Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-215 z 215.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od b4el: „Obrońca zmienił lokalizację stacjonowania floty.. ale zwyczaje zostały te same. Niepilnowany powrót ekspedycji i nieodebrany fs. Fajnie, że to czego mi się nie udało sfinalizować trafiłeś właśnie Ty, bo zachęci to do dalszego fruwania. Jeszcze raz gratki i życzę kolejnych ST Obrońcy SzO o ile się zdecyduje i zmiany złych nawyków. ” można rzec, że uciekł z deszczu pod rynnę, a Ty w międzyczasie dołożyłeś starań, żeby to starcie się udało, choć nikt nie przypuszczał, że tak szybko …
-
Czas przejść do dania głównego, kontynuując moje debiutanckie starcie na Uni Kalyke Pozdrowianie i podziękowanie dla chłopaków z Jedi, za cierpliwość i wsparcie Ave ! Mam nadzieje, że to nie ostatnie słowo z mojej strony w ST do rzeczy.... Dnia 05-07-2020 01:56:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avicularia [JEDI] ________________________________________________ Krążownik 132.517 Pancernik 44.559 _________________________________________ Obrońca Priczard __________________________…
-
Cytat od pawel1000: „No to wielce zasłużone gratulacje z okazji debiutu w dziale ST po odpowiedniej stronie Jak widac Jedi sie nie patyczkuje i nawet z Ciebie ekowca lotnika zrobilismy Czekam na danie główne i na wiecej wizyt w tym dziale Ps. I co lepiej smakuje bycie lotnikiem prawda? ” na pewno mniej stresu, jako górnik ale faktycznie gra nabrała nowej świeżości dzięki zmianie stylu gry. Już się biorę za wrzucanie głównego starcia, aż szkoda że tamto nie było debiutem, choć można tak to równie…
-
Cieszy bardzo, bo to mój DEBIUT. Obrońca często nie odbierał floty, ale zazwyczaj logował się przed atakiem. Na szczęście nie tym razem Pozdrawiam kolegów z Jedi To nie koniec przedstawienia, to dopiero uwertura przed główną sceną .... Enjoy Dnia 05-07-2020 00:37:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avicularia [JEDI] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Priczard __________________________________________…
-
a już Cie goniłem w punktach...... ehhhh tak jak pisałem wcześniej Grill Majster STejk średnio wysmażony pięknie. Mega gratulacje, apetyt rośnie w miarę jedzenia, więc czekamy na kolejne wielkie starcie. Obrońcy SzoF albo spokoju w Tesco
-
no starcie bardzo miłe dla oczu cyferki wyglądają imponująco i cieszy podejście wielu, że to nadal tylko cyferki serdecznie gratuluje i dziękuje, że można takie akcje oglądać heheh człowiek aż w statach skoczył w górę