Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 215.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gary, piękny zysk ku chwale AlkoJedi A durendal biedny wyczerpał limit zaufania xd Hłe Hłe Hłe xd
-
Cytat od b4el: „Cytat od Avicularia: „Cytat od Walgamer: „Cytat od pawel1000: „poszedł na niebieskie ” No i znowu nas mniej. Ale hattrick jest i to najważniejsze. A to, że mi flota zardzewieje, to sprawa drugorzędna. ” możesz się przelecieć do mnie , odrdzewimy latadła ” Avi Ty to widzę lubisz się pchać w gips. Najpierw zanęcisz, a później spada Ci moon, a teraz szukasz guza i prowokujesz zaczepki Hazar jeszcze raz gratuluję! ” Ty mnie znasz drogi B4el, jak nikt to tylko takie wesołe podśmiechuj…
-
Cytat od b4el: „Cytat od KrecikMax: „Znowu coż napisać chyba jedynie graty to jak serial zaczyna być ” Trochę taki wyciskacz łez, szczególnie u tych regularnie odwiedzanych Nie no szefo zostaw już coś dla innych, bo niedługo jedyną sposobnością do poderwania floty bojowej to będzie fs na dobranoc ” w końcu mu paliwa braknie xd
-
Cytat od KrecikMax: „Usagi nie wiem co robisz ogolnie mam wywalone na to co kto robi w zyciu ( nie moj problem ) ja tam robię co lubię atakujący też pewnie wali w .... jak ja a decyzje które podpisujesz to tym bardziej mnie nie interesują jedno jest pewne w grze dajesz dupy po całości Miś co do Ciebie Twoje skany lubię rano wieczór i w południe ale rób jakiś PZ czasami bo kryche na astro zbieram a tak szczerze to graty ST obroncy SZO tylko ten urlop mnie niepokoi ” pierwsze raz aż tak się z Tobą…