Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 341-360 z 457.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
No pięknie Santi My tu gadu-gadu a Ty takie ST robisz Obrońcom Przetapiaj na kolejne zabawki albo daj mi
-
Cytat od Vendetta: „gdybyś zobaczył jakie tutaj floty latają ” Niech sobie latają Nikogo to raczej nie rusza, starsze UNI to i większe floty. A i całe konta pewno zbudowane tylko pod flotę i granie urlopem. Na mniejsze użycia paliwa na pewno bym nie narzekał Wiadomo że ma to same plusy ale nie wszystkich to uszczęśliwi Podniesienie eko na x7 na pewno wpłynie na satysfakcje i zabawę na całym uni
-
' x_fa.gif #152 x_fa.gif SKAN -> LOT (bardzo długi) -> BOOM ! Pozdrawiam sojusz i życzę obrońcy Dnia 09-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Frank Black [LaOrden] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 600 _________________________________________ Obrońca Polak [BPAW] _______________________________________________ Duży transporter 1.400 Lekki myśliwiec 4.000 Ciężki myśliwiec 2.000 Krążownik 1.000 Okręt wojenny 500 Statek kolonizacyjny 1 Recy…
-
' x_fa.gif #151 x_fa.gif Wczoraj przepaliłem deu na obrońcy, który się zalogował przed dolotem mojej floty Dzisiaj odebrałem FS za niego Zysku nawet fajna ilość więc będzie co przetapiać Pozdrawiam sojusz i znajomych ! Obrońcy Dnia 08-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Frank Black [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 222.222 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca sedrickx [BBS] __________________________…
-
' x_fa.gif #150 x_fa.gif Dosyć dziwne ST złapane na fali Dzięki za wspólny lot Zysku coś wpadło więc lecimy dalej Dnia 07-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Franchi [LaOrden] ________________________________________________ Krążownik 77.777 _________________________________________ Agresor Majs [LaOrden] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agresor satanael [LaOrden] __________________________…
-
' #149 Obrońcy Drugi raz w reckach w krótkim czasie Pozdrawiam sojusz i znajomych Dnia 06-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Franchi [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 222.222 _________________________________________ Obrońca wrong [Emeryci] ________________________________________________ Duży transporter 48.886 Krążownik 822 Recykler 12 Gwiazda Śmierci 52 Pancernik 711 Wyrzutnia rakiet 555 Lekkie działo laserowe 130 ______________…
-
Akcja dosyć ciekawa Graty wlotu i zysku Przetapiaj na co chcesz ! Obrońcy
-
' : #148 Na wstępie to życzę oczywiście obrońcy bo to świetny gracz i się bardzo bardzo dobrze pilnował Leciałem już na tą flotę nie raz i mimo tego, że jesteśmy sąsiadami to zawsze paliłem tylko deu Dzisiaj pisząc na gg z Kilerem skanowaliśmy całe gale w poszukiwaniu jakiegoś zysku, ku mojemu zdziwieniu zobaczyłem flotę na skanie Efekt widać więc zapraszam do zapoznania się Pozdrawiam sojusz LaOrden ! Dnia 04-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Franchi [LaOrden] ___…
-
' : #147 ... Dnia 04-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Franchi [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 44.444 _________________________________________ Obrońca Assan1 [D o D44] ________________________________________________ Mały transporter 128 Duży transporter 454 Lekki myśliwiec 3.046 Ciężki myśliwiec 10 Krążownik 2 Okręt wojenny 52 Recykler 1.065 Bombowiec 12 Niszczyciel 1.310 Gwiazda Śmierci 5 Pancernik 2.370 Wyrzutnia rakiet 10.9…
-
satanael [LaOrden] vs. stredar [PRC] ~ 3187.12% vs. Maestro [WGP1920] ~ 1534.07% vs. ynku ~ 1134%
PostGraty Santi ! Przetapiaj zyski na co tylko chcesz ! Obrońcom życzę Lecimy dalej !
-
' #146 Żeby nie było, że Frank nie czuwa nad tym co się dzieje w okolicy to wrzucam kolejne ST na graczu, który przerasta moje wszelkie oczekiwania Super, że jesteś z nami ! Do tego dorzucę dwa starcia z graczami z niższego TOP, teoretycznie nie latam na takich Panów ale ..hmmm ? Poproszono mnie o to ?:) Zysk z ST przekazany na cele dobroczynne Pozdrawiam sojusz ! Dnia 27-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Franchi [LaOrden] __________________________________________…
-
Gratuluję Panowie akcji Gra z wami to czysta przyjemność ! Oby więcej takich akcji Awantur było co nie miara ale fajnie, że się wszystko dobrze skończyło Obrońcy bo już drugi raz w reckach LaOrden #145