Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 300.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Graty starcia. Ruda myślałem ze 2 dni dłużej Tobie zejdzie na odbudowie. Prowokator SZO Skład floty mocno przesadzony wiec wnioskuje ze to kontra na recki byla
-
W sumie tez bym wleciał Akty mieliście wszystkie pod kontrola pofarmiliscie inne moony. Udało sie dlatego ze postanowiliśmy lecieć w ciemno bez logowania Salama tylko na podstawie aktywnosci po skanach nie wiedząc czy ktoś wystartowal.Salam zalogował sie jak do wlotu było 16 minut moja flo siadała 2 minuty wcześniej wiec trafione bardzo dobrze.Nikt by sie nie spodziewał ze w 16 minut tam sie podstawka znajdzie.A że my lotnicy jesteśmy pazerni to zawsze naginamy fakty na swoja korzyść i ryzykujem…
-
Kaśka piekna robota Cały skill jest twój w tym starciu. Ja tylko dodam że żal mi sie Smaruj olejkiem robiło jak 20h na konto mu nie pozwoliles sie logowac Kawał dobrej roboty. Na odbudowe jest ok 50% złomu wiec SZO Ronin2500px.jpg
-
Ronin2500px.jpg Witam po raz drugi dzisiaj tym razem trafiła się fajna flotka wyklinana z pzta. Oprócz skilla było tez lamerstwo i przez to do końca było nerwowo. Mianowicie w kalkulatorze wpisałem zła pozycje pzta i jak się jarnołem to recki już były ponad 40 minut w powietrzu. Trzeba było zawracać i słać je potem na speedzie przez co flota musiała lecieć wolno bo paliwa brakło. Obrońca lognął sie i miał ponad godzine na organizacje obrony.Wiec troszkę wbijałem jak Sienio z Acetem ze świadomośc…
-
POWROT DO KORZENII REAKTYWACJA RONINOW CO MA PIERNIK DO WIATRAKA? Z Dnia 22-05-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor senwiatraka [Ronin] ________________________________________________ Pancernik 5.897 _________________________________________ Obrońca Dobroslawa [PIERNIKI] ________________________________________________ Mały transporter 885 Duży transporter 471 Lekki myśliwiec 135 Krążownik 181 Okręt wojenny 1.167 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 999 Sonda szpiegowska 48 …
-
TOP 1 ACS - DOBERMAN [193] [Ronin] & webber [Ronin] & Rafii [Ronin] vs. chmieleks [OCB] ~ 6749.77%
PostZajrzałem czy Dober ma juz 200ST a tu taka fajna niespodzianka. Gratuluje ubicia kolejnego boczka. Czekam co napisze lojciec. Mel w swoim stylu zamiast skupiac sie na sobie to pije dalej do Webbera, nie wiedziałem że ma tak liczne groupies. beatles_2647870k_2890535b.jpg
-
No ciekawie mieliście. Kochan już dzień wcześniej kulkę ściągał i zawracał gesi jak sie jarnał ze fali tam nie ma hahaha lama. A tak musieliście się dzielić zdobyczą.Graty udanego acsa. Kochan ty sie wreszcie otrzep z tego sniegu.
-
Na Automizera tez są sposoby, jeśli ktoś używa na domyślnych ustawienia to sam się ładuje w recki bo na Librze lamy nie grają i z takimi oszustami potrafią sobie radzić. Miło się czyta Wasze starcia bo zawsze są kolorowe. Gratuluje starcia.
-
WITAM PONOWNIE TYM RAZEM ACS Z DIET COKE STAŁO BEZ AKTY TO TYLKO TRZEBA BYŁO ZNALEŚĆ JAKIEGOŚ KOMPANA DO LOTU,A ZE TROCHĘ SIĘ WCZEŚNIEJ NASKANOWAŁEM TO MIAŁEM ROZEZNANIE KTO SIEDZI NOCKĘ DIET COKE DZIĘKI ZA WSPÓLNY LOT TROSZKĘ NERWÓW BYŁO BO ZIELU KILKA UKŁADÓW OBOK A POJAWIŁA SIĘ JAKAŚ 8 MINUTOWA NIEPLANOWANA AKTA USPOKOILIŚMY SIE JAK ZAUWAŻYLIŚMY PO STATACH ZE WŁASNIE PADŁ SIENIO I ACET SZYBKO POKOJARZYLIŚMY KTO BRAŁ W TYM UDZIAŁ I JUŻ BYŁO MNIEJ NERWOWO POZOSTAWAŁA KWESTIA ZABEZPIECZENIA ZŁOM…
-
Libra naprawdę jest bardzo fajnym universum. Sporo dobrych graczy tutaj grało i jak widać wielu jeszcze gra. Sieniowi skilla nie można odmówić i to go zgubiło nie wiem jaka rola Acetronitry była, ale podejrzewam że Sienio był inicjatorem ataku. Akurat w tym czasie leciałem na Wintera o czym będzie w innym temacie i od razu zauważyłem co się stało, W konsekwencji odniosłem swoje korzyści gdzie indziej. Jeśli agresorzy będą mieć ochotę to SZO jak najbardziej.W wojence pokazali się z jak najlepszej…
-
Pozdro dla CJTR buddy dostawców paliwa ekipy ze skyjpaja oraz wszystkich ogamowych znajomkow Piosenka dedykowana Tym którym WKU zapewniło majówke.Sorro maszeruj równo youtube.com/watch?v=Ql83u7tDlR8 TROCHE METALU KTOS PODEBRAŁ ZYSK W TURBOREKI POJDZIE Dnia 16-05-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor senwiatraka [CJTR] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 19.920 Krążownik 3.633 Pancernik 6.105 Okręt wojenny 564 __________________________________…
-
TOP1 to jest czego gratulować Pozyczalem recki niestety zlagowalo mnie o 1s a nie bylo deksu by powtarzac probe synchro i przez to ktos podkradł ten złom. Kradzieju ujawnij się. Obroncy SZO