Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 247.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
w0jci3ch [D T] & Eneczka kupie Deuter [D T] vs. Wujek Adam [Zmory] ~ 58641.42% - TOP 1 ACS
H4mmer - - Starcia Cosmos
PostGraty Ladne procenty sie zaczynaja pojawiac, top flota ubita... sporo tych pancy mial Milego przetopu a obroncy SzO
-
Niezle wam to wyszlo ale przyznam szczerze ze nie myslalem ze Spam Attack niedlugo po moim odejsciu bedzie smigal taka flota lul Graty Pany, a obroncy SzO
-
DawajHaracz [R-R] & jawamdam [R-R] & Hefi [R-R] & NalewkaBabuni [R-R] vs. Bandit Lagoon 9.3%
H4mmer - - Starcia Europa
PostGraty panowie widze ze stara ekipa dalej w kupie cos czuje ze bedzie ciekawie na tym uni
-
Hefi [MNS] & Pan_Tik_Tak [MNS] & N0 F34R [MNS] & Vice Echo & Heisenberg [MNS] vs. Cesarz [ZnP] ~ 232.92% zawrocone stacjonuj new top 1 acs !
H4mmer - - Starcia Dorado
PostGraty Pany wyklikanie stacji na takim etapie gry i przy tym speed to raczej kosztowna sprawa :o ladnie wam to wyszlo Slawek sie pewno grubo zdziwil hahahaha no i nici z wbicia top 1 i kolejnego biznesu 500+ Topcie na latajki bo widac dobrze sluza Cesarzyk SzO
-
Pasi Trolu sniezny wyjdz, bo ci jeszcze ktos uwierzy
-
Znow dlugo mnie tu nie bylo bylem na dlugim ekourlopie, ale dostalem donos od czworki o szeregu nieprawidlowosci na koncie Xfazy i koniecznosci kontroli szybkie dotopienie 7k recy, troche logistyki i przygotowan i po 2 godzinach udalo sie przechylic szale na uni na nasza korzysc bylo troche zamieszania, ale przemilczmy reszte @Cztery wszystkiego starczylo na styk zlom zebrany bez kilkunastu kk metki @agawa i @revoutz dzieki za raki Dla Xfazy ode mnie szczere SzO ladnie walczyl na uni od samego …
-
Pozdrowienia dla Soju i wszystkich buddy no i dla @Neferet bo to tak naprawde jej STejk Obroncy SzO, dlugo sie pilnowal Dnia 12-08-2018 13:22:32 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hammer [KoJaK] ________________________________________________ Pancernik 5.306 Okręt wojenny 1.121 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Loster [SFORA] ________________________________________________ Mały transporter 193 Duży transporter 266 Lekki myśliwiec 5.843 Ciężki m…
-
Dawno mnie tu nie bylo, bo szczerze mowiac latam coraz mniej z wielu wzgledow... min. dlatego ze @barry i @ReV wytlukli ta druga polowe uni ktorej ja juz nie zdarzylem poza tym malo osob robi floty, bo do okola same sepy czajace sie caly dzien zeby chociaz troche podbic dzienny przyrost w walce o topke.... co mnie osobiscie bardzo smuci bo fajnie jakby floty troche podrosly, i za 2-3 tyg mozna by urzadzic zniwa no ale coz.. takie prawa natury Smiechu warte ze takie starcie przebija moje poprzed…