Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 401-420 z 457.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• No to już wszystko jasne

• Cytat od Pan S: „Agresor Smigol [SCS] ” Po co wam tyle tych kont na forum ? Nie da się mieć jednego czy to jest tak, że tyle ile uni powstaje to tyle kont na forum się robi ? Nie odbieraj tego jako atak ale patrząc na statystyki nowych UNI i ilość osób na forum to mam wrażenie, że na 200 zarejestrowanych kontach może być 10 osób

• Graty Zawsze to na parę stateczków będziesz miał

• ' x_fa.gif 129 x_fa.gif Udało się zakończyć przygodę na 6 gali, lot dosyć długi, obrońca się zalogował Życzę Ci Trochę surowców udało Ci się uratować więc na pierwsze już masz Pozdrawiam LaOrden i znajomych z UNI ! Lecimy dalej ! ? Dnia 13-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Captain Black [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Dj_Aligator [Emeryci] _________________________________…

• ' x_fa.gif 128 x_fa.gif Jak się okazało po ataku, na innym monie był dużo lepszy kąsek Na monie gdzie miałem sporo deu, i bardzo blisko do celu Poleciałem ... Dnia 13-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Captain Black [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 60.000 _________________________________________ Obrońca Dj_Aligator [Emeryci] ________________________________________________ Mały transporter 155.355 Duży transporter 60.566 Statek k…

• ' x_fa.gif 127 x_fa.gif Lot bez przekonania, byłem pewien, że obrońca jest zalogowany ... Myliłem się Poleciałem dalej ... Dnia 13-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Captain Black [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 7.777 _________________________________________ Obrońca Dj_Aligator [Emeryci] ________________________________________________ Duży transporter 20.217 Okręt wojenny 19 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 2 Bombowiec 3 Niszczy…

• się należą bo odważnie sobie latasz na UNI Jak widać i bez urlopu da się grać flotą więc nie ma tak źle na UNI Obrońcy Agresorowi nowych zabawek

• ' x_fa.gif 126 x_fa.gif Flotę widziałem już kiedyś, przepaliłem kilka jednostek deu bo się obrońca dobrze pilnował Dzisiaj mi się udało i życzę Stacjonuj ... Pozdrawiam LaOrden Dnia 13-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Captain Black [LaOrden] ________________________________________________ Mały transporter 100.000 Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca harni28 [ANU] ________________________________________________ Mały transporter 300 D…

• Graty Majs starcia Tak się potem zastanawiałem czy nie mogliśmy lecieć przez galę na niego ?:D Przetapiaj na nowe latajki

• ' x_fa.gif 125 x_fa.gif Kilka przepałów już było ale licząc zysk z dzisiaj to jestem na duży + Obrońcy Będzie na kolejne Do następnego Dnia 12-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Captain Black [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 22.222 _________________________________________ Obrońca kosteczka ________________________________________________ Mały transporter 63 Duży transporter 41.561 Lekki myśliwiec 4.000 Statek kolonizacyjny 2 Recy…

• ' x_fa.gif 124 x_fa.gif Punkty honoru Dnia 12-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Captain Black [LaOrden] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 2.000 _________________________________________ Obrońca Assan1 [D o D44] ________________________________________________ Duży transporter 338 Lekki myśliwiec 5 Okręt wojenny 24 Sonda szpiegowska 125 Bombowiec 792 Satelita słoneczny 162 Niszczyciel 270 Gwiazda Śmierci 15 Pancernik 2.108 Wyrzutnia ra…

• Graty Majs ! Masz co przetapiać, zysk wyszedł Ci super Lecimy

• ' x_fa.gif 123 x_fa.gif Znowu Trochę podebrane PZ więc będzie na pierwsze :xntongue: Pozdrawiam LaOrden Dnia 06-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Captain Black [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 11.111 _________________________________________ Obrońca Assan1 [D o D44] ________________________________________________ Mały transporter 35 Duży transporter 158 Lekki myśliwiec 6 Okręt wojenny 1 Sonda szpiegowska 27 Bombowiec 173 Niszczy…

• Cytat od YeahBunny: „Az zmusilem sie do zalozenia konta po 5 latach na boardzie ” Ja konta zakładać nie muszę Mam od 2007 roku a to więcej niż 5 lat ?:) Cytat od YeahBunny: „kiedy nie wiedzieli jeszcze co to ACS i Pancernik... ” Też nie wiedziałem, że będzie coś takiego jak ACS i Pancernik Cytat od YeahBunny: „Mysle, ze tam raczej byscie dlugo nie pograli.... ” Tam też grałem i pograłem

• ' x_fa.gif 122 x_fa.gif Obrońcy życzę Miałem wyczucie i trafiłem w okienko Zysk mógł by być lepszy w postaci DEU ale obrońca się zalogował i wyczyścił mona Pozdrawiam LaOrden Dnia 06-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Captain Black [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 8.888 _________________________________________ Obrońca YeahBunny [W a M] ________________________________________________ Duży transporter 15.124 Recykler 1 Sonda szpie…

• x_congrats.gif Santi ! Loty GS są bardzo fajne i częściej powinniśmy to robić Do następnego ! Obrońcy Rąbek tajemnicy ;D Lecieliśmy dalej tymi GS i zalecieliśmy do gracza Ozzy Obrona - Wyrzutnia rakiet 2.820.000 - Lekkie działo laserowe 200.000 - Ciężkie działo laserowe 20.000 - Działo Gaussa 89.000 - Wyrzutnia plazmy 70.000 - Mała powłoka ochronna 1 - Duża powłoka ochronna 1 - Przeciwrakieta 80 Gracz Ozzy w czasie naszego lotu zmielił wszystko u handlarza, dostawił DT i uciekł Mam nadzieję, że …

• ' x_fa.gif 121 x_fa.gif Moje pierwsze ST w nowym roku Obrońca chyba zapomniał o flocie ? Pozdrawiam LaOrden i znajomych Dnia 02-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Captain Black [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 70.000 _________________________________________ Obrońca aszer [B_S] ________________________________________________ Mały transporter 4.245 Duży transporter 12.386 Lekki myśliwiec 88.467 Ciężki myśliwiec 51 Krążownik 297 Ok…

• Graty pierwsze starcia w nowym roku Oby było ich jeszcze więcej niż w zeszłym i

• No brawo Majs Czysty zysk, będziesz miał na jednego FS

• ' x_fa.gif 120 x_fa.gif Flotę miałem na falandze, sam się nie przebijałem ale od czego się ma sojusz ? Dzięki Santi za lot Obrońcy x2 Z PZ ktoś trochę poskubał ? Sojusz B_S ? Nie ładnie Pozdrawiam LaOrden i znajomych Nowy rok ? Czas na zmiany .... Dnia 30-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor satanael [LaOrden] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1.500 _________________________________________ Agresor Frank Black [LaOrden] _________________…