Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 396.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Niedobitek dobity ! Into stał parę godzin , zalogował chwilę przed atakiem ale niestety mu zlagowało i nie zdążył uciec Powodzenia w realu bo ma zamiar zakończyć grę. Pozdrowienia dla całego WSNR ! --------------------------------------------------------------------------- Dnia 06-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor sandacz [WSNR] ________________________________________________ Pancernik 43.770 _________________________________________ Obrońca Into [BANKSTER] ______…
-
Gratulację dla wszystkich Były emocje do ostatnich sekund ! Obie strony twardo do końca co mi się bardzo podobało , SZACUN ! A starcie wyszło dzięki naszej lamce Trunksowi , kto by się spodziewał Szkoda że kończycie grę pany , zabawek coś zostało , bez Cb reS będzie dużo nudniej Gdzieś na pewno się jeszcze spotkamy na innej uni żeby po rywalizować między sobą Odpoczynku życzę i do zobaczenia kiedyś tam !
-
Na Waciki Pozdro dla Sojka WSNR ! ----------------------------- Dnia 02-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor sandacz [WSNR] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Quietus [BadBoys] ________________________________________________ Duży transporter 6.000 Okręt wojenny 40 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 203 Niszczyciel 30 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 300 Mała powłoka ochronna 1 ___________…
-
To ja też coś dorzucę do "fivetrick" xD Pozdro dla WSNR !!! no i WSNR Zaraz jeszcze Prowo coś dorzuci ---------------------------------------------------------------- Dnia 01-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor sandacz [WSNR] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca LeonZawodowiec [JEDI] ________________________________________________ Mały transporter 1.029 Duży transporter 6.451 Lekki myśliw…
-
Dla WSNR !! Pozdro dla znajomych Piotro obserwowany przeze mnie dość spory czas , Trochę lotów przepalonych, zawsze się dobrze pilnował . Dzisiaj przed lądowaniem mojego fs'a zerknąłem co się tam dzieje a tu flota na moonie na minutach . 7 min czekania na flotę i szybko wysłany atak. Udało się! Obrońca zalogował 4 minuty po całym zdarzeniu. Szczere Szo życzę , ładnie pogratulował no i to tylko cyferki przecież --------------------------------------------------------------------------------------…
-
Pięknie ! Orasz dalej , plony coraz większe ! Przy kolejnym PB chcę pozdrówki ! Miłego przetopu a obrońcy zimnego browarka
-
Pozdrowienia dla WSNR !! Wróciłem z piwka , fs wylądował i oddanie skanów, kolega zszedł z urlopu więc siedział i klikał sobie przed fsem spojrzałem jeszcze raz co się dzieje u IWMF a tam tylko chrapanie było słychać Obrońcy powodzenia w realu życzę , odbudowy nie będzie z tego co pisał ładnie pogratulował i kończy z ogame. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Dnia 21-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor…
-
Kane" Pozdrowienia dla GM AVE WSNR ! " Dedykacje dla kocham Kane youtube.com/watch?v=B52gf5IbQT0 Dnia 15-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kane [WSNR] ________________________________________________ Pancernik 50.379 _________________________________________ Obrońca IronMaden ________________________________________________ Mały transporter 4 Duży transporter 125 Lekki myśliwiec 20.042 Ciężki myśliwiec 551 Krążownik 10.028 Statek kolonizacyjny 20 Recykler 151 Sonda…