Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 221-240 z 267.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Wracam po urlopie do domu czytam i nie wierze w to co tu jest napisane Chyba cie bardzo zabolał ten podwinięty cel.Ty nie puszczałeś pilota?a w tym starciu zrobiłeś ten sam błąd....też go nie puszczałes?Piszesz że wystawiłem wam Profesorka?Przepraszam w takim razie sojusznika za to że pojechałem z rodziną na urlop:(Jest mi bardzo przykro z tego powodu.Co do zachowania Iwana....[ciach] i tyle mam do powiedzenia.Mimo wszystko Gratuluje starcia i powodzenia dalej. Administrator Forum Toadie:Wulgary…

• Witam. Znowu ja. Troche z mniejszym zyskiem ale ważne że na plus Pozdrawiam G_D oraz chłopaków ze SWAT youtube.com/watch?v=BLf-QMOW0YA Dnia 31-07-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Luther [G_D] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.002.708 Okręt wojenny 20.000 Bombowiec 10 Niszczyciel 16.828 Pancernik 25.066 _________________________________________ Obrońca BlackDevil [SOS] ________________________________________________ Duży transporter 2.735 Lekk…

• Kolejny Bunkierek przeorany Przetapiaj na nowe zabawki

• Witam wszystkich. Odrazu musze serdecznie podziękować Risingowi za to że był tak miły i oddał mi swój cel:) Naprawde bardzo dziękuje i prosze o wiecej:) Najlepsze było też to jakiego chłopaki mieli zonka że jako ostatni rece pusciłem i ja złom zebrałem. Próba skontrowania recy tez była ciekawa:)Troche chłopaczki przepalili dexu:) Pozdrawiam całe G_D i rodzinke. Dzięki Inny koleś za wsparcie mentalne.Była kupa śmiechu youtube.com/watch?v=EAwWPadFsOA Dnia 30-07-2018 20:13:23 następujące floty spot…

• Witam. Małe ST w nowych barwach. Pozdrawiam soj oraz buddy. Dnia 28-07-2018 03:18:49 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Luther [G_D] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.003.746 Krążownik 40.687 Okręt wojenny 19.977 Bombowiec 10 Niszczyciel 15.574 Pancernik 25.066 _________________________________________ Obrońca BlackDevil [SOS] ________________________________________________ Mały transporter 4 Duży transporter 4.273 Lekki myśliwiec 989 Ciężki myśliwi…

• A myślałem ze to kolejny Push No cóż Gratulacje ekipie a Tyranowi chyba trzeba życzyć powodzenia w realu.Szkoda.

• Wreszcie wiekszy %! Przy okazji apeluje o podwyższenie progu ST Historia starcia dość długa ponieważ kolega latał sobie tymi GS cały dzień z koloni i nikt nie chciał tego ze mną skontrować ani sojusznicy ani nawet ludzie z poza soja Duży bunkier więc w gre wchodziła opcja kontry GSami....ale że chętnych nie było to nie mogłem pozwolić by to sprzątnął ktoś inny więc poszła szybka. Zysk jest nawet przyzwoity(na starych zasadach byłoby sporo na minus) Pozdrawiam cały SWAT oraz Buddy. Dnia 14-07-201…

• A gdzie starcie Iwana z tuaroxem?

• Pozdrawiam SWAT oraz Buddy. youtube.com/watch?v=2nC8jJKl5-g Dnia 10-07-2018 01:57:53 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Luther [S_W _A_T] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1.000 _________________________________________ Obrońca Don Mati [AnImp] ________________________________________________ Mały transporter 56 Duży transporter 3.000 Ciężki myśliwiec 501 Krążownik 500 Okręt wojenny 1.000 Recykler 92 Sonda szpiegowska 486 Bombowiec 500 Satelita słonecz…

• Witamy ponownie Dobitka tego co naprawił koledze dok. Oczywiscie wypatrzone przez Tyrana.Dzieki chlopy za locik i do nastepnego. Pozdrawiamy również cały SWAT. Dnia 07-07-2018 17:04:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Luther [S_W _A_T] ________________________________________________ Niszczyciel 15.096 Pancernik 25.043 _________________________________________ Agresor Tyran [S_W _A_T] ________________________________________________ Bombowiec 1.870 Niszczyciel 2.217 Ciężki myśliwi…

• Wstawiam za kolege. Od Tyrana: Pozdrowienia dla S_W_A_T i buddy. Dnia 07-07-2018 15:17:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tyran [S_W _A_T] ________________________________________________ Okręt wojenny 17.443 Pancernik 13.118 _________________________________________ Obrońca Dastan [G_D] ________________________________________________ Mały transporter 3.978 Duży transporter 97 Lekki myśliwiec 7.087 Ciężki myśliwiec 13 Krążownik 556 Okręt wojenny 2.418 Statek kolonizacyjny 2 Recy…

• Witamy wszystkich ponownie Kulka sciągnieta(dzieki MJ!!)fs na PZ i o to cała historia Starcie dedykuje oczywiscie Mańkowi a także Sejo. To za ciebie!!! Wielki szacun dla obrońcy bo to super gość a także honorowy który zostawił nam złom.Szacun dla ciebie Hell i SZO życzę. Pozdrawiam Sojusz oraz Buddy. Od Vako: Pozdrawiam cały SWAT Od Psotnego:Pozdrawiam SWAT oraz Starków Dnia 03-07-2018 06:31:05 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Luther [S_W _A_T] ____________________________________…

• Hell...Nawet jakby to był lot na minus i tak by było warto polecieć Dla zabawy bo o to tutaj chodzi.A tak przy okazji witaj z powrotem

• Witam wszystkich Obrońca już chyba coraz bardziej był znużony grą,wnioskuje po tym jak robił fsy(raczej ich brak) w końcu udało nam się zgrać i polecieć.Obrońcy życzymy SZO. Starcie dedykuje Innemu Kolesiowi. Stary to dla ciebie!!!!! Od psotnego:Pozdrowienia dla Neferet oraz SWAT Od Tyrana:Pozdrowienia dla Neferet oraz SWAT youtube.com/watch?time_continue=47&v=W89_lwnql_M Dnia 27-06-2018 18:53:59 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Luther [S_W _A_T] __________________________________…

• To dla ciebie Maniek Dnia 27-06-2018 02:01:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Luther [S_W _A_T] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 935 _________________________________________ Obrońca Sebastian578 [9LG] ________________________________________________ Mały transporter 7 Duży transporter 1.315 Lekki myśliwiec 2 Krążownik 189 Okręt wojenny 5.818 Sonda szpiegowska 180 Satelita słoneczny 2.000 Gwiazda Śmierci 3 Pancernik 1.047 Wyrzutnia rakiet 110.000 C…

• A cóż tu powiedzieć? Mało?no to sie ogarnie

• Pozdrawiam cały S.W.A.T Dnia 26-06-2018 07:11:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Santii [S_W _A_T] ________________________________________________ Recykler 1 Gwiazda Śmierci 918 _________________________________________ Obrońca Sendek [TENGU] ________________________________________________ Mały transporter 847 Duży transporter 4.202 Lekki myśliwiec 1.004 Ciężki myśliwiec 215 Krążownik 37 Okręt wojenny 1 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 211 Sonda szpiegowska 2.840 Bombowiec 1 Sat…

• Dnia 24-06-2018 15:02:53 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Santii [S_W _A_T] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 901 _________________________________________ Obrońca Poczesq [ZMJ] ________________________________________________ Duży transporter 600 Sonda szpiegowska 20 Gwiazda Śmierci 26 Wyrzutnia rakiet 32.649 Lekkie działo laserowe 34.024 Ciężkie działo laserowe 4.500 Działo Gaussa 4.563 Działo jonowe 10.600 Wyrzutnia plazmy 1.663 Mała powłoka ochr…

• Jeszcze raz Gratuluje.Straciłem najlepszego kompana na wspólne loty wiec aż sie grać odechciało całkowicie.Miałem w planach skonczyć po ubiciu jednego typka(Pozdrawiam Santi) ale trzeba wiedzieć kiedy powiedzieć dość i w końcu zająć sie prywatnymi sprawami.Miałem nadzieje że pożegnam się jakimś dobrym starciem ale no poprostu juz bardzo cieżko o takie.Także korzystając z okazji życze wszystkim ciekawej pełnej emocji gry a także sukcesów w życiu prywatnym. Pozdrawiam

• Cytat od Sora26: „Wielki fart bo BFS i tyle jesli chodzi o to ST ” No chyba na tym ta gra polega żeby kosić takie BFSY.... Fart?Jeśli to był fart to pokaż mi jakieś swoje "nie fartowne"STarcie... Pozdrawiam i jeszcze raz psotny GRATY!!!