Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 396.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Wstawiam za Kolege Kane Pięknie żeś strzelił,przetapiaj Zysku jest trochę więcej niż to co tutaj pokazuje ale zagineła 1 apka z recków a dokładnie to : Flota dostarczyła: 100.000.000 Metalu, 100.000.000 Kryształu i 0 Deuteru + mały bonus ogotcha.universeview.be/pl/rep…b7-5ba1-b46f-bd1be3bbc921 od Kane: WSNR H,A Dnia 24-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kane [WSNR] ________________________________________________ Krążownik 20.329 Okręt wojenny 9.970 Pancernik 24.645…
-
Wstawiam za kolegę KANE Graciochy ! od Kane: WSNR B,M,R Dnia 23-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor BadiOddam [WSNR] ________________________________________________ Pancernik 24.688 _________________________________________ Obrońca IDuchuI [KOP] ________________________________________________ Mały transporter 2.466 Duży transporter 6.060 Lekki myśliwiec 796 Ciężki myśliwiec 453 Krążownik 174 Okręt wojenny 664 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 522 Sonda szpiegowska 59…
-
Pozdrawiaj sojusz i znajomych Szczególnie zwariowano-świrniętą Żonkę_Rolnika Malutkie ale do przetopu się nada + mały bonusik , atakowany mniej więcej w tym samym czasie ogotcha.universeview.be/pl/rep…9e-50f5-9713-fde19fa719e7 obrońcom SzO lub miłego urlopowania ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Dnia 18-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor sandacz [WSNR] __________________________________…
-
Również dzięki za lot chopoki
-
Prowokator [WSNR] vs. kamikadze ~ 886.91% , Prowokator [WSNR] vs. Troglodyta [WHITE] ~ 2725.86%
PostGratki Prolog Przetapiaj na puchy i raki ! No i standardowo WalSNR !
-
Pozdro dla WSNR &TEREFERE ! Na waciki Obrońcy SzO transporterów ---------------------------------------------------------- Dnia 16-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor sandacz [WSNR] ________________________________________________ Krążownik 5.000 _________________________________________ Obrońca Heagen [BANKSTER] ________________________________________________ Mały transporter 21 Duży transporter 10.135 Lekki myśliwiec 200 Ciężki myśliwiec 6 Krążownik 88 Statek kolo…
-
GOTCHA !! Pozdrawiam WSNR !! .........Y Kolega z GM wyciągnął ode mnie HARACZ ponad 26k rec więc te zyski nie wyglądają tak jak powinny Podziękowania dla Trunksa który pożyczył recki .. Obrońcy lizaka bo ile można SzO robić --------------------------------------------------------------------------------- Dnia 14-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor sandacz [WSNR] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 90.000 Ciężki myśliwiec 126 Okręt wojenny…
-
Pozdrówki dla WSNR i TEREFERE Trochę zabrakło transporterów na cały dofarm ale koledzy mnie wyręczyli Obrońcy Szybkiej odbudowy DT W porzo gościu i fajne podejście do gry ^^ Od Blass: " pozdrowienia dla wszystkich znajomych i wybaczcie mi za złoma Dla ekipy farmiącej(bo tego inaczej nazwać nie można) przetopu " Dnia 06-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor sandacz [WSNR] ________________________________________________ Pancernik 6.666 Sonda szpiegowska 2 ______________…
-
Cytat od Rocketman466: „Sandaczku ale co ty to male policzkowanie bylo nawzajem siebie ” Jak było nawzajem sobie to po co mieszałeś to osoby 3 jak Administratora Ogame Ale co tam, nic się nie stało więc żalu nie mam
-
Nie tylko wam podpadł Krokiet w nocy też miałem dość "przyjemną" rozmowę z nim Szkoda że Telepnął z 2 gali to na 3 bo też były chęci na wyliczanie kolegi Graty atakierom a krokietowi SzO życzę mimo małych spięć