Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 194.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
dobre to było. Będzie na nowe kopalnie Pozdrawiam obrońcę
-
Cytat od ciap: „Cytat od Crion: „......... ” Cytat od Gremlinek.: „Cytat od Apofis: „Cytat od Gremlinek.: „skąd ja (jako zwykły szary użytkownik) mam wiedzieć, które surowce są dobrego pochodzenia a które nie? Rozumiem, że przez ryzyko jakie ponoszę mam nie farmić? - jaką mam pewność, że wyłapiecie 100% surowców nieuczciwie pozyskanych, tak ab ” To są absurdy jakieś ” To może Ci wyjaśnię o co chodzi, uszczegóławiając przy okazji też @ciap i @Ruda, a Ty proszę rozwiń myśl mówiąc, że to jakiś absu…
-
Cytat od Apofis: „Cytat od Gremlinek.: „skąd ja (jako zwykły szary użytkownik) mam wiedzieć, które surowce są dobrego pochodzenia a które nie? Rozumiem, że przez ryzyko jakie ponoszę mam nie farmić? - jaką mam pewność, że wyłapiecie 100% surowców nieuczciwie pozyskanych, tak ab ” To są absurdy jakieś ” To może Ci wyjaśnię o co chodzi, uszczegóławiając przy okazji też @ciap i @Ruda, a Ty proszę rozwiń myśl mówiąc, że to jakiś absurd. Bo mogłem źle zinterpretować Twoje słowa. Więc @ciap i @Ruda, j…
-
Cytat od Ruda: „Cytat od Apofis: „Kogo to obchodzi taka surka jest w obiegu to się ja zezłomuje sfarmi i po krzyku ja nie widzę problemu w tym, że koleś se coś zkitrał na boku ” Sprawiedliwości w Twoich słowach nie ma. Sklonowane surowce nie powinny należeć się nikomu. ” @Ruda Proszę o informację, w związku z/w treścią, która pozwoli mi zrozumieć postępowanie w dalszych dniach/miesiącach/latach - Jaką mam pewność, że nie dostanę bana jako osoba nieświadoma pochodzenia surowców przy farmingu? - s…
-
Witam czas na 2 słowa ode mnie. Przede wszystkim gratulacje. Tutaj nie trzeba nic więcej dodawać - tak naprawdę dziki zaszczycił nas swoim skillem wyczucia czasu. Thats all. Doszedł czynnik losowy i rodzinny po mojej stronie, więc to nie to, że nie chciałem zrobić Fsa - nie mogłem go zrobić a na koncie do 8:30 byłem i skany mata widziałem a złom był o 11:02 - (to pod post milixa). Szczegóły zna sojusz i Agresor. I graty dla Matta - bo jak zakładam, gdyby nie on, to dziki by nie leciał. Nie zgadz…
-
Cytat od KAyto: „Dziady Morowe Gryfy obserwowały ten cel tak samo długo jak wy ale jak się przekłada lot kilka razy to tak wychodzi aktywki robiłem ja ale jak się obudziłem to było 10 min do wlotu graty % Gryfy nie składają jeszcze broni .... ” takie aktywki to sobie w dupe wsadź przecież na falandze było je widać... faktycznie przez to mielibyśmy nie lecieć
-
03-11-2019 06:40:47 - Marsic [Feniksy] - 20290,18% Dnia 03-11-2019 06:40:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor LaMka [FenikS] ________________________________________________ Statek kolonizacyjny 1 Krążownik 149.786 Niszczyciel 21.848 Lekki myśliwiec 1.479.678 Okręt wojenny 100.239 Pancernik 186.014 _________________________________________ Agresor Marsic [FenikS] ________________________________________________ Duży transporter 1 Lekki myśliwiec 1.408.818 Niszczyciel 198.259 ______…
-
(Ukryta treść) Dnia 25-10-2019 08:45:41 następujące floty spotkały się w walce: Agresor LaMka [FenikS] ________________________________________________ Mały transporter 1 Recykler 1 Pancernik 147.001 Lekki myśliwiec 1.500.000 Krążownik 70.000 _________________________________________ Agresor Kartofel [C E] ________________________________________________ Pancernik 150.000 _________________________________________ Agresor Marsic [FenikS] ________________________________________________ Sonda szpi…