Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-30 z 30.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
pisałem na szybkości i nie zwracałem uwagi na błędy w pisowni ale wiem że gra jest grą a życie prywatne prywatnym Talib jest dobrym graczem i wiele można mu zazucić nie powiem tak sami mi ale Talib cały czas gra jako flotowiec i nie ma wielu kont tylko na 1 dostał złoma dostał wielu gracza sie to spodobało przyznaje że ucieszyłem sie ale ja mam swoje powody do tego złomu trudno i Talib o tym wie T2P dostał złoma w ciągu 2 tyg z 4 razy moze i co jest na urlopie jak dojdzie do siebie po wypadku to…
-
Tego już nie da sie czytać każdy pisze swoje ale jak Talib wklejał na dicordzie raporty i nie pokazywał nikomu że lata to nikt nie wiedział o tym a to że ktoś jest wyżej i wkleja raporty z T2P sam Party napisał gratulacje i wyjaśnił co i jak czarno na białym macie napisane zamiast głupio pisać to weżcie w koncu spakujcie Wariata w recki bo już nie jedna osoba mi o tym pisze ale nikt nie robi tylko głupio pisze po puschu kupił nie kupił konto dekego udowodnijcie to niech będzie jasne co jest a ni…
-
No co ja mogę ci powieidzieć graty dodatek do astro wpadł tylko sie rozwijać dalej mój mały błąd że, mogłem wstać jak miałem budzik ,a nie leżeć dalej niestety pracując 12 h organizm wymaga odpoczynku stało sie trudno gramy dalej pozdRo;)
-
Cytat od Time2Party: „Gratuluje kupienia konta i skasowania go widac macie wielki kompleks partizanow ze nawet nie wyszliscie kontem z sojuszu tylko zezlomowaliscie je zeby byl ich tag po prawej ale to nic i tak wszyscy wyladujecie w naszych reckach predzej czy pozniej aa i ogarnijcie te swoje lamy bo po skanie pruja sie jak stare gacie haha pozdro dla majchera nie_usuwac_rafal.JPG ” co jeszcze tam wkleisz ?