Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 42.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Vilebert

ADAŚ - - Archiwum CT

Cytat od Gootek: „Jesteś niedobrym GO?” Ja powiem ze tak bo denerwuje wszytskich A szczególnie Adasia Pawełek wstaw zdjęcie ze mna moze Ci dziewczyne znajdziemy

• Vilebert

ADAŚ - - Archiwum CT

Cytat od Vilebert: „ Cytat to zrób zdjęcie jak wychodzisz z pod ziemi a my ocenimy Pomyślę nad tym:P” I co pomyslałes

• Vilebert

ADAŚ - - Archiwum CT

Cytat od Vilebert: „Aczkolwiek powiem tak: pod ziemią jest ciemno xD I bardzo czarno xD ” to zrób zdjęcie jak wychodzisz z pod ziemi a my ocenimy

• Vilebert

ADAŚ - - Archiwum CT

Żyjesz Pawełek Nie zasypało

• Graty widać krzykacz został uciszony Czekać tylko kto nastepny z krzykaczy bedzie obrońcy lizaka na pocieszenie

• Vilebert

ADAŚ - - Archiwum CT

Vill ulubiona bajeczka

• Vilebert

ADAŚ - - Archiwum CT

Vill by pewnie poszedł na bajeczke

• Vilebert

ADAŚ - - Archiwum CT

Madzia wez go wychowaj bo my w sojuszu nie mozemy ;D

• Vilebert

ADAŚ - - Archiwum CT

A duzo wypiłeś :?? Łatwo zostać Go /modkiem ;?? duzo sie uczyłeś na Go? Ulubione zajecie ?

• Vilebert

ADAŚ - - Archiwum CT

Vill jak po sylwku

• Vilebert

ADAŚ - - Archiwum CT

A szkoda gdzie spędzasz sylwestra :??

• Vilebert

ADAŚ - - Archiwum CT

Cytat od Vilebert: „Cytat Ale Pawełek w takim stanie chce Cie widzieć jak np niemczyka czy picia W takim stanie mnie raczej nie zobaczysz:P” A chce w takim Cię zobaczyć i uwiecznić dla twoich dzieci

• Vilebert

ADAŚ - - Archiwum CT

Cytat od Vilebert: „Cytat A kiedy się spijemy ;D Pewnie na następnym zlocie:P” Ale Pawełek w takim stanie chce Cie widzieć jak np niemczyka czy picia

• Vilebert

ADAŚ - - Archiwum CT

A kiedy się spijemy ;D

• Vilebert

ADAŚ - - Archiwum CT

Cytat od Vilebert: „I znów pytanie ogólnikowe, ja np. doceniam uśmiech i nogi:)” o tym to ja wiem lubisz karpatke ? gdzie pracujesz Dlaczego taki nick w grze a nie inny ?? Masz dziewczyne ?? lubisz niemczyka ?? kto jest twoim idolem ? jakiej muzyki słuchasz ? co robisz w wolnym czasie ?? czemu eco a nie flota ?? puschowałeś się kiedys ??

• Vilebert

ADAŚ - - Archiwum CT

Szkoda pawełek wstawie nasze foto Dla całego świata;P to ja mam kilka pytań Czemu lordowi nie chcesz oddać kubeczka deuteru?? Podoba CI się Agnieszka ? ze zlotu po proszę odpowiedz na pw Czemu surowce mi giną i na my love są one :D?? Pozyczysz troche surowców na wieczne oddanie i tak nie potrzebujesz Pawełek A czemu wolisz whisky a nie np piwo czy wódke

• Vilebert

ADAŚ - - Archiwum CT

No nie wierze pawełek się ogłosił Cytat: „Czekam na kolejne pytania xD ” ja mam pytanie Mogę wstawic wam jego zdjęcie ?? pawełek to z niemczykiem ;p

• A statyski uni 68 beda wogule :??

• O jakim państwie mowa?

ADAŚ - - Nauka

Izrael

• O jakim państwie mowa?

ADAŚ - - Nauka

Przepraszam ze nie dopisałem zadajesz