Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 141-160 z 396.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Pomalutku , powolutku ale do przodu Trzeba odrabiać stracone puchy ! Obrońcy SzO, dużo wywiosłował, część floty miał na innym moonie i chwile po moim ataku telepnął i zabrał się do zbierania siebie . Pozdro WSNR ! Dnia 10-12-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor sandaczz [WSNR] ________________________________________________ Pancernik 2.995 _________________________________________ Obrońca Kizio ________________________________________________ Mały transporter 2.019 Duży transpor…

• Pozdro dla sojka i znajomych ! Terrorowi nie ma co życzyć SzO , 120kk surowców u niego plus dok więc jest już odbudowany Odznaczam go orderem " Złote Wiosła" gratki !! od Terrora: Cytat od Terror: „Pancio leży, pancio wstanie pozdro załoga ” WSNR ! Dnia 09-12-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor sandaczz [WSNR] ________________________________________________ Mały transporter 14.531 Lekki myśliwiec 20.307 Krążownik 2.299 Okręt wojenny 1.270 Pancernik 5.208 Sonda szpiegowska 1 ___…

• A mówiłem sobie że nie będe latał po pijaku xD Wstawiłbym bym wszystko w 1 RW no ale z różnych przyczyn tak po prostu zapomniałem dorzucić statków żeby przebić się za 1 strzałem Na moje szczęście zdąrzyłem przed pobudką obrońcy dobić pozostałości Pozdrawiam WSNR ! Obrońcy SzO ! Dnia 08-12-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor sandaczz [WSNR] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.076 Pancernik 4.000 Sonda szpiegowska 1 ____________________________________…

• No i w końcu wypatrzony ! Piękny zysk , nie przetapiaj, zbieraj ! Obrońcy !

• Pozdro WSNR ! Obrońcy powodzenia w realu ! :) Dnia 07-12-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor sandaczz [WSNR] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.079 Pancernik 3.016 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Wandal [BOSS] ________________________________________________ Mały transporter 3.175 Duży transporter 383 Lekki myśliwiec 4.455 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 721 Okręt wojenny 1.000 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1.512…

• Pięknie pany !! "co się odwlecze to nie uciecze" pik pik xD ! Przetapiajcie Obrońcy SzO !

• Pozdro sojusz, pozdro znajomi z buddy WSNR !! Obrońcy lizaka i co sobie zażyczy ! Dnia 05-12-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor sandaczz [WSNR] ________________________________________________ Okręt wojenny 989 Pancernik 2.500 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Iron Mike [RETRO] ________________________________________________ Mały transporter 1.528 Lekki myśliwiec 8.330 Krążownik 897 Okręt wojenny 170 Recykler 1.017 Sonda szpiegowska 228 Panc…

• Ejber TOP1 SOLO ! Tak jak myśleliśmy co do obrońcy " Wirus w systemie" xD Miłego przetopu !

• Graty obrony W tym czasie polowałem na kijanki więc nie byłem zainteresowany sytuacją A Badfeli BSzO życżę , chcę jeszczę trochę za tobą poganiać , w końcu somsiad z układu

• Pozdro Sojusz ! WSNR ! Dnia 05-12-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor sandaczz [WSNR] ________________________________________________ Okręt wojenny 841 Pancernik 2.350 _________________________________________ Obrońca DudikOF [RODO] ________________________________________________ Mały transporter 1.087 Duży transporter 251 Lekki myśliwiec 210 Krążownik 1.379 Okręt wojenny 400 Statek kolonizacyjny 3 Recykler 1.195 Sonda szpiegowska 186 Bombowiec 11 Pancernik 198 Wyrzutnia rakie…

• WOW!! Graty pany !!! Zysk bardzo przyjemny , nic tylko przetapiać !! "Serek" jestem pod wrażeniem ilości puszek u Ciebie, brawoooo! pozdro z Europy i WalcieSNR !

• Pozdro dla Św.Mikołaja i mordek z WSNR ! Dnia 02-12-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor sandaczz [WSNR] ________________________________________________ Okręt wojenny 501 Pancernik 1.894 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca gacu [N-P] ________________________________________________ Mały transporter 599 Lekki myśliwiec 5 Krążownik 515 Okręt wojenny 619 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 951 Sonda szpiegowska 45 Bombowiec 64 _________________________…

• Szalony !!! Przetopu na latajki !

• No to standardzik WSNR ! Dnia 02-12-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Uncle Mike [WSNR] ________________________________________________ Pancernik 2.410 _________________________________________ Agresor sandaczz [WSNR] ________________________________________________ Okręt wojenny 489 Pancernik 1.590 _________________________________________ Obrońca Kech Laczynski [RiO] ________________________________________________ Mały transporter 922 Duży transporter 715 Lekki myśliwiec 2…

• Pozdro dla Sojuszu i znajomych ! WalcieSNR !! Dnia 02-12-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor sandaczz [WSNR] ________________________________________________ Okręt wojenny 500 Pancernik 1.600 _________________________________________ Obrońca ART_NO [N-P] ________________________________________________ Duży transporter 344 Lekki myśliwiec 2.482 Krążownik 1.979 Okręt wojenny 50 Recykler 535 Sonda szpiegowska 43 _________________________________________ Po bitwie... Agresor sandac…

• Graty " łbie " Równo kosisz na uni ! Przetopu na więcej latajek ! Obrońcy życzę BSzO !

• Somsiadów mi bijesz !! Oczywiście dla Ciebie ! Przetapiamy i latamy !

• W tym duecie standardzik od nas : WSNR ! Dnia 01-12-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Uncle Mike [WSNR] ________________________________________________ Okręt wojenny 334 Pancernik 2.302 _________________________________________ Agresor sandaczz [WSNR] ________________________________________________ Okręt wojenny 251 Pancernik 1.500 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Icedragon [NATO] ________________________________________________ Mały tran…

• Gratka dla Ciebie nowy kolego z sojuszu ! Z taką ekipą czas pokazać jaki sojusz rządzi na uni ! Miłego przetopu ! WSNR !

• Pozdro dla WSNR !! Obrońca zalogował chwile po wlocie i na waciki się wyzbierał Ładnie pogratulował i bierze się za odbudowę Życzę !! Pozdrowienia od poszkodowanego: Cytat od Procurator Space: „pozdrawiam prof. marka chrzanowskiego, liczę że prof. adam do niego szybko dołączy i obaj zaznają szorstkiej męskiej miłości xD ” Dnia 29-11-2018 00:36:31 następujące floty spotkały się w walce: Agresor sandaczz [WSNR] ________________________________________________ Krążownik 1.021 Okręt wojenny 150 Panc…