Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 267.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Tak sie zastanawiałem kiedy sie za niego wezmiecie Lot mozliwy tylko na GSY a fsy czesto wysyłane na ekspe wiec to była kwestia czasu. Gratki i moze w eko bo latajków juz macie za dużo
-
Hell ja juz nie mam ochoty wszystko zaczynać od początku:) Pozatym uni wymarłe więc nie ma sensu.Gratuluje Risingowi fajnego starcia i przetopu:)
-
Witam. Coś mi lepiej idzie po złomie Lot na akcie skan lot bum. Pozdrawiam sojusz buddy i złodziei złomu I szczególne podziekowania dla członków mojego soja za pomoc w odbudowie Jestescie WIELCY!!! youtube.com/watch?v=YIiglIKcTYI Dnia 30-08-2018 02:06:09 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Klorel [VLK] ________________________________________________ Mały transporter 22.000 Krążownik 15.881 Pancernik 5.326 _________________________________________ Obrońca BlackDevil [Sos] ___________…
-
Witam.Niestety lot na - ponieważ złom "parszywie ukradziony"ale niestety sam sobie zawiniłem puszczając rece z fona(lagło mi o 2 sek) Pozdrawiam sojusz oraz buddy. youtube.com/watch?v=zUN97cFYov8 Dnia 28-08-2018 21:46:41 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Klorel [VLK] ________________________________________________ Statek kolonizacyjny 1 Gwiazda Śmierci 138 Niszczyciel 25.079 Krążownik 16.258 Okręt wojenny 3.149 Lekki myśliwiec 161.456 Bombowiec 1 Pancernik 5.440 __________________…
-
Może jednak znowu zostane.... Podrawiam sojusz oraz buddy. youtube.com/watch?v=HyBdNOU9lMY Dnia 27-08-2018 06:55:31 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Klorel [VLK] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 99 _________________________________________ Obrońca Malik ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 20.129 Krążownik 9 Okręt wojenny 9 Statek kolonizacyjny 15 Recykler 10 Bombowiec 1 Satelita słoneczny 8 Niszczycie…
-
Wstawiam za kolege i jednoczesnie gratuluje:) Od Profesorka: Pozdrawiam sojusz i buddy deimos i virgo. Kolega wyliczony na powrocie od dmowskiego(dzięki za cynk) Black był tak zdesperowany że 3 min przed wlotem napisał że Janusze lecą z odsieczą No cóż...na straszeniu sie skonćzyło. Dnia 26-08-2018 21:06:57 następujące floty spotkały się w walce: Agresor KaRRamBa [VLK] ________________________________________________ Niszczyciel 6.991 Mały transporter 9.000 Lekki myśliwiec 328.770 Ciężki myśliwi…
-
No zostało mi pogratulować i jednoczesnie podziekowac za zwrócenie mi życia prywatnego:)Co do starcia to niestety smacznie w tym czasie mi sie spało;/ Jestem pewny że tego % juz nikt nie przebije.Żegnam sie z wami wszystkimi życząc wam wszystkim udanej i pełnej emocji gry a takze powodzenia w życiu prywatnym:)Dzieki jeszcze raz za gre wszystkim graczom na uni:)Trzymajcie sie, jest co wspominać:)
-
Takie tam z cyklu bunkry są beee. Dzięki psotek za cynk. Pozdrawiam soj oraz buddy. Dnia 20-08-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Luther [VLK] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 900 _________________________________________ Obrońca Proteus ________________________________________________ Duży transporter 1.966 Krążownik 6.000 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 381 Sonda szpiegowska 548 Niszczyciel 208 Wyrzutnia rakiet 185.652 Lekkie działo laserowe 39…
-
Spoko juz koniec gadania na ten temat.Gramy dalej
-
Koniec Tematu gramy dalej i życze wszystkim by robili to uczciwie.Bo nic w tej grze nie robi wiecej dobrego niż zdrowa czysta rywalizacja.Bez tego tego uni juz nie bedzie.Ale moje zdanie jest takie że jak nie wiesz czy dotrzymasz danego słowa to poprostu nie zawieraj paktów.Bo to już świadczy o człowieku w realu.Pozdrawiam
-
nie przeszkadza to że inni mają wiecej czasu na gre.Przeszkadza to że kolega sobie zezłomował konto z którego teraz sciaga moony,sorry ale to ewidentny Push i wszyscy to widzieli po statach.Pierwsze konto Risinga tez ktoś złomnął ale juz nie wiem kto wiec sie nie wypowiadam,w obu przypadkach ta sama historia: konto schodzi z U dostaje złoma i znowu U.Więc Hell nie wypowiadaj sie jak nie znasz szczegółów albo nie rób z siebie idioty jak wszystko widać jak na tacy.Ja rozumiem moonowki gsówki ale t…