Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
w Stylu Vizziona lot bez opieki , na tak zwanego Jana Cytat od ViZZioN: „cóż na drugi raz mam nauczke ” Powiedziałbym że na piąty raz Mimo wszysko graty obu panom
Wstawiam za Pana X Szpryca ! Pan Szpryc: " "pozdro dla Siebie i gejów z Boczków przeklikujących flotę na LL" Ode mnie grattki !! ------------------------------------- Dnia 20-11-2018 08:19:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pan Szpryc [WSNR] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 6.101 Krążownik 1.189 Okręt wojenny 292 Pancernik 160 _________________________________________ Obrońca Proconsul Pollux [EMPIRE] _______________________________________________…
Cytat od JohnyDree: „ps. Za to latanie po satkach na ludziach od obrony itd to zostaniesz skasowany szybciej niż mogłeś się tego spodziewać także do zoba ” Nie mogę się doczekać , do zobaczenia !
Pierwsze ST na Europie , teraz powinno być z górki Wyłapany na fali , wracał z atakuj Starcie miało wyglądać trochę inaczej , obrońca mielił surowcę , byłem przygotowany na przeklikaną obronę a tu niespodzianka w postaci "lagu" 2 sekund i moje rakiety wlatywały już po całej akcji 10 rakiet(y) z twojej planety X uderzyły w planetę Y 12.11.2018 23:11:43 - 0 Wyrzutnia rakiet - 604 Lekkie działo laserowe (-604) Obrońcy SzO , pozdrów znajomych co próbowali wszystkiego żebym zawrócił a ja pozdrawiam z…