Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 194.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Siemka, odnośnie budowy eko to powiem jak to u mnie wyglądało na x2 14.776km (216/245), od -5 °C do 35 °C, na 9 pozycji, eko 40,34,34, słoneczna 30, nany5, labo 12, roboty10, stocznia12, magazyny 11,11,10, silos4, terra5 ok1k satek wszyscy pełny sztab dowodzenia + moon jednoczenie rozbudowywany roboty6, stacja7, fala6 i telep od kolonizacji do teraz prawie 3 miesiące budowy non stop, coś tam skracane było dopalaczami średnio było po 20 sztuk każdego tych 30 minut może było więcej ok 50 sztuk ok …
-
wiem ze stała bo tak samo i moja stoi prawie cały czas i też bez skana, ale ostatnio czesto akta była u CB a i sam pisałeś, więc czekałem na rozwój sytuacji wcześniej nie skanowałem więc nie będe pisał czegoś czego nie wiem, a jak inni sami wiedzą z większością graczy są jakieś porozumienia i ode mnie też nikt prawie skanów nie dostaje więc, Zdowych i Wesołych i Szampańskiej imprezy do rana. Może jeszcze kiedyś się spinkiemy na jakiś uni
-
Witam, po raz kolejny w niecodziennej sytuacji otóż, z Wujem był dobry kontakt, ale stacjonowanie floty w us z silniejszym graczem to raczej zły pomysł. Podsumowując: flota stała o ile się nie myle 3-4 dni (doby) z aktą co jakiś czas lub nie, po czym po paru chwilach po ostatnich skanach Wuj pisze, że kończy gre flota stoi już jakiś czas i nikt się nią nie interesuje "lecisz, kończe gre ale chyba nie ma innych zainteresowanych flot więc droga wolna", pomyślalem ze coś tu nie pacha puściłem więc …
-
Witam, nie mam już słów i chęci opisywać tego gracza. Kilka slotów wróciło, poleciały szpiegi ale pusto było a że dzisiaja w 2g wogóle nie byłem poleciałem na sam dół niestety w 3g też nic nie było więc lecimy od dołu i dop u cucia były minutki a minutki u niego przeważnie zwiastują zysk i tak też było, ale kilka dni wcześniej było wiecej surki Dnia 22-12-2017 21:43:07 następujące floty spotkały się w walce: Agresor gremlini [CNP] ________________________________________________ Pancernik 6.666 …
-
Wbiłem Panu w us z myślą o farmingu niestety kolega chyba się mocno wystraszył bo najpierw puścił dt na mnie i za chwile GSy z misią niszcz, po czym dt zawrócił przed dolotem i potem gs, jakiś czas później zapodał smerfa. Dzisiaj przed 19 pisze ze kończy gre wiec sytuacja juz jasna troche poczekałem skan lot i bum no i zielona trawka Pozdro dla wszystkich jeszcze grajacych. Dnia 12-11-2017 21:35:09 następujące floty spotkały się w walce: Agresor gremlini [CNP] ___________________________________…
-
Rekordy Betelgezy
PostWuju coś mówiłeś jest 14 planeta troszkę opisu nie zaszkodzi 11.05.2017 koniec spawania floty i początek zbiorów na astro 24 15.07.2017 astro 24 włączone 1.555 mety 3.111 krisu 1.555 deu 15.07.2017 zbieramy pod 14 planete astro 25 puste magazyny Metal 2.722.533.045 Kryształ 5.445.066.090 Deuter 2.722.533.045 czas ok 200 dni tylko gdzie to schować hehe 10.09.2017 prawie półmetek 1.400.410.500 mety 2.705.541.756 krisu 1.466.015.061 dexu TOP 1 ACS UNI Betelgeuse :: jsq vs gremlini & Miszcz [39.811%…
-
nom miał oddac konto ale zapomniał i zaczął jak zaczął, w trakcie po fakcie się okazało że zasiadł ktoś inny i teraz ktoś on sobie poklika w cyferki
-
flota się za szybko spawa a nie bardzo jest na co latać poszedłem w eko tzn po 14 planete i teraz całą moc przebrędzluje na EKO
-
Był acs teraz dobitka + zebrany złom ze wszystkiego Dnia 01-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor gremlini [CNP] ________________________________________________ Mały transporter 10.000 Duży transporter 20.829 Pancernik 33.333 _________________________________________ Obrońca jsq ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 49 _________________________________________ Po bitwie... Agresor gremlini [CNP] ______________________________________________…
-
Ciężko było zebrać ekipe w sobotni wieczór jak nigdy, no ale mało nas tu wiec w sumie nie ma się co dziwić. Cytat od rba: „Odemnie daj pozdrowienia, szczególnie dla Ciebie, wszystkich którzy się przewinęli przez tą unię, szczególnie HellGirl, Yokero, Piranoss, Ratownik i wszyscy inni z CNP, Amigos ” Powodzenia w realu już poszły przed wlotem, tutaj podziękuje jeszcze raz dzięki za wspólnie spędzony czas przed monitorem, kilkanie nocami, handel i ogólnie za wszystko fajnie się z Tobą klikało. Tak…
-
Takie tam szybkie skany w układach po pracy przed snem, co by coś komuś zajumać na dobranoc, u cukierka były minutki 16 planeta, 20 moon i poleciałem dalej skanować potem fajeczka browarek i przegladanie raportów i tu znowu cukierek stoi wiec nie czekałem tylko tepek i w droge i tak oto po raz kolejny jego wtopa. dodatkowo dofarmiłem planetkę bo też ładny zysk był, obrazek na dole Pozdrowienia dla wszystkich oraz w szczególności dla dostawców paliwa, przy okazji kupie paliwo hehe DUŻO Dnia 14-09…