Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 457.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
' fasmile.gif #226fasmile.gif Ledwo do progu się załapałem ale zysku coś zyskałem ! Pozdrawiam i Dnia 30-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Frank Black [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 44.444 _________________________________________ Obrońca seti20 ________________________________________________ Duży transporter 14.420 Satelita słoneczny 1.623 Wyrzutnia rakiet 5.405 Lekkie działo laserowe 57 Wyrzutnia plazmy 235 _________________…
-
' fasmile.gif #225fasmile.gif Kontynuacja zniszczeń wyrządzonych przez Majsa Bardzo podobna historia, flota wyliczona z zawróconej stacji Majs miał wszystko już poukładane, czekał tylko żeby wysłać flotę Klikaliśmy na gg a tu nagle Majsa nie ma, flota wraca, my z Kilerem działamy z dograniem floty na innego mona Nagle pojawia się Majs około 9 minut przed powrotem floty, że przed zasnął Nie zastanawiając się ani chwili posłałem wszystko co miałem na atak kolejnej floty Jak widać udało się ! Obroń…
-
' fasmile.gif #224fasmile.gif Na wstępie muszę napisać, że całą przygodę trwającą chyba z dwa dni rozpoczął Majs Majs zniszczył mony obrońcy i okazała się flota lecąca na stację ... Liczenia było co nie miara, oczekiwania, przeliczania itd.. Udało się nam wszystko dograć i wyliczyć zawróconą stację Z Kilerem wypełniliśmy formalności ! Dzięki za wspólny lot ! Pozdrawiam cały sojusz LaOrden i wszystkich znajomych z UNI ! Obrońcy życzę :gszo:i do następnego ! Dnia 29-08-2018 --:--:-- następujące fl…
-
' fasmile.gif #223fasmile.gif Pozdrawiam wszystkim ! Obrońcy Dnia 26-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Frank Black [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca kosteczka ________________________________________________ Duży transporter 39.407 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 17.845 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Frank …
-
' fasmile.gif #222fasmile.gif Jedno z najdziwniejszych ST jakie miałem Znalazłem flotę no to lecę, patrzę starcie no i..... nic...aa 55 mln metalu reszta śmieci, dobra uciekł trudno, idę na mecz Dnia 20-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Frank Black [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 70.000 _________________________________________ Obrońca harni28 [BzW] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1 _____________…
-
' fasmile.gif #221fasmile.gif Obrońcy Po samych stratach w weekend w końcu coś na pozdrawiamy 19dawid45 Lecimy dalej ! Flota odbudowana Dnia 20-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Frank Black [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 70.000 _________________________________________ Obrońca 0000 ________________________________________________ Duży transporter 35.000 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 233 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 229 …
-
' fasmile.gif #220fasmile.gif Obrońcy Lecimy dalej Pozdrawiam LaOrden i znajomych z UNI ! Dnia 18-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Frank Black [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca kosteczka ________________________________________________ Duży transporter 44.814 Statek kolonizacyjny 1 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 13.847 Działo Gaussa 1 ___________________________________…
-
' fasmile.gif #219fasmile.gif Ostatnio mamy dobre kontakty z obrońcą Życzę Pozdrawiam LaOrden ! Dnia 17-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Frank Black [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 44.444 _________________________________________ Obrońca Marian-Klb [CENT-PAX] ________________________________________________ Mały transporter 4.005 Duży transporter 12.000 Recykler 1.460 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ …
-
' fasmile.gif #218fasmile.gif Obrońcy Pozdrawiam LaOrden i znajomych z UNI ! Dnia 15-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Frank Black [LaOrden] ________________________________________________ Bombowiec 20.000 Pancernik 330.000 Okręt wojenny 100.000 _________________________________________ Obrońca kicibamba [ANU] ________________________________________________ Mały transporter 10 Duży transporter 7.681 Okręt wojenny 4.052 Recykler 1.350 Sonda szpiegowska 432 Satelit…
-
' fasmile.gif #217fasmile.gif Obrońca chyba nie ma dobrego czasu ostatnio ; data-verified= "> Mam tylko nadzieję, że wszystko dobrze Pozdrawiam i życzę LaOrden ! Dnia 14-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Frank Black [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 222.222 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Mordimer_Madderin [BzW] ________________________________________________ Mały transporter 17 Duży transpor…
-
Cytat od Ponczo: „Agresor ponczo [S-G] ” Witam Mistrzu ! Widzę, że wracasz do gry ! I bardzo dobrze Mam nadzieję, że nam będzie dane się jeszcze spotkać na jakimiś UNI Gratuluję akcji i przetapiaj na co chcesz ! Pozdrawiam !
-
' fasmile.gif #216fasmile.gif Obrońcy natrafiła się okazja to poleciałem Pozdrawiam sojusz i znajomych ! PZ zebrany w całości Dnia 12-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Frank Black [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca Marian-Klb [CENT-PAX] ________________________________________________ Mały transporter 11.000 Duży transporter 24.000 Recykler 3 Satelita słoneczny 750 Wyrzutnia…