Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 761-780 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• UNIVERSA

john malkowitz007 - - Gra

@ Frimor To co proponujesz jest nie do przyjecia Wg Ciebie gracze z Top100 nie mogli by atakowac graczy ponizej Top 100 A oni beda mogli rakietowac Top 100 latac po satkach ,a topowy gracz nie moze ich atakowac tylko czekac az wejda do top 100 Raj dla Pushowek i GS.owek , bo oni raczej nigdy do top 100 nie wejda

• UNIVERSA

Fixmor To co proponujesz to APOKALIPSA OGAME , po 3 miesiacach gora pol roku nie wiem ilu graczy bedzie jeszcze grac , chyba ze na nowych uniach i to przez miesiac dwa i czekanie na nowe Unii

• Super gratulacje Prima Aprilis he he he Zycze wiecej takich ST

• Dobre to jest Moze bym nawet w to uwierzyl tylko nie dzis he he he

• Nowe Uni Bez Anty?! Możliwe

Lord L Cala topka flocaiarzy z malymi wyjatkami ma - PH , nic nie zyskaja @ Truck driver Zapoznaj sie najpierw z regulami i zasadami gry ,a potem zadawaj pytania Znowu spamujesz i zasmiecasz temat Pytania to nie tu , tylko w dziale zadawanie pytan

• Queen Reaktywacja Prosta sprawa , zezlomuj Go , wtedy przestanie terroryzowac Unii i moze zmieni nika He he he

• Nie bardzo rozumie o co autorowi tematu chodzi ? Pomieszanie z poplataniem Tak jak w temacie Uni bez AM , jestem za !!! Ale jednoczesnie proponuje by za zlotowki mozna by kupowac to co obecnie za AM Co za roznica czy ktos kupuje za zlotowki czy za AM ? AM tez kupuje sie za zlotowki

• Koszty budowy wysokie , a korzysci z tego bardzo male Gdyby mozna tam stacjonowac flotami to byla by to rzeczywiscie Twierdza Sojuszowa Ale takie cos jest nierealne , bo calkowicie zmienia mechanizmy gry

• Nie bardzo rozumie jake by z tego byly korzysci dla Sojuszu ? 10 % skrocenia badan ? Jakie koszty budowy tego dziwolaga ? Pomysl jak na razie kompletnie niedopracowany

• Gratulowalem na priva , gratuluje i tu Udane podstawienie Krazkow Moj blad , ale nawet najlepsi zaliczaja wpadki Czesc straconej floty juz odbudowana Odbiore to sobie kiedys z %%% co stracilem Pozdrawiam

• Progi ST

john malkowitz007 - - DiD U68

Napisalem dokladnie , ale Ty masz problemy by to zrozumiec ,albo udajesz ze nie rozumiesz I chcesz by racja byla zawsze po twojej stronie

• Progi ST

I znowu piszesz nieprawde Napisalem Np ,ustalic % progi ST i min % z zezlomowanej floty bojowej w RW i takie zaliczac do ST ( Mini ST , to tez ST , jak sama nazwa wskazuje ) A Ty cytujesz mnie i piszesz , ...wg Ciebie do ST powinny byc zaiczane RW tylko z zlomowanej floty bojowej .Ja nigdzie nie napisalem ze , ST czy Mini ST ma byc tylko z floty bojowej

• Progi ST

@ Truck driver Dlaczego nie komentujesz calych moich wypowiedzi , tylko wybrane fragmenty , po to by stale uciekac od tematu ??? W ktorym miejcu zaprzeczam sam sobie ??? Tylko podaj cala moja wypowiedz , a nie wyrwana czesc

• Progi ST

@ Truck driver i MalaLady Sprytne uciekanie od tematu @ Truck driver , nareszcie zrozumiales ze nie masz nic wiecej do powiedzenia Filu Wlasnie o to mi chodzi by to zmienic By Starcia Tytanow , byly naprawde Starciami Tytanow a nie zlomowaniem DT czy MT i jakis tam smieci , czyli kilkunastu LM , sond i satek

• Progi ST

@ Truck driver Czy Ty rozumiesz co ja pisze ??? Przeczytaj jeszcze 3 razy moje posty , lub wiecej to moze w koncu zrozumiesz o co mi chodzi Albo wez gumowy mlotek i walnij sie w leb , moze w koncu cie oswieci Niczym nie potrafisz nikomu zaimponowac to wcinasz sie w kazdy temat by nabic posty , myslisz ze tym zablysniesz choc na chwile i zwrocisz na siebie uwage Pisalem juz o tym nie raz ,ale do Ciebie to nie dociera

• Progi ST

Truck driver i Zemsta Mi wlanie o to chodzi , ze rozbijanie komus DT czy MT bez wzgledu na % nie maja nic wspolnego ze Starciami Tytanow A ze wklejam takie RW w ST czy Mini ST , po prostu obecnie spelniaja progi i zasady , zgodne z regulaminem Na razie mnie nie interesuje topka atakowanego gracza tylko zysk jaki moge osiagnac Nadal buduje flote ,a jak bedzie taka jak ja sobie zaplanowalem , wyzlomuje Top 200 i top 100

• Progi ST

Pisalem juz o tym wyzej Nie chodzi o to by podnosic progi %%% ale zmienic zasady kwalifikowania danego RW do ST Czy zezlomowanie komus DT czy MT nawet na 2000 % jest Starciem Tytanow ??? Obecnie tak Np ,ustalic % progi ST i min % z zezlomowanej floty bojowej w RW i takie zaliczac do ST

• Progi ST

Nie widze potrzeby podnoszenia progow Moze jest troche wiecej ST ,ale przewaga z niskimi %%% @ szczwany lisek A jaki masz w tym interes by podniesc progi ??? Boisz sie ze wyladujesz w reckach i wszyscy zobacza to ST ? , jak sie podniesie progi to Twojej floty nie starczy na ST

• @ ciap Dzieki za wyjasnienie Pozdrawiam

• Nie wiem czy dobrze zrozumialem to co napisano wyzej Jezeli slabszy gracz w wyniku ataku na mnie rozbije swoja flote ,, to musze Mu odeslac zlom z jego floty ? Bo z tego wynika ze moge dostac bana za push zlomowy , jezeli zbiore PZ i zatrzymam dla siebie