Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-39 z 39.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Eridanus

• Pare lat temu grałem na pewnym uni pod nickiem impro. Z racji zintensyfikowania życia realnego musiałem zakończyć grę, a że było mi szkoda konta oddałem je w sojuszu gościowi, który miał je przekazać bratu lub koledze, już nie pamiętam. Teraz, gdy mam więcej czasu i chciałem wrócić do gry na tym samym uni okazało się że nick jest zajęty. Po rejestracji pod inną nazwą sprawdziłem i okazało się, że jest to moje stare konto ale nie aktywne już bardzo długo. Chciałbym się zapytać, czy GO mogą skasow…

• Błąd przy wysyłaniu sond z poziomu raportów szpiegowskich. Pokazuje się "Błąd, brak odpowiednich statków X:XXX:XX" mimo, że sondy są

• Wzory - punkt 4: Walka, przedostatni podpunkt

• Dzięki za odpowiedź Chyba można zamknąć

• Witam! Jaki jest wzór potrzebnej antymaterii dla skracania/zakończenia budowy statków. Szukałem, ale nie znalazłem, jeśli przeoczyłem to przepraszam. Pozdrawiam

• Tto nie to. Mam to samo dziś. Jakie uni? Eridanus?

• Lagi na Eridanus

Impro - - Błędy w grze

Nie wiem czy ktoś już to zauważył, ale na Eri występują straszne lagi. Około minuty zanim się wyświetli RW, RS powrót folty. Strasznie utrudnia to grę. Jak na mój poziom jest to trochę problematyczne, ale podczas większych akcji może to zrobić kolosalną różnicę. Czy administracja już to wie i czy stara się coś z tym zrobić?

• Przyszłość Ogame

Impro - - Porozmawiajmy o OGame

Ja gram od 2005 roku. Zmian nie jest wiele, a może inaczej - tempo ich wprowadzania jest małe. Nie sądzę jednak, aby jakiekolwiek zmiany i urozmaicenia zatrzymały graczy czy też przysporzyło wielu nowych. Kiedy to były początki, była to pewnego rodzaju nowość, grało mnóstwo gimbazy (w tym ja). Ludzie dorośli, mają mniej czasu, a młodzi wolą coś innego. Tak jak było to nie będzie ani w połowie, choćby nie wiem co się zmieniło. Co do krytyki Temu - jak ktoś uważa, że jest źle to na co czeka - skła…

• Listy gończe

Impro - - Gra

Umiem czytać i przeczytałem Twoje dwa pomysły i z nich taki wniosek: radar, dzięki któremu ktoś z sojuszu pilnuje Ci konta, a jak się nie upilnuje to niech ktoś zrobi odwet za Ciebie w zamian za surkę na jakimś liście gończym - to jak Ty chcesz grać, takie pomysły świadczą ewidentnie o zerze wysiłku i zaangażowania w GRĘ (bo rejestruje się po to, aby grać, a nie żeby inni grali za mnie). Często zaglądam na forum, mało piszę, ale musiałem zareagować.

• Listy gończe

Impro - - Gra

1. Od czego masz sojusz, acs... 2. Sam zrób flotę, RM, obronę, fs'y... 3. Gdzie zdeponowane? 4. Może jeszcze niech ktoś w ogóle gra za Ciebie, albo pilnuje Ci konta jak śpisz. 0/10 Tak poronionych pomysłów już dawno nie widziałem

• Nowy budynek Radar

Impro - - Gra

1. Cena jak nanitów przy zwiększaniu zasięgu o jeden układ to nieopłacalne w ogóle. 2. Widok o ataku przez członków sojuszu - to już w ogóle nie musiałby gość się logować, robić fs'ów... 3. Jak chcesz żeby atakowany nie widział że go atakujesz to leć na idlerków. 4. Utrudni to grę... wszystkim, grającym uczciwie, też. 0/10 Absurdalny pomysł

• Szkoda, to było dobre rozwiązanie. Czy Team nie może wpłynąć jakoś na programistów, żeby to zmienić, badając opinie graczy przez ankietę? Chyba taka zmiana na prośbę graczy by im nie szkodziła, nie stracili by chyba na tym.

• W związku z informacją o wersji 6.3.0 ma pytanie czy na speeduni (Eridanus) minimalny czas trwania urlopu też będzie trwał 48 godziny, czy pozostanie 24?

• Fs z palnety na pz

Impro - - Zadawanie pytań

No to już wiem, co chciałem wiedzieć. Można zamknąć Moderator kruszynka:Na prośbę autora tematu

• Fs z palnety na pz

Tyle lat w ogame i tego nie wiedziałem. Dzięki za odpowiedź. Z tego co widzę to jeszcze bezpieczne jest wysłanie z mojej planety 1 na księżyc przy planecie 2 z misją stacjonuj. Nawet jak nie zawrócę to floty nie widać, tak?

• Fs z palnety na pz

Czy widoczna na falandze jest flota lecąca z planety na pole zniszczeń z misją zbieraj?

• Dok kosmiczny

Ok. Dzięki. Chyba można zamknąć

• Dok kosmiczny

W wersji 6.2.0 jest nowy budynek "Dok kosmiczny" - do czego on w ogóle służy, bo z opisu nie zrozumiałem, jakiś pogmatwany jest.