Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 300.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ZAWSZE SIE CIESZE JAK UDA MI SIE ZROBIĆ COŚ NOWEGO. TEORIA NIBY ZNANA ALE NIE BYŁO JAKOŚ OKAZJI. ROBIŁEM TO PIERWSZY RAZ. SPARTAN SIE WYBRAŁ NA KOLONIE POD MOONEM Z GSEM WYKLIKANE WYMUSZENIE ZAWROTU STACJONUJ PRZEZ ZAGRZANE TELEPKI (tu zlamilem) UCIEKŁO 10,5K ZŁOMU OBRONCA ZAMIAST POGRATULUWAĆ KAZAŁ SIE POCAŁOWAĆ W TRABKE DLATEGO JA MU ZYCZE EKSPRESOWEJ ODBUDOWY BYM MOGŁ WPAŚĆ PONOWNIE SPECJALNA DEDYKACJA youtube.com/watch?v=xuSGQPj6OAA Dnia 03-05-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w w…
-
Starcie dedykowane Arcolowi pozdro dla CJTR buddy EKIPA ze Skajpaja dostawcy paliwka Kochan dzieki za kolejny wspolny locik. Obronca latał sojusznikowi ekowcowi po satkach. Coś trzeba było z tym zrobić youtube.com/watch?v=VFb3EW8Xwns Gwiazda śmierci wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, rozrywając go. Wszystkie budynki na księżycu zostają zniszczone - pełny sukces. Flota wraca na swoją rodzimą planetę. Dnia 02-05-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kochan [Elite]…
-
Dzięki za lot panie. Obrońca już na urlopie. Tak kończą mulciarze. Po banie rezygnują z jednego konta.Potem rozbijaja drugie teraz trzecie.Finalnie zostają z niczym i koncza gre. Na pociechę otworzą zaraz nowe uni. No chyba że swarm nie jest mulciarze a banik niesłuszny to powinien zacisnąć poslady sciagnac urlop i brac sie za odbudowe.
-
Witam po przerwie. Obrońca sie do teraz nieodezwał mimo wszystko SZO 4,2k reckow metalu podebrał pewien kradziej.Już namierzony i bedzie musial kiedys oddać Zysk 135kk i % mimo to cieszy Pozdrowienia dla CJTR ekipa ze skyjpaja buddy dostawcy paliwka Dnia 28-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor senwiatraka [CJTR] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 22.335 Mały transporter 666 Okręt wojenny 446 Pancernik 2.550 Krążownik 3.318 _______________…
-
SOJUSZOWY ACSIK Pozdrawiamy w takim razie CJTR Obronca milczy mimo to SZO youtube.com/watch?v=1iTwbiNc9D4 Dnia 03-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kasia [CJTR] ________________________________________________ Okręt wojenny 500 Pancernik 500 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agresor senwiatraka [CJTR] ________________________________________________ Pancernik 1.813 _________________________________________ Obrońca Vanp [DSOP] ___________…
-
Witam all! Obrońca chyba troszke przysnał. Pogratulował i podebrał z jakies 80 reckow bedzie na DT SZO Pozdeo dla CJTR Buddy i oczywiscie skyjpaja youtube.com/watch?v=lxjqBpBEVHo Dnia 02-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor senwiatraka [CJTR] ________________________________________________ Okręt wojenny 358 Pancernik 1.749 Krążownik 1.031 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca John Rambo [PonyClub] ______________________________________…
-
marek1 & Svetlana_na_dropsach vs. vigo [LoG] & ReDDeviL [LoG] & senwiatraka [CJTR] 3990 % OBRONA
PostNie za bardzo wiem jak mam to skomentować.Tym bardziej ze marek jeszcze kilka godzin wcześniej był w moim sojuszu. Napisał ze kończy grę opuścił sojusz i usunął buddy. Kilka godzin później dostałem info od Vigo ze dwóch szaleńców kamikadze to niego leci i czy pomogę bronić. Naprawdę nie wiem dlaczego marek tak zrobił przecież mógł legalnie spushowac konta niżej w rankingu z sojuszu. Mimo wszystko % wyszedł z tego ładny.Czekam na interpretacje supportu w sprawie tego starcia.Jak i tez dwóch innyc…
-
Tak zwany GAME OVER zrobił Zresztą co tu się dziwić po tym pręgierzu. Topcie na co tam chcecie.
-
ST ładne % fajny Alem ciekaw czy akte mieliście? Bo skoro Ruda długo trzymaliście w CJTR to pewnie i gdzie indziej wtyki powstawialiście. Graty pomysłowości i przebiegłości zatem
-
Zadko się widuje plazmy na księżycach. Obrońca zaufał bunkrowi i chyba nie fefesował. Kilkadziesiąt reckow gdzieś zginęło. Pozdro dla CJTR Ronin Skajpaja. Dnia 23-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor senwiatraka [CJTR] ________________________________________________ Okręt wojenny 211 Pancernik 1.235 Krążownik 500 Lekki myśliwiec 9.694 _________________________________________ Obrońca domingez [A-IMP] ________________________________________________ Mały transporter 9…