Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 721-740 z 763.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Goku7: „Odwołuję się do regulaminu i nie ustąpię. Jeszcze jakieś rzeczy mam dowieść? ;]” Cytat od Goku7: „A nie widzisz, że podałem najnowszy, a wraz najważniejszy dowód? na który czekałem aż do dzisiaj. Dlatego proszę o ponowne rozpatrzenie inteligencie. ” Opis wystarczyłby... PW to PW... W opisie inni gracze mogą go podważyć a tak... Może prawda, może nie... Może:P. Nie masz dowodu, którego się nie da podważyć... I nic z tym nie zrobisz... Cytat od Gully: „Zasada jest prosta: chcesz z…
-
Dobry Po ostatnim czasie, kiedy ja skupiłem się na ogarnianiu sztuki szyfrowania tekstu:E a Rentek ogarniał sztukę latania... A Sylwia twardo i uparcie nawija o ST - wiem, wiem nie tak do końca miało to wyglądać ale niebawem będzie i nie upieraj się jak yyyoooo yyyyoooo ;P. Wracając do tematu, poskaniłem i trafiłem na tę flotke. Konsultacja z Farmą(Rentek), machloje w zapleczu paliwowym i jazda... DexDeus zachował się godnie, niestety szoszona nie będzie więc pozostaje mi życzyć pomyślności w rz…
-
Cytat od Kolumb: „To ja opiszę moją akcję z czasów gdy dopiero co wprowadzano ACS na unii 3 ;D.17. Inne finezyjne. Otóż: Nie pamiętam na ile dokładnie % złomowałem ale to było coś około 150%, raportu też nie mam bo to było dość dawno. Wysłałem flotę z atakiem na flotę lecącą z misją stacjonuj. Ustawiłem ją tak by dotarła na około 3-5 sekund przed atakowaną flotą(stacjonuj). Gracz był w tym momencie aktywny. Informował mnie że nic z tego nie będzie bo źle ustawiłem czas uderzenia floty (3-5) seku…
-
ACS; kohan i Nomedaj i prion minus i JooY696 i Rencista [WzB] vs norbisz [WIDMO] - 3733,35% + zbiórka TOP1 ACS
Heksogen - - Hall of Fame
PostPo 1 jesteście lamusy! to że nie byłem do końca trzeźwy to nie oznaczało że nie wysłałbym recków;P. Po 2 gratulacje ładnego RW no i oczywiście podbicia TOP1 ACS... Szkoda jedynie, że nie jest Gemini zawstydzone ale nad tym także popracujemy :P. Po 3 Kohan masz być z czego dumny:D, widząc to co się dzieje mogę śmiało powiedzieć. TAK! dobrze zrobiliśmy ^^. Oprawa bardzo bardzo, wiecie jaka:D nie będę pracy przysparzał modkowi :PP. Cytat: „a gdy jeden z salutujacych mu zolnierzy musial przytrzymac …
-
Lightman [Cymeria], falcon39 [K_B] vs grzecholot [HTF], mYsterio0n i gbiorczyk i c3gi3L i arnej^ [UNiTY] - 20180,06% ninja
PostmYs` ładnie tej flotki naklepałeś:D. Wracając do tematu :D, Panowie wielkie gratulacje z mej strony, bardzo zacne RW, nie ważne że akcja na minus - dla zysków są farmingi a takie starcia ku chwale i satysfakcji^^. Pozostaje czekać na więcej, atakerom odbudowy coby uni tak szybko nie opustoszało.
-
TOP 1 ACS uni HYDRA (GEMINI bylo chwile ZAWSTYDZONE :D) ACS; FeaRlesS i Nomedaj [Lzb] vs nimis i Krismirr i Trevo i nullox i songoku [Widmo] - 2426,6% + WOJNA + ZLOM TOP 1 floty na UNI !!!
PostDoodingu oczywiście ja mogę mieć problemy z czytaniem z zrozumieniem lecz wydaje mi się że Ty także jest posiadasz:). Jeżeli ktoś nie ma chęci do gry i twardo jest namawiany przez inne osoby do gry, robi to dalej następnie dostaje złoma to nie uważasz że takie wydarzenie jest szczytem demotywacji do gry? Tym bardziej że aktywna gra wymaga poświęcenia czasu i często jest przyczyną zmęczenia itd. I tutaj mogę nawiązać do Twojego zacnego tematu w DiD, jak chcesz coś zrobić to robisz to jak sam mówi…
-
TOP 1 ACS uni HYDRA (GEMINI bylo chwile ZAWSTYDZONE :D) ACS; FeaRlesS i Nomedaj [Lzb] vs nimis i Krismirr i Trevo i nullox i songoku [Widmo] - 2426,6% + WOJNA + ZLOM TOP 1 floty na UNI !!!
PostA ja sobie nabije posta i potrolluje;D Wujas przyjacielu:) zauważ to że czas poświęcony na grę odbija się na liczbie sukcesów w niej ;). Oczywiście możesz sobie klepać eko i poświęcać mało czasu ale nie o takiej sytuacji mówimy teraz;). Co do ST:) Ty nawet nie masz połowy tego co Fear na stojących :), nołlajf? Nie umrzesz za kogoś więc nie wypominaj na co poświęca swoje życie... Dooding:) Ciebie śmieszą teksy że miał odejść co jest prawdą bo walczyłem o to żeby grał dalej wiele razy. A wiesz co …
-
PostGratki I stało się to czego się obawiałem:D, FeaR! lamo:D czemu mnie nie posłuchałeś:(. Dopiąłeś w końcu swego, możesz odejść... Tyle razy Cię przekonywałem, i nie tylko ja, dziś już dam... Chyba dam Ci spokój:P. Dzięki lamko za grę, kogo będę w nocy budzić teraz:P? Cytat od Nimis: „OBRONCY SZO bo to swietny gracz ale podziekowal mi za uwolnienie od nalogu co nie zmienia fakty ze w mrozne wieczory jesienne bedzie tesknic i wroci predzej czy pozniej :P” Oby oby:P jak coś to Fear wiesz do kogo pis…
-
PlastikowaBiedronka aka freelove [ONI], sago [IEA] vs jocker - 1022,18% czyli CZŁOWIEK kontra BOT +ZBIÓRKA+FARMING=TOP 3 ACS
PostO nim wspominałeś na IRC:P? Gratulacje ubicia bota jak i topowego starcia, obrońcy stu trojanów ^^.
-
Nie mam za bardzo weny do pytań ale może coś prostego zadam ;). Posiadając dowolny eter musimy brać pod uwagę możliwość strącenia białego ciała stałego, i moje pytanie brzmi czym jest to ciało stałe, w jaki sposób należy je zneutralizować oraz jak można zabezpieczyć eter przed powstawaniem wspomnianej substancji?
-
c3gi3L i the coon i professor chaos i mYsterio0n [UNiTY] vs Belzebubek [Cymeria] - 7898,11% TOP 1 ACS + end of war
PostNo no, ładnie chłopaki urwaliście :D, grube RW:). Graty starcia, %, wygranej wojny i top1 ACS:E. Jest czego gratulować :D. Mys lamko top flotę bo coś mało masz dzięki za dedki i czekam na następne takie RW:P.
-
marcik - szefowa szefow;)
Heksogen - - Archiwum CT
PostHej Marcik:* Teraz ja dam parę pytanek Może zacznijmy od zmiany sygny którą postacią bardziej się sama czujesz ;P? Hm racjonalizm czy irracjonalizm ;)? I coś może z bardziej przyziemnych Czego słuchasz jadąc samochodem? Może coś z jedzonkiem:) wolisz kombinować w kuchni czy wyskoczyć na miasto:)? Miłego wieczoru:).
-
Wow tyle odpowiedzi to tematu w takim czasie :P. Tak Johny oczywiście w ten sposób uzyskasz to o co prosiłem:D jeszcze jednej rzeczy mi brakuje tzn: 1. Nitrowanie 2. Redukcja nitrozwiązku 3. Bromowanie 4. Diazowanie 5. Redukcja Taką ja miałem odpowiedź:P. Co do pytania piwosza:E ja skłoniłbym się w kierunku czterech:D ale głowy nie dam sobie uciąć:P.