Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 381-400 z 457.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
' x_fa.gif 133 x_fa.gif Dawno mnie nie było w tym dziale Błąkałem się po galaktykach pomiędzy szarżującą flotą Majsa Obrońcy i odbierania FS Dnia 11-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Captain Black [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca Admiral Tycho [PRC] ________________________________________________ Mały transporter 204 Duży transporter 2.124 Lekki myśliwiec 74 Ciężki myśliwie…
-
Cytat od satanael: „P.S Szkoda że tak mało brakło do top1 ” Nie zapominajmy, że Nalimko pobija rekordy swoją osobą więc jeszcze może i będzie kiedyś z niego nowe TOP 1
-
Brawo Majs !!!! Piękne ST i możesz częściej dzwonić z takimi wieściami ! Obrońcy należał się ten złom jak nikomu innemu na tym UNI może jeszcze jest jedna osoba ale to zobaczymy Jedyna umiejętność tego Pana jest taka, że schodzi z urlopu na dwie godziny, niszczy satelity i ucieka na urlop. W tym czasie oczywiście PUSH z kilku kont bo jak to jest możliwe siedząc cały czas na urlopie mieć takie przyrosty ? Nie życzę więc ! Mam nadzieje, że się uda rozbić to co pozostało Jeszcze raz GRATY MAJS !!
-
' x_fa.gif 132 x_fa.gif Będzie na kolejne Obrońcy Lecimy dalej może coś jeszcze wpadnie ? Dnia 02-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Captain Black [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca harni28 [ANU] ________________________________________________ Mały transporter 62 Duży transporter 40.500 Lekki myśliwiec 1 Ciężki myśliwiec 1 Recykler 20 Niszczyciel 2 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik…
-
' x_fa.gif 131 x_fa.gif Kolejne ST w obronie Historia całej akcji dosyć dziwna, postaram się ją opisać w kilku zdaniach Flota od gracza Marioo leciała sobie na stację, info dostałem od sojusznika, miałem blisko to pomyślałem, że zobaczę co da się zrobić Przed wysłaniem floty zobaczyłem na fali, że gracz chev wyruszył z misją atakuj wbijając się 2 sekundy po powrocie floty Marioo Posłałem swoją flotę przed atakiem gracza chev, wiedziałem, że Marioo jest na koncie ale pomyślałem, policzę stację i …
-
' x_fa.gif 130 x_fa.gif Tak dawno nic nie dodawałem, że zapomniałem jak się to robi Obrońcy Dnia 29-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Captain Black [LaOrden] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1.445 _________________________________________ Obrońca Assan1 [D o D44] ________________________________________________ Mały transporter 3 Duży transporter 116 Bombowiec 157 Satelita słoneczny 162 Niszczyciel 618 Gwiazda Śmierci 13 Pancernik 1.…
-
Graty wyczucia Szkoda, mi trochę obrońcy bo spoko gracz z niego, życzę Ci i mam nadzieję, że będziesz grał dalej ! Szkoda, że trochę złomu skradziono no ale trudno.
-
Cytat od tatomija: „Frank o co chodzi z tym wpisem powyżej - dla mnie jest kompletnie niezrozumiały, a alko dzisiaj nie piłem i raczej ok rozumuję. ” Po dniu dzisiejszym dla mnie jesteś zwykłym graczem Dodam jeszcze raz, szkoda, że taki gracz mnie trafił ... trudno Taka gra na UNI pozostała dla prawdziwych graczy ... GO nie ma kontroli, multi i złomy na ogame to dla was zysk niszczący tą grę
-
No to już wszystko wiem niby taki spokojny, gadu gadu a tu takie akcje Pozdrawiam całe SCS nie było by frajdy na tym UNI bez waszych urlopów UNI dawno by wymarło Kto by wpadł na pomysł, że nagle ktoś z SCS zejdzie z urlopu i zdejmie komuś mona czy satelity To są dopiero akcje godne uwagi na aktywnych graczy Szok i niedowierzanie Brawo, super Pozdrawiam wszystkich, landryna25 nie przejmuj się -> skąd miałeś wiedzieć, że dziś ktoś zejdzie z urlopu ?: trudno na to pozwalają lamy Nie Nick jednego z …