Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 42.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Vilebert
ADAŚ - - Archiwum CT
PostCytat od Gootek: „Jesteś niedobrym GO?” Ja powiem ze tak bo denerwuje wszytskich A szczególnie Adasia Pawełek wstaw zdjęcie ze mna moze Ci dziewczyne znajdziemy
-
Vilebert
ADAŚ - - Archiwum CT
PostCytat od Vilebert: „ Cytat to zrób zdjęcie jak wychodzisz z pod ziemi a my ocenimy Pomyślę nad tym:P” I co pomyslałes
-
Vilebert
ADAŚ - - Archiwum CT
PostCytat od Vilebert: „Aczkolwiek powiem tak: pod ziemią jest ciemno xD I bardzo czarno xD ” to zrób zdjęcie jak wychodzisz z pod ziemi a my ocenimy
-
Vilebert
ADAŚ - - Archiwum CT
PostŻyjesz Pawełek Nie zasypało
-
#116 SOLO; KochamKimusie [CLZ] vs Mr Brownstone [WIAARA] - 13205,84% top 2 solo!
ADAŚ - - Hall of Fame
PostGraty widać krzykacz został uciszony Czekać tylko kto nastepny z krzykaczy bedzie obrońcy lizaka na pocieszenie
-
Vilebert
ADAŚ - - Archiwum CT
PostVill ulubiona bajeczka
-
Vilebert
ADAŚ - - Archiwum CT
PostVill by pewnie poszedł na bajeczke
-
Vilebert
ADAŚ - - Archiwum CT
PostMadzia wez go wychowaj bo my w sojuszu nie mozemy ;D
-
Vilebert
ADAŚ - - Archiwum CT
PostA duzo wypiłeś :?? Łatwo zostać Go /modkiem ;?? duzo sie uczyłeś na Go? Ulubione zajecie ?
-
Vilebert
ADAŚ - - Archiwum CT
PostVill jak po sylwku
-
Vilebert
ADAŚ - - Archiwum CT
PostA szkoda gdzie spędzasz sylwestra :??
-
Vilebert
ADAŚ - - Archiwum CT
PostCytat od Vilebert: „Cytat Ale Pawełek w takim stanie chce Cie widzieć jak np niemczyka czy picia W takim stanie mnie raczej nie zobaczysz:P” A chce w takim Cię zobaczyć i uwiecznić dla twoich dzieci
-
Vilebert
ADAŚ - - Archiwum CT
PostCytat od Vilebert: „Cytat A kiedy się spijemy ;D Pewnie na następnym zlocie:P” Ale Pawełek w takim stanie chce Cie widzieć jak np niemczyka czy picia
-
Vilebert
ADAŚ - - Archiwum CT
PostA kiedy się spijemy ;D
-
Vilebert
ADAŚ - - Archiwum CT
PostCytat od Vilebert: „I znów pytanie ogólnikowe, ja np. doceniam uśmiech i nogi:)” o tym to ja wiem lubisz karpatke ? gdzie pracujesz Dlaczego taki nick w grze a nie inny ?? Masz dziewczyne ?? lubisz niemczyka ?? kto jest twoim idolem ? jakiej muzyki słuchasz ? co robisz w wolnym czasie ?? czemu eco a nie flota ?? puschowałeś się kiedys ??
-
Vilebert
ADAŚ - - Archiwum CT
PostSzkoda pawełek wstawie nasze foto Dla całego świata;P to ja mam kilka pytań Czemu lordowi nie chcesz oddać kubeczka deuteru?? Podoba CI się Agnieszka ? ze zlotu po proszę odpowiedz na pw Czemu surowce mi giną i na my love są one :D?? Pozyczysz troche surowców na wieczne oddanie i tak nie potrzebujesz Pawełek A czemu wolisz whisky a nie np piwo czy wódke
-
Vilebert
ADAŚ - - Archiwum CT
PostNo nie wierze pawełek się ogłosił Cytat: „Czekam na kolejne pytania xD ” ja mam pytanie Mogę wstawic wam jego zdjęcie ?? pawełek to z niemczykiem ;p
-
Izrael
-
Przepraszam ze nie dopisałem zadajesz