Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 62.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Domino Jahas: „Racja Niszczarki są jak żółwie;) ale nie ma tak źle połowa floty już odbudowana od teraz zawsze opóźnianie floty będę robił (Ukryta treść) ” Te niszczarki to jeszcze dałoby się wytłumaczyć siłą ognia choć przy locie przez galę to i tak samobójstwo, ale te bombki ...
-
Cytat od paNcyferka: „Właśnie się zorientowałem że sondy na próby księżycowe nie mam ” Sondy na próby moonowe Od tego dobrobytu to się w ..... przewraca Fa Fake newsy wstawiajo oszukiści ;D
-
PGR Powraca!
Trapstar - - DiD Aquarius
PostSojusz PGR Wita! 74830163092924271326.jpg Coś o sojuszu: Jesteśmy kontynuacją potężnego i kultowego sojuszu z uniWezn. Organizacja powstała z myślą o graczach, którzy szukają dobrej zabawy. Nie ważne ile masz lat, co robisz w życiu, czy jaki jest twój styl gry. Jeśli interesuje Cię coś poza klikaniem w obrazki i gapieniem się w cyferki, to jesteś tu mile widziany! Rada Sojuszu: Szef:Trapstar Szef: ELEKTRON REKRUTACJA OTWARTA PRZYJMUJEMY GRACZY TOP 600 + JEŻELI NIE SPEŁNIASZ PROGU, MOŻESZ SPRÓBO…
-
Lot bez większej historii, pierwsze podejście spóźnione o 10s, powrót floty i ponowny lot. Cieszy natomiast debiut na tym uni oraz pierwsze ST z PGR'em po właściwej stronie Pozdrawiam sojusz i buddy. Mam nadzieję do zobaczenia tutaj Aha, i dzięki za szybką lekcję kalkulacji powrotu floty Dnia 02-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Trapstar [PGR] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.265 Krążownik 1.705 Okręt wojenny 1.297 Bombowiec 589 Ni…