Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 121-138 z 138.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Żużel (Liga polska + SGP)

Kojot - - Sport

Lotos Wybrzeże Gdańsk 57 : 33 Polonia Bydgoszcz Unibax Toruń 53 : 37 Włókniarz Częstochowa Falubaz Zielona Góra 63 : 27 Caelum Stal Gorzów Unia Leszno 49 : 41 Atlas Wrocław Wyniki 6 kolejki: Koko - 4 pkt. Żelcio - 4 pkt. Andaled - 4 pkt. Hellgirl - 4 pkt. Silver1238 - 4 pkt. Dragon XTR - 2 pkt. Karlos23 - 4 pkt. Kojot - 4 pkt. Klasyfikacja ogólna: Koko - 5 pkt. Żelcio - 4 pkt. Andaled - 6 pkt. Hellgirl - 6 pkt. Silver1238 - 8 pkt. Dragon XTR - 3 pkt. Karlos23 - 8 pkt. Kojot - 7 pkt. W razie jaki…

Kojot - - Sport

Coś czuje, że mnie kiedyś zlinczujecie. Jest jeszcze zaległe spotkanie I ligi: Stal Rzeszów - Lokomotiv Daugavpils Z racji tego, że trochę zaspałem, spotkanie to nie będzie poddawane typowaniu w zabawie. Jednak dla własnej frajdy możecie spróbować wytypować wynik. Wg. mnie wygra Rzesów: 48:42

Kojot - - Sport

Zwłaszcza tych ostatnich. Ja jestem zwykłym piknikiem. Na mecz chodzę raz kiedyś. Nie zawsze mam czas, no i kwestia finansów też robi swoje. Ale szalik mam.

Kojot - - Sport

Punktacja po turnieju w Gnieźnie: Żelcio: 0 pkt. Andaled: 2 pkt. Hellgirl: 1 pkt. Karlos23: 2 pkt. Kojot: 2 pkt. Silver1238: 2 pkt. Dragon XTR: 1 pkt. Podsumowanie weekendu zrobię jutro po kolejce e-ligi.

Kojot - - Sport

1. Hancock 13 (wygrana w biegu dodatkowym) 2. Gollob 13 3. Sajfutdinov 12 4. Jaguś 11 5. Miedziński 11 6. Dobrucki 10 7. Ułamek 9 8. Jabłoński 8

Kojot - - Sport

Informacji nt. punktacji zamieściłem w pierwszym swoim poście.

Kojot - - Sport

Z racji tego, że z ten weekend będą tylko mecze E-ligi zapraszam do typowania turnieju w Gnieźnie. Zasady punktowania tak jak w GP. Czyli (bo burzliwych negocjacjach) czołowa 8 turnieju. Cytat: „Rozumiem, że temat służy również jako miejsce do dyskusji, komentowania etc - nie tylko typowanie? ” Naturalnie.

Kojot - - Sport

Cytat: „Jak będziemy typować GP? Wszystkie 16 miejsc obstawiać ? ” Nad tym elementem jeszcze się zastanawiam. Jednak myślę, że będziemy obstawiać tylko półfinalistów. No i jestem otwarty na Wasze sugestię.

Kojot - - Sport

6. Kolejka - 24 maja Zielona Góra - Gorzów 48:42 Leszno - Wrocław 52:38 Gdańsk - Bydgoszcz 49:41 Toruń - Częstochowa 50:40

Kojot - - Sport

Wyniki zaległych spotkań: Unibax Toruń - Falubaz Zielona Góra 52:38 Wybrzeże Gdańsk - Unia Leszno 49:41 silver1238 - 2 pkt. karlos23 - 2 pkt. Koko - 1 pkt. Hellgirl - 1 pkt. Kojot - 1 pkt. Dzięki za typy.

Kojot - - Sport

Pragnę przypomnieć o zaległym spotkaniu pomiędzy Unibaksem Toruń Falubazem Zielona Góra. Mecz zostanie rozegrany w najbliższą niedziele (17.05) o godzinie 16. I żeby nie zaśmiecać tematu, od razu wrzucę swój typ: Toruń - Zielona Góra 50:40 Gdańsk - Leszno 42:48

Kojot - - Sport

Wspólnie z Hellgirl postanowiliśmy zorganizować konkurs na najlepszego typera polskich lig żużlowych (Ekstraliga, I liga, II liga) i Speedway Grand Prix. Zasady są proste. Typujemy wyniki kolejek. Za wskazanie prawidłowego zwycięzcy otrzymujemy 1 punkt. Za wskazanie prawidłowego wyniku otrzymujemy dodatkowe 5 punktów. Typy zamieszczamy najpóźniej 2 godziny przed rozpoczęciem pierwszego spotkania ligi. Zasady typowania GP jest podobne. Za każde poprawne wytypowanie miejsca zawodnika dostajemy 1 p…

• ZAiMeR|OFF - podobno mod.

Kojot - - Archiwum CT

Zaimer, ile chcesz za reklame?

• Jaka pogoda w Rzeszowie?

• Oczywiście, jestem za. Wszystkie kraje dookoła Polski korzystają z elektrowni atomowych i ludzie tam żyją. Węgiel kiedyś się skończy. Zanieczyszczenia od pyłów i CO2 też robi swoje. Ale czuje, że przez eko-oszołomów nigdy nie powstanie taka elektrownia.

• Witamy kolejnego zielonego Jakie uni Ci przydzielili do moderacji?

• To i ja 5 groszy dorzuce Chodzisz na żużel? :lol:

• Angela - zielony Aniolek :)

Kojot - - Archiwum CT

Cytat: „P.S. niedługo już nie będę z Bydgoszczy mam nadzieję ;)” A to co to ma znaczyć? Wyczuwam spisek