Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-59 z 59.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Obrońca zalogował 10 min po starciu, a więc wiosełka poszły w ruch Plusik jest, więc nie narzekamy Dzięki York za zapkę i do nastepnego " Lumpa" Pozdro dla sojka,znajomych, a przede wszystkim Pastorka HWNI Dnia 08-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor york [HNNI] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 4.427 Okręt wojenny 1.506 Pancernik 191 Krążownik 468 _________________________________________ Agresor Evrine [HNNI] __________________________…
-
Pastor [LiSa] & EdiZlomiarz [MEFKA] & NarImmor [LUMP] & 227er [LiSa] & Lord Pagon [Retro] vs. syndrom [T_F] - 4894 % TOP PIERDYLIARD
evrine - - Starcia Yildun
PostAkurat musiałem spać.. Tyle mnie ominęło jeden załatwiony, wkrótce kolejni Gratki
-
Witam wszystkich! Na szczęście zdążyłem przed naszym " TAP ŁAN " dla którego flota i surka była wystawiona Pozdro dla Pastorka, Jirena, sojka i reszty znajomych HWNI Dnia 01-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Evrine [HNNI] ________________________________________________ Okręt wojenny 320 Pancernik 442 Krążownik 920 _________________________________________ Obrońca aga76 [CIACHA] ________________________________________________ Duży transporter 8 Ciężki myśliwiec 3 …
-
227er [LiSa] & Nocna Furia [LiSa] & Pastor [LiSa] vs. Azazello [STARS] - 1336.94%
evrine - - Starcia Yildun
PostBrawo chociaż wiesz, że jestem zły ! Obrońcy odpoczynku
-
lisex123 [WSNR] & KotPali [WSNR] & Kain [BLIZNIAK] vs. gotYa [RETRO] 9562.45%
evrine - - Starcia Wezn
PostGraty, Got w swoim stylu. Już drugi raz go spakowałeś Kocie raz zakupiony " buziaczek " dostał złoma, log po 10 minutach i od razu urlopik i wyjście z sojuszu. Teraz konto Szakula zakupione i znowu złomik, urlop i 0 info wiec out z soja Przetapiajcie na eko
-
893% ~~ MNS [My Nie Spimy] vs. LSP [Lubimy Sobie Pospac] ~~ 0% Nierozstrzygnięta
evrine - - Wojny Xanthus
PostPozdro i powodzenia, niech wygra lepszy
-
Witam Całą akcję nakręcił Mord, ja tylko na doczepkę Niedziela dzień lenia, a więc można było skoczyć po parę baniek zysku Pozdrawiam znajomych,buddy i sojusz LHiP Mord nikogo nie pozdrawia, bo nikogo nie zna, chociaż zaznaczył, że troszkę pozdrawia sojusz Bang! Dnia 03-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Evrine [LHiP] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 100 Lekki myśliwiec 7.315 Krążownik 2.740 Pancernik 2.500 __________________________…
-
Witam ponownie Byłby większy zysk ale nie wszystkie zabawki były pod ręką, a trzeba było się śpieszyć Pozdrawiam znajomych,buddy, LHiP, a w szczególności cbodone (BSZO chłopie i noś ze sobą ładowarkę! ) Jolka SzO youtube.com/watch?v=ZkOuBC78qV8 Dnia 01-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Evrine [LHiP] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 7.636 Krążownik 578 Pancernik 1.266 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obroń…