Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 421-440 z 457.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Nazbierałeś dzisiaj tego zysku Graty Santi !

• Graty Santi !!! Piękne starcie Ci wyszło i bardzo cieszy nick sojuszu w reckach Nawet mi nie szkoda, że straciłem TOP 5 starć Szkoda, że padł Smigol bo liczyłem na kogoś innego Obrońcy życzę oczywiście Pomyśl o zabawie w eko Lecimy dalej

• ' x_fa.gif 119 x_fa.gif Flotę miałem na falandze, więc wszystko było tylko formalnością Bałem się tylko, że mi złom ktoś ukradnie ale się udało zebrać całe PZ . Pozdrawiam LaOrden i znajomych Dnia 26-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Frank Black [LaOrden] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 2.000 _________________________________________ Obrońca Assan1 [D o D44] ________________________________________________ Duży transporter 1.442 Lek…

• ' x_fa.gif 118 x_fa.gif Będzie na kolejne zabawki Obrońcy Do następnego Dnia 26-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Frank Black [LaOrden] ________________________________________________ Niszczyciel 40.000 _________________________________________ Obrońca Mpower [BzW] ________________________________________________ Mały transporter 8.200 Lekki myśliwiec 65 Recykler 101 Sonda szpiegowska 814 Satelita słoneczny 950 Gwiazda Śmierci 28 Wyrzutnia rakiet 50.000 Lekkie dzi…

• ' x_fa.gif 117 x_fa.gif Obrońca bardzo długo się pilnował, jak dzisiaj zobaczyłem minutki na monie to wiedziałem, że coś z tego będzie Życzę Najbardziej mnie cieszy zysk w postaci deu, będzie na kolejne loty Pozdrawiam znajomych Dnia 26-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Frank Black [LaOrden] ________________________________________________ Okręt wojenny 100.000 Pancernik 200.000 _________________________________________ Obrońca Yarecky [ANU] _______________________…

• ' x_fa.gif 116 x_fa.gif Flotę obrońcy znalazłem wczoraj, przepaliłem nawet deu na pusty lot Dzisiaj miałem więcej szczęścia i się udało Życzę obrońcy i pilnowania floty Pozdrawiam LaOrden i do następnego Dnia 25-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Frank Black [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 144.444 _________________________________________ Obrońca von Herr-88 [PRC] ________________________________________________ Mały transporter …

• ' x_fa.gif 115 x_fa.gif Obrońcy Jeszcze trochę nazbieram i będzie kopalnia Pozdrawiam UNI Dnia 25-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Frank Black [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 33.333 _________________________________________ Obrońca Dark ________________________________________________ Mały transporter 100 Duży transporter 750 Lekki myśliwiec 2.000 Ciężki myśliwiec 1.750 Krążownik 1.569 Okręt wojenny 1.000 Recykler 50 Sonda szpi…

• ' x_fa.gif 114 x_fa.gif Życzę obrońcy Pozdrawiam sojusz i znajomych Dnia 25-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Frank Black [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Assan1 [D o D44] ________________________________________________ Duży transporter 365 Lekki myśliwiec 4 Ciężki myśliwiec 13 Krążownik 1 Recykler 10 Sonda szpiegowska 3 Bombowiec 366 Niszczyciel 168 Gwiazda Śmierci 10 Pan…

• ' x_fa.gif 113 x_fa.gif Świąteczny czas się zaczyna to i floty nie warto w domu trzymać Obrońcy Santi mnie nikt nie oszukał ale zrobiłem taką głupotę, że szkoda gadać Pozdrawiam sojusz i znajomych Dnia 23-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Frank Black [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Misaki ________________________________________________ Mały transporter 5.275 Duży transpor…

• Tak to jest jak się oszczędza na deu ;D Graty Santi ! Obrońcy

• ' x_fa.gif 112 x_fa.gif Super zysku nie ma ale na coś tam wystarczy Obrońcy i mniej wiary w bunkier Pozdrawiam LaOrden Dnia 17-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Frank Black [LaOrden] ________________________________________________ Bombowiec 10.000 Niszczyciel 50.000 _________________________________________ Obrońca AdamUsek [BPAW] ________________________________________________ Mały transporter 3 Duży transporter 100 Lekki myśliwiec 9.331 Ciężki myśliwiec 22 Krąż…

• Graty Santi Wczoraj na tym Panie zakończyłem swoje polowanie Rano jak zobaczyłem u niego U to pomyślałem, że sobie odpoczywa Przetapiaj na nowe statki

• ' 111 Skanowałem, skanowałem i Obrońcy oczywiście ma super eko więc da radę stanąć na nogi Zysk mnie bardzo cieszy bo ostatnio to były tylko jakieś tam małe zyski "Będę miał co przetapiać przez weekend na flotę " nie, nie oczywiście wszystko na eko Pozdrawiam sojusz LaOrden i gracza Pradawny Dnia 15-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Frank Black [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 11.111 _________________________________________ Obro…

• Dzięki za pozdrowienia Całkiem możliwe, że gdybym nie zawrócił to obrońca by był w moich reckach no ale niestety zabrakło mi czasu na pilnowanie ataku

• Graty Santi akcji i cieszę się, że mogłem pomóc ;D Przetapiaj na co chcesz najlepiej na "eko" Czekam na kolejne fajerwerki !

• ' fasmile.gif top1.gif 10fasmile.gif Takiego okrągłego ST w takim wykonaniu to się nie spodziewałem Pozdrawiam obrońcę i dzięki za wspólną akcję Żeby nie było, że nie pomagam słabszym Opis akcji bardzo krótki, atak zobaczyłem na falandze, reszta była tylko formalnością po stronie obrońcy (musiał być na koncie ) Agresorowi i więcej uwagi w lotach Dnia 10-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Caradhras [BPAW] ________________________________________________ Duży transpor…

• Graty starcia Nick obrońcy to chyba pierwszy ran na tyn UNI widzę

• ' fasmile.gif top1.gif 09fasmile.gif Obrońcy mogę jedynie życzyć Pozdrawiam sojusz i znajomych ! Dnia 10-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Frank Black [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca Archeon [BzW] ________________________________________________ Duży transporter 20.000 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Frank Black [LaOrden] ___…

• Cytat od eXo: „już w grze się ludzią na PW tego nie życzy po złomie? ” Pomyślałem, że lepiej będzie na forum

• Graty Santi procentu na rozpoczęcie weekendu Tak myślałem, że ma fajną flotę Przetapiaj na nowe latajki