Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 300.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
W całej akcji tylko % jest powalajacy i jego gratuluje. Reszta nie poszła widocznie tak jak powinna, ale w planowanych spontanach zazwyczaj tak jest. Najbardziej uśmiechnięty powinien być Crazy bo wyszedł na tym najlepiej.To juz pomału taka tradycja na Librze że jak padają kulki to cześć złomu u Roninów. Mruczki to już nawet przestały ST wystawiać. Zachowanie akceleratora bez komentarza.Nie mam zamiaru pisać żadnych ticketow do supportu ale jestem ciekawy jak konsekwentni są nasi GO na Libra. Ja…
-
Edytuje bo weeber wiele wyjasnil swoim postem. Gratuluje speeda w takim razie
-
Idąc za terminologia zimoli to POD włączyło się do gry o tron. Klasyczna akcja z użyciem gsowki. Zauważyłem że na każdym uni w zależnosci od GO można je mieć lub nie. Przykładem jest fidis gdzie Top1 Doberman dostał bana za użycie innego konta do ściągnięcia kulki.Mimo że konto było zgłoszone na wspólnym IP i była zachowana zasada pushu przy handlu ,próbach moonowych i tak dalej.GO uznali że użycie takiego konta powodowało uzyskanie wymiernych korzyści i było formą pushu czy jakoś tak to argumen…
-
Witam po przerwie spowodowanej brakiem flotki. Cos tam juz nastukałem i dobilem do malutkiego jubileuszu 20ST na Librze Pozdrowienia dla all Roninow Buddy oraz ekipy ze skyjpaja jako ze pykla 20 to prezentuje top20 K.O. z mojego ulubionego sportu youtube.com/watch?v=YZV7AaSzdP4 Dnia 02-06-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor senwiatraka [Ronin] ________________________________________________ Pancernik 4.340 _________________________________________ Obrońca kenajik [Pac-…
-
Kochan gadasz tak jakbyś od razu na top200 spadł Ekipie zlomujacej gratulacje sie na leżą. Amstell żadnego najazdu tatarow nie było co najwyżej tatarskie okopy.Ciekawe dlaczego nikt nie wystawił czyżby konto Winetou które wciagneło mnie w pułapke to multi Tatara i sie nie chce z tym na forum pucowac?
-
Zawsze staram się unikać wszelkich hejtów i pisać tak by moje wypowiedzi były wyważone i nikogo nie obrażały ale tutaj troszkę sobie pofolguje za co z góry przepraszam. Po pierwsze należny skierować podziękowania do Yorka i moonspela za to ze ładnie zrakietowali a następnie ściągnęli kulkę u czesia. I to tyle bo york później prosił, płakał ,błagał i groził. Natomiast moonspell jak i bake popisali się brakiem wiedzy na temat tej gry i urządzili niezła komedie próbując wbić się przed naszego pilot…
-
Co to było?Shell, Statoil? Tyle paliwa na rynku ponownie oslabi korone norweska i zmniejszy moje zarobki. Graty Kochan tego tankowania.Sposob w jaki to zrobiłeś bardzo ciekawy.Teraz wiem dlaczego obronca zawsze uciekal.
-
Zlomik leżal nie za długo. Zdarzyłem juz turbo odpalić i 14kk deksu przepalane hehe. Graty starcia
-
Stalo nie stoi. Pozdro dla all Roninow buddy Ekipy ze skyjpaja Dostawcy deksu Ronin2500px.jpg Dnia 28-05-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor senwiatraka [Ronin] ________________________________________________ Pancernik 6.874 _________________________________________ Obrońca abraaa [OLD] ________________________________________________ Mały transporter 610 Duży transporter 1.600 Lekki myśliwiec 11.728 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 1.000 Okręt wojenny 1.042 Statek koloniz…