Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 267.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dariusz jak ty mnie dziś zaimponowałes Nocka konia w wykonaniu Dariusza.Wczesniej jeszcze zrobił starcie na 1065.65% więc nocke miał baaardzo tłustą Powiem szczerze że nigdy po nim takich starć bym sie nie spodziewał....przyznaje. Z mojej strony gratuluje no i cóż oby tak dalej Pięknisiu Od Dariusza: Pozdrowienia dla całego sojuszu OASIS dla Luthera który dawał cenne wskazówki i wspierał podczas moich dzisiejszych lotów Pozdrowienia także dla jego soja Mmm No i nutka bo noc była taka CZARNA!!! y…
-
Owca widze że się rozkręcasz Jak trzeba komuś pojechać po satkach tam jest i Owca Gratki panowie i czekam na wasze starcia z duuużo większym procentem
-
Większość się juz przywitała więc i mnie wypada powitać nowe/stare uni Pozdrawienia dla wszystkich znajomych buddy a także Whisky (ostatnio Profesorowi się oberwało za ich brak więc ja tego błędu nie popełnie ) youtube.com/watch?time_continue=47&v=W89_lwnql_M Dnia 01-11-2018 01:16:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Luther [Mmm] ________________________________________________ Niszczyciel 10.000 Krążownik 1 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Spej…
-
Nie ma to jak dobrze przywitać sie z nowym uni Szkoda że Incepcja miał wczoraj wiecej szczescia i rozumu że skanował przed dolotem Gratki i agresorowi SZO.
-
aha no szkoda....zobaczyć sie zobaczymy ale czy zmierzymy?raczej zostane przy spokojnym eko wiecej czasu jest
-
Imponująca liczba pancerów.....tak tylko spytam bo moje kontakty z chłopakami są juz mocno ograniczone...to był bfs czy moonkill??
-
A ja zagłosuje na Seequ.Gość był jaki był ale umiejętnośći miał wieksze niż wszyscy Janusze razem wzięci(nie ujmując wam niczego) Za jego rządów zawsze sie coś działa non-stop wyliczanki akcje itd. Jestem przekonany że jakby grał dalej uni juz dawno byłoby wyczyszczone. W końcu Rising grasz na koncie które on rozbudował od podstaw.... Dla mnie nr 1 EVER!! Pozdrawiam