Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 321-340 z 457.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• ' fasmile.gif #161fasmile.gif ST z dedykacją dla gracza podszywającego się pod nickiem skorek Rano mnie rozbawiłeś do łez Co do ST to bez większej historii, SKAN -> LOT -> Pozdrawiam sojusz LaOrden Dnia 01-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Frank Black [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca chatman30 [WGP1920] ________________________________________________ Duży transporter 38.5…

• ' fasmile.gif #160 fasmile.gif Odebrany FS za obrońcę Życzę Pozdrawiam wszystkich i do następnego ! Dnia 01-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Frank Black [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 22.222 _________________________________________ Obrońca Caradhras [WGP1920] ________________________________________________ Mały transporter 6.000 Duży transporter 6.000 Recykler 600 Sonda szpiegowska 600 Niszczyciel 1.000 Gwiazda Śmierci 1 ___…

• ' fasmile.gif #159 fasmile.gif Jeden z lepszych graczy na UNI Życzę Ci i powodzenia w dalszej grze Obrońca się bardzo dobrze pilnował, ciężko było nawet flotę na skanie zobaczyć Dzisiaj mi się udało zrobić fajne ST z czego się cieszę a najbardziej to z deu Pozdrawiam sojusz LaOrden i znajomych z UNI ! Dnia 31-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Frank Black [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 111.111 ___________________________________…

• ' fasmile.gif #158 fasmile.gif Mogłem mieć dwa ST na obrońcy ale niestety dla mnie się zalogował Coś tam na plus wpadło więc będę miał co przetapiać Obrońcy oczywiście Dnia 31-03-2018 17:45:20 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Frank Black [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 55.555 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Schlawo [Emeryci] ________________________________________________ Mały transporter 10.000 Duży trans…

• Majs ale robisz sieczkę Złomujesz wszystko co zostało Przetapiaj na kolejne zabawki !

• Cytat od Majs: „Agresor Majs [LaOrden] ” Ty byś piasek na pustyni sprzedał Obrońcy

• Byłem ciekawy czy obrońca ma jakaś flotę Jak widać miał i to nawet fajną Szo ! Przetapiaj Majs !

• Piękny zysk Ci wyszedł Widzę szalejesz dzisiaj Przetapiaj na kolejne zabawki Obrońcy

• Mi też raz uciekł Zawrócił stację Graty Majs, ważne, że w sojuszu zostaje Obrońcy

• ' fasmile.gif #157 fasmile.gif Lot na wiaderku paliwa Zysku coś przytuliłem, deu coś tam wpadło więc jest dobrze Obrońcy A ja mam swoje 3 ST dzisiaj Dnia 25-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Frank Black [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 22.222 _________________________________________ Obrońca seti20 ________________________________________________ Duży transporter 13.120 Satelita słoneczny 1.530 Wyrzutnia rakiet 22.490 Lekkie dzia…

• Graty Majs Ciepło się zrobiło to i gęsinę na plan wypuściłeś ? Obrońcy

• ' fasmile.gif #156 fasmile.gif Obrońcy Wszystko wina nienakręconego budzika ? Obrońca się zalogował podczas ataku i pozbierał trochę surowców więc będzie miał na odbudowę Lecimy dalej ? Dnia 25-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Frank Black [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 40.000 _________________________________________ Obrońca harni28 [ANU] ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 50.8…

• ' fasmile.gif #155 fasmile.gif FS odebrany za obrońcę przy słonecznej niedzieli Zysk dosyć ładny więc będzie na kolejne zabawki Pozdrawiam sojusz i znajomych ! Obrońcy Dnia 25-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Frank Black [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 22.222 _________________________________________ Obrońca dzban147 [W a M] ________________________________________________ Duży transporter 40.000 Recykler 3 Gwiazda Śmierci 1 Wy…

• Cytat od Czarny: „Wiem, że Wam g..wno jadom ciężko w to uwierzyć i szukacie byle g..wno burzy na tym forum, żeby zaistnieć..Wow to się Wam udało.. Moje gratulacje. ” Haha dobrze powiedziane Czarny

• ' #154 Zima się skończyła Dawno mnie tu nie było Dnia 24-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Frank Black [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 40.000 _________________________________________ Obrońca Assan1 [D o D44] ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 585 Lekki myśliwiec 17.776 Krążownik 2 Okręt wojenny 1 Recykler 52 Bombowiec 4 Niszczyciel 797 Gwiazda Śmierci 7 Pancernik 1.814 Wyrzutnia…

• No piękne Santi ST Ci wyszło ! Piękne starcie top 1 Procent robi wrażenie i jeszcze taki zysk Ci wyszedł Przetapiaj na kolejne zabawki czy na co tylko chcesz Obrońca miał skłonność do wietrzenia gęsiny zaraz po zalogowaniu To musiało się tak skończyć ! Pokonanemu życzę oczywiście i powodzenia w realu !

• Obrońcy x2 Mam dosyć tej j... zimy Niech już będzie LATO ! to i może ja coś polatam !

• Cytat od Majs: „Obrońca Grupciu ” padł Z tego co słyszałem to nabroił i mu się należało Przetapiania Majs

• Cytat od Varius: „Gratki dla atakującego i całej ekipy demontażowej z Eri Obrończyni , jako kolejnemu przypadkowi syndromu sztokholmskiego wiadomo, SZO. Czy tylko ja mam wrażenie, że na Eri oprócz 4 flociarzy pozostali tylko masochiści, puszówki i niepełnosprawni? ” Myślę, że to aż tak źle wszystko nie wygląda Tym bardziej, że te całe top 4 gra również EKO Graty Majs !:) Robisz swoje widzę i Ci się tu udaje ;)! Przetapiaj na kolejne zabawki ! Obrońcy

• #153 Super akcja Panowie ! Dziękuję za wspólny lot ! Obrońcy życzę Z niecierpliwością czekam na nasze kolejne wspólne akcje ! Pozdrawiam