Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-380 z 457.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
' x_fa.gif 144 x_fa.gif Obrońcy oczywiście Flotę widziałem pierwszy raz i udało się wpaść z zyskiem Pozdrawiam i do następnego ! Dnia 22-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Franchi [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 44.444 _________________________________________ Obrońca TakiTam29 ________________________________________________ Duży transporter 5.540 Lekki myśliwiec 3.988 Ciężki myśliwiec 250 Krążownik 240 Okręt wojenny 200 Recykle…
-
' x_fa.gif 143 x_fa.gif Cieszy mnie, że jeszcze da się coś na tym UNI wyłapać Zysk jakiś jest więc będzie co przetapiać Pozdrawiam LaOrden i znajomych z UNI ! Obrońcy Dnia 22-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Franchi [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 55.555 _________________________________________ Obrońca chatman30 [WGP1920] ________________________________________________ Duży transporter 25.500 Lekki myśliwiec 3.165 Ciężki myśl…
-
' x_fa.gif 142 x_fa.gif Obrońcy Opis akcji nie za bardzo skomplikowany ale co się będę rozpisywał Zysk zadowalający więc będzie co przetapiać Pozdrawiam !! Dnia 20-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Franchi [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 33.333 _________________________________________ Obrońca nowiq [ANU] ________________________________________________ Mały transporter 5.469 Duży transporter 122.169 Lekki myśliwiec 68 Ciężki my…
-
' x_fa.gif 141 x_fa.gif Pierwsze ST pod nowym szyldem ? Obrońcy kilka razy mi uciekł Cieszy mnie zysk w postaci deu będzie na kolejne loty Dnia 20-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Franchi [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 12.345 _________________________________________ Obrońca Archeon [BzW] ________________________________________________ Duży transporter 25.487 Gwiazda Śmierci 2 _________________________________________ Po bitw…
-
' x_fa.gif 140 x_fa.gif Obrońcy życzę dobry FS ale nie do końca Cieszę się, że to kolejne "okrągłe" ST czas na zmiany ? Trochę dofarm mi poszedł nie tak, zamiast 100 k MT posłałem 10 k MT trudno Santi w tym wszystkim masz cichą dedykację Pozdrawiam znajomych z UNI ! Dnia 19-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Captain Black [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 22.222 _________________________________________ Obrońca harni28 [ANU] ______…
-
' x_fa.gif 139 x_fa.gif Czysty zysk z tego Pana ! Pozdrawiam LaOrden ! Dnia 19-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Captain Black [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 33.333 _________________________________________ Obrońca Assan1 [D o D44] ________________________________________________ Mały transporter 13 Duży transporter 472 Lekki myśliwiec 1.322 Ciężki myśliwiec 11 Krążownik 6 Recykler 424 Bombowiec 18 Niszczyciel 510 Gwiazda Śmier…
-
' x_fa.gif 138 x_fa.gif Nowa kolonia przynosi zyski Obrońcy życzę bo to super gość i szkoda mi go Pozdrawiam sojusz LaOrden i tradycyjnie sojusz B_S Lecimy dalej ?! Dnia 18-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Captain Black [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 220.000 _________________________________________ Obrońca Nerthil [B_S] ________________________________________________ Mały transporter 14.550 Duży transporter 8.657 Lekki myśli…
-
' x_fa.gif 137x_fa.gif Weekend czas zacząć ? Obrońca drugi raz w moich śmieciarkach Życzę oczywiście to tylko gra i nie ma się co przejmować Zysk całkiem fajny więc będzie co przetapiać Pozdrawiam LaOrden i lecimy dalej ! Dnia 16-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Captain Black [LaOrden] ________________________________________________ Bombowiec 11.111 Niszczyciel 66.666 Okręt wojenny 111.111 Pancernik 222.222 _________________________________________ Obrońca omega …
-
' x_fa.gif 136 x_fa.gif Flotę widziałem już wczoraj ale obrońca się pilnował Dzisiaj nie przypilnował Pozdrawiam LaOrden i B_S ! Dnia 11-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Captain Black [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 22.222 _________________________________________ Obrońca aszer [B_S] ________________________________________________ Mały transporter 2.420 Duży transporter 10.295 Lekki myśliwiec 68.248 Ciężki myśliwiec 10 Krążown…
-
' x_fa.gif 135 x_fa.gif Było na fali więc szkoda było nie lecieć Jakiś zysk jest więc Dnia 11-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Captain Black [LaOrden] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1.500 _________________________________________ Obrońca Assan1 [D o D44] ________________________________________________ Mały transporter 7 Duży transporter 733 Krążownik 17 Okręt wojenny 3 Bombowiec 44 Satelita słoneczny 162 Niszczyciel 437 Gwiazda Ś…
-
' x_fa.gif 134 x_fa.gif Bardzo podobnie jak u kolegi, złapane na fali Obrońcy Pozdrawiam LaOrden ! Dnia 11-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Captain Black [LaOrden] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1.111 _________________________________________ Obrońca Assan1 [D o D44] ________________________________________________ Mały transporter 40 Duży transporter 661 Okręt wojenny 4 Sonda szpiegowska 14 Bombowiec 2 Satelita słoneczny 282 Nisz…