Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 441-457 z 457.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
' fasmile.gif top1.gif 08fasmile.gif Wracam do eko ale to nie zmienia faktu, że FS to się odbiera Obrońcy życzę bo sojusz zobowiązuje Pozdrawiam znajomych z UNI Dnia 08-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Frank Black [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca eXo [B_S] ________________________________________________ Mały transporter 2.101 Duży transporter 23.385 Lekki myśliwiec 1.254 …
-
' fasmile.gif top1.gif 07fasmile.gif Jakoś nudno się ostatnio zrobiło na UNI ? Pozdrawiam wszystkich ! Dnia 01-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Frank Black [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca nanotyp ________________________________________________ Mały transporter 2.123 Duży transporter 13 Lekki myśliwiec 3.091 Ciężki myśliwiec 224 Krążownik 2.285 Okręt wojenny 158 Recykler …
-
Na wstępie to gratulację dla Ciebie Majs za świetną akcję Nie pamiętam kiedy już mówiłeś, że prędzej czy później ktoś z SCS padnie i no Ci się udało Masz co przetapiać więc weekend należy dla Ciebie na pewno do udanych ! Wczoraj nawet zamieniłem kilka słów z obrońcą Sam nawet liczyłem jak bym wyszedł solo Życzę powodzenia w realu Kaczy, miło się z Tobą grało i cieszę się, że mogliśmy razem pograć na jednym UNI Mam nadzieję, że się jeszcze gdzieś spotkamy, pozdrawiam !
-
Bardzo ładna akcja Ciekawy wieczór się przez to wszystko zrobił Szkoda, że nam nie wyszedł wspólny lot no ale trudno heh Graty Panowie starcia Obrońcy
-
Piękne starcie, szkoda, że na sojuszniku.. Leonidas
-
Gratulację się należą Panowie Kolejne piękne starcie z waszej strony :ow: Czekam na kolejne
-
Terror [RLR] vs. Sztych [FairPlay] & Kamlot [FairPlay] & Wodzirej [FairPlay] 186928.43% TOP1 ACS
PostBardzo ładna akcja, na poziomie topowych graczy tego uni !! Życzę wszystkim stronom starcia . Gramy dalej
-
gnj [EKO] & cichy_janek [UCF] & cicinio [Presja] vs. Franko [LEG-XX] ~ 8620.85% ACS TOP 2 uni Wasat
PostCytat od smg94: „ frank coś narobił? chwała byłym sojusznikom ” Ja te konto to już ..... z pól roku temu Zapraszam na Eridanus jak coś;D
-
gnj [EKO] & cichy_janek [UCF] & cicinio [Presja] vs. Franko [LEG-XX] ~ 8620.85% ACS TOP 2 uni Wasat
PostHmmm coś mi mówi te konto Franko ;D
-
Cytat od Piterere: „Zawsze się pilnować i siedział na moonie, a tu trafienie w planetę, dziwne dziwy Procent ładny i tylko tyle :)” Na monie by był mniejszy % nie rozumiesz ?
-
Cytat od Tomisher: „W nocy jeszcze cygan Kosak był tak bezczelny i próbował zajumać mój utarg z tego pięknego wieczoru :quasi:” Szkoda, że mu się nie udało....