni tydzień.
-
W takim tempie powstawania uni, będzie ich tyle że każdy będzie mieć po jednym dla siebie :p Na Wezn było 6k kont, ale proszę wsiąść pod uwagę to że sporo reklam dali po różnych platformach, z tych 6k prawie 5k to konta po kilka punktów. Sam miałem tam konto tylko do robienia moonów i nie było problemu utrzymać top 300-500 żyjąc tylko z eko bez farmingu i wydając większość surki na lmy